De spullen werden snel bezorgd en de bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam
Dank voor de goede review!
Ik had items nodig na de operatie van mijn man. Deels huur, deels leen en deels koop. Alles werd met uiterste zorg gebracht en Zach er super uit.
Hartelijk dank voor de beoordeling en het prachtige cijfer!
Afspraak gemaakt ,keurig op tijd en prima service.
Wat een prachtig cijfer. Dank daarvoor!
alles is snel en goed geregeld
Fijn om te horen. Bedankt!
Goede service, klantvriendelijk , personeel netjes en correct
Dank voor het mooie cijfer!
In moeilijke omstandigheden kun je rekenen op een service die zorgt dat je alle hulpmiddelen ter beschikking krijgt die je nodig hebt en super snel. Goede communicatie met de chauffeur wanneer geleverd wordt
Wat een mooie woorden! Bedankt voor het prachtige cijfer!
Trippelstoel voor m’n hoogbejaarde vader geleend . Veer was lam, gelijk omgewisseld. Vriendelijke mensen aan de telefoon.
Fijn om te horen dat onze service wordt gewaardeerd. Dank voor het mooie cijfer!
Ik heb via de mail aangevraagd en komt precies op de dag en tijd. Word voor je klaar gezet. Helemaal goed.
Bedankt voor het prachtige compliment.
Snelle levering, produkt voldoet aan verwachtingen
Wat fijn om dat te horen! Bedankt.
Makkelijk en snel. Fijn overzicht van de beschikbare producten online. De bezorg en ophaalservice is ideaal en een van de redenen waarom ik bij de Vegro heb besteld.
Bedankt voor het prachtige compliment!
's Avonds via de website een rolstoel besteld. 's Morgens vroeg al thuis afgeleverd. Super service.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Vriendelijk aan de telefoon, jammer dat ze bepaalde dingen niet hebben, witte steunkousen.
Bedankt voor de beoordeling. Het klopt dat we geen steunkousen verkopen. Deze kousen moeten speciaal worden aangemeten, door orthopedische adviseurs. We verkopen wel hulpmiddelen om de steunkousen makkelijk aan- en uit te trekken.
Snelle en correcte levering
Bedankt voor de mooie review.
De rolstoel die in 1e instantie werd geleverd bleek een kapot lager te hebben, althans het rechtrrwiel liep niet als ik er in zat. Wel keurig opgelost door de medewerksters in Leiden
Wat vervelend dat de rolstoel vervangen moest worden. In principe worden al onze hulpmiddelen altijd zorgvuldig gecontroleerd, dus dit had niet mogen gebeuren. Excuses hiervoor! Fijn om te lezen dat onze medewerkers van zorgwinkel Leiden het goed hebben kunnen oplossen.
Prettig geholpen door zowel medewerkere op kantoor bij bestelling (bestelling, advies, omwisseling bij defect) als de chauffeurs. Bij een probleem word alles snel opgelost.
Wat een mooie complimenten aan onze medewerkers. Hartelijk dank voor de beoordeling.
Na wat zoeken op de site kon ik makkelijk een hoog laag bed en postoel bestellen. De levering was snel, ook het ophalen gebeurde meteen toen het nodig was. Heel fijn dat dit zo ging in een lastige stressvolle situatie.
Bedankt voor de prettige beoordeling en het mooie cijfer.
Had per abuis xl bed besteld, werd meteen gebeld of dat de bedoeling was.. alleen geen decubitus matras, ws niet voorradig gezien de drukte, maar dat niet terug gehoord
Bedankt voor de fijne review. Het is fijn om te lezen dat u tevreden bent! Ik begrijp uit uw beoordeling dat u nog wacht op een AD-matras. Ik zie - in ons systeem - dat we wel een AD-matras geleverd hebben. Dit is een preventief matras dat decubitus moet voorkomen. Als dit matras niet (meer) voldoende is en een ander matras nodig is, neem dan telefonisch contact op met onze Klantenservice (0900 - 288 77 66). Een van mijn collega’s kan u dan verder helpen aan het juiste matras. Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.
In het ziekenhuisbed online alles geregeld, dit ging heel gemakkelijk en was duidelijk. Omdat ik een douchestoel én een douchekrukje had besteld (om mijn been op te leggen), werd ik 's middags gebeld door de Vegro omdat één van de twee maar vergoed werd door de verzekering. Ik heb uiteindelijk voor de douchestoel gekozen. Tevens een rolstoel met beenverlenger besteld en dit alles werd de volgende dag bezorgd. Snelle en keurige levering!
Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u de bestelling online makkelijk heeft kunnen plaatsen. Sterkte met uw herstel!
goede service, alleen de aflevermomenten zijn vaak later als aangegeven. verder geen opmerkingen
Hartelijk dank voor de beoordeling. Helaas komt het soms voor dat het ons niet lukt om op het afgesproken tijdstip te leveren. Onze excuses hiervoor.
Op mijn aanvraag binnen 1 dag een papegaai bezorgd gekregen, waar ik nu vaak en dankbaar gebruik van maak!
Bedankt voor de goede beoordeling!
Ik had een hoog/laag bed nodig voor mijn vader, maandag geregeld, dinsdag was het er! Keurig geplaatst. Helemaal tevreden!
Fijn om te horen! Bedankt voor het mooie cijfer.
Bijzonder snel geleverd, goed verpakt, schoon en een nette bezorgservice.
Goed om te horen. Bedankt voor het mooie cijfer!
Doordat de operatie van mijn man niet doorging heb ik jullie meteen afgebeld ! Echter stond de chauffeur wel voor de deur ! Dus het was niet doorgegeven ! De chauffeur maakte er geen probleem van want het is gelukkig om de hoek !
Wat vervelend dat de chauffeur toch nog aan de deur stond. We hebben het nog even verder uitgezocht en u heeft persoonlijk bericht van ons ontvangen.
GOED/PERFECT
Dank voor de goede beoordeling!
In de winkel in Brunssum spullen opgehaald die telefonisch besteld waren. Snel geholpen. Ruim assortiment met mogelijkheid om de bestelling nog aan te passen.
Goed om te horen. Bedankt voor de beoordeling!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire