100% aanrader

Zeer klantvriendelijk, bereikbaarheid uitstekend, ook in de avond!, benodigde producten direct leverbaar, levertijd minder dan 12 uur. Oplossingsgericht meedenkend toen ik het verkeerde product had besteld. Duidelijke en vriendelijke uitleg bij het afleveren. Minimale administratie, helder.

Uitstekende service

Vriendelijk en snel

Makkelijk online te regelen en snel geleverd

Makkelijk online te regelen en snel geleverd

Tevreden

Ik ben helemaal tevreden over Vegro. Keurig netjes geholpen. Wat fijn dat dit er is. Dankjewel

netjes en snel

netjes en snel

Bestelling niet ontvangen, wel mailtje van 29 november 2021

goederen nog niet ontvangen, dus ik kon even niet anders dan de score met slecht te beoordelen. Eerdere ervaringen met u waren prima ! Graag wel even uw bericht wanneer we wel de goederen tegemoet kunnen zien

Na bestelling waren de artikelen binnen een dag in huis, wel zo handig als het gaat om plotselinge beperkingen. De chauffeur belde netjes een half uur van tevoren zodat ik kon zorgen beneden te zijn voor ontvangst. Één van de producten heeft wel een klein defect, voor mij is het geen probleem dat het een beetje wiebelt maar ik kan met voorstellen dat dat dat niet voor iedereen geldt. Vandaar geen tien;)

super goed en snel geregeld

een hele goede service, snel geregeld,werd gebracht en dan weer opgehaald,zeer tevreden

Niets op aan te merken.

Makkelijk via internet hulpmiddelen lenen of kopen. Snelle afhandeling.

Vlotte levering, ondanks eerdere mail dat artikel niet voorradig was

Helpt echt tegen zwakte na ziekenhuisopname

Te weinig eiwitten energie? Ik merk dat dit echt resultaat heeft

Het artikel werkt goed

Netjes afgeleverd in elkaar gezet. Goeie kwaliteit

heel behulpzaam

heel praktische hulp

Heb een douche stoel gevraagt en had hem de volgende dag al

De servise is super .Heel goede uitleg en hulp gehad 'djwin 1 woord super.

Uitstekend en snel!

Snel, makkelijk en klantvriendelijk.

Alles is perfect .

Vriendelijke mensen aan de telefoon bestellen gaat ook probleemloos en alles wordt netjes thuis bezorgd en weer opgehaald meer kan je niet wensen.

Fijn behulpzaam product

Goeie service

In het weekend kon ik alles wat nodig was al online invoeren voor mijn moeder. Daarna werd er terug gebeld om de indicatie te stellen. Vriendelijke bejegening door alle medewerkers. Ook bij het ophalen van de materialen wordt er mee gedacht.

mijn ervaringen zijn goed

het was goed de bezorging van het bed zowel het regelen als de mensen die voor de levering en ophalen zorgen ze zijn vriendelijk en attent

Vandaag besteld, morgen in huis. Top geregeld. Makkelijk online bestellen.

MATIG

GOEDE KLANTEN SERVICCE, ECHTER IK HEB NU AL 5 TRIPPEL STOELEN WEER VOOR REPARATIE MOETEN LATEN OP HALEN IN 3 MAANDEN ! EN NIET DOOR MIJ ! GOED NAA KIJKEN VOOR DEZE NAAR DE KLANT GAAN IK BEN HELEMAAL AFHANKELIJK VAN EEN GOEDE TRIPPEL STOEL IK HOOP HIER MEE NIJ TE DRAGEN GR ANNE WAIBOER

goede aflevering en goede producten

De producten zijn in orde . service is goed .

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire