Zijn heel goed en snel met alles brengen heel fijn .

De spullen werden netjes gebracht en geplaatst waar ik ze graag wilde hebben ,erg mee denkent ,erg fijnyvonne

Snel en goed geleverd

Goed product

Prima bezorging

De bestelde artikelen zijn goed en snel aangekomen. Een artikel heb ik teruggestuurd omdat het niet paste. Prima verzorging.

Heel goede service

Heel snelle levering

Makkelijk online te regelen en vriendelijke service

Goede website waar het makkelijk is om online hulpmiddelen te bestellen. Tevens vriendelijke klantenservice als je vragen hebt en goede bezorgservice.

Kwaliteit op tijd

Product voldeed aan mijn verwachtingen. Prijs en kwaliteit waren goed, ben zeer tevreden.

Goed geregeld

De vragen over de hulpmiddelen werden duidelijk beantwoord

Top snelle service en meedenkend

Helemaal super

Super snel en fijn geholpen

Kon gemakkelijk nog extra klossen ophalen

Heel fijn!

Ik heb veel meegemaakt de afgelopen maanden, waardoor ik veel producten van jullie nodig heb. Alles wat ik nodig heb, is gratis te leen! Dit is fantastisch!

zeer tevreden

bestelling, bezorging was zo gepiept en product in gebruik genomen, klaar!

Had het verkeerde besteld en werd netjes gebeld en streng maar rechtvaardig toegesproken dat ik beter had moeten opletten. Maar op een vriendelijke manier werd alles meteen in orde gemaakt. Echt heel keurig

Luchtbed geeft te veel gluid

Handig in gebruik

Handig en makkelijk te gebruiken. Heb het voor mijn moeder besteld. Zij is 80 jaar oud.

geweldig

zeer goede uitleg bij gebruik, behulpzaam en vriendelijke bezorger.

Komt afspraken na

Handige webshop, duidelijk en fijn dat het hulpmiddel bezorgd kan worden aan huis.

Snelle levering van de bestelde artikelen

makkelijke website en mijn bestelde artikelen werden snel geleverd

Kwaliteit en snel bezorgd.

In verband met een dubbele hernia was ik aan huis gebonden. Door de rolstoel kan ik vaker en verder naar buiten. De rolstoel werd ontzettend snel bezorgd en ik heb hierdoor al veel leuke dingen kunnen ondernemen.

Snelle service niks op aan te merken

Prima geregeld

In de vroege avond besteld en de volgende dag reeds gebracht.

geweldig

super snel en netjes

Snel, goed en duidelijk.

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd en geplaatst. Duidelijke uitleg en goede communicatie.

Product goed, presentatie kan verbeterd

Het product is degelijk en voldoet goed. Enige bezwaar dat ik heb is dat ik het een beetje gênant voelde dat de wc-verhoger niet in bijvoorbeeld een overzak (die de chauffeur in de auto zou kunnen hebben voor voorkomende gevallen), of (tijdelijke) doos afgeleverd werd, maar openlijk voor ogen van buren in een doorzichtige verpakking overhandigd en uitgelegd werd. Het voelt toch al wat ongemakkelijk een dergelijk hulpmiddel nodig te hebben, maar wil dat liever niet aan de grote klok hangen. Toiletgebonden artikelen zijn, althans zo vind ik, toch wel wat privé. Maar voor de rest niets dan lof over product, bezorger en de mogelijkheid tot lenen. Zie het maar meer als een stukje feedback.

Goede service snelle levering en afhandeling

Goede service snelle levering en uitvoering afhandeling

Prima service.

Gewoon zoals het hoort. Je wordt netjes van tevoren gebeld. Geen slecht woord over te zeggen.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire