Het was niet helemaal wat ik verwachtte

De kwaliteit van het materiaal is goed. Alleen het absorptievermogen valt tegen. Bovendien gaat het tussendoor verwisselen van de inlegger niet gemakkelijk. Terug sturen kan niet; terecht hoor, maar wel jammer van het bestede geld. Tip: neem het absorptievermogen op in de beschrijving.

zeer goed

wordt direct actie ondernomen en krijg meteen de spullen geleverd de volgende dag

Slecht

Mijn zoon heeft een ongeluk gehad (13 jaar) in jumping jack. Helaas was zijn enkel er zo erg aan toe dat hij bijna 1 jaar heeft moeten herstellen. Rolstoel, douche krukje en krukken moeten lenen Nu wordt het douche krukje en de rolstoel wel vergoed door het ziekenfonds en helaas de krukken (rekening gekregen a 140 euro niet. Dit hadden ze bij telefonisch contact wel even mogen zeggen zodat ik ze bij een andere winkel a 30 euro had gekocht. Oplossing hebben ze niet dan alleen betalen.

Prettig

Duidelijke website, levering snel en volgens afspraak.

Super snel service

Efficiënt en alles snel en compleet geleverd

Prima service!!

Snelle levering. Prima product!

Product prima maar bezorging onvoldoende

Is niet thuisbezorgd.

fijne snelle levering

fijne snelle levering en goede afhandeling

rolstoel direct beschikbaar

Waar ik voor de WMO 6 weken moest wachten voor een "keukentafelgesprek" voor een rolstoel voor mijn moeder Had ik hem via Vegro de dag erna..... Dat geeft te denken

uitstekende service

alles is goed geregeld, na een telefoontje werd alles snel geleverd. en ook weer netjes opgehaald.

Snelle levering en goede communicatie. Tevreden met produkt.

Zie boven

Het is heel fijn om de snelle levering en goede uitleg van de rolstoel

Wij zijn zeer tevreden

Goed geholpen, prima rolstoel

Goed geholpen prima rolstoel

perfect geregeld

Alles perfect geregeld, was snel in huis.

Prettig

Tot nu toe krijg ik steeds waar ik om vraag en steeds op zeer korte termijn. Alle lof!

Mijn ervaring is dat ik zeer tevreden ben over de service en diensten van Vegro.

Zeeer slecht!

Ik moet de artikelen zelf terugbrengen naar Amsterdam nota bene! Vanwege Corona! 1,5 uur reizen met openbaar overvoer met 2 kinderen onder de 2 jaar en een douchestoel, 12 bedklossen, een rugsteun voor in bed en een po. Hoe moet ik dat in doen!!!!!!!!! Als ik dit wist had ik de artikelen niet bij jullie geleendb

Douchestoel (te leen) kwam geweldig van pas.

Netjes in de verpakking. We konden het krukje zó uit de doos in de douche zetten. Zat al in elkaar. Een mooie stevige kruk. Bezorging was op tijd. De info daarover ook.

Snelle en goede levering

Voor het eerst wat geleend en wat gaan dan fijn en snel ! Heel tevreden.

Vanaf nu alleen telefonisch contact gehad

Zie boven

Top , heel snel geleverd

Heel snel geleverd. Ook de nalevering. Heel blij mee

Service goef

Rolstoel beensteun instabiel. Valt naar beneden

Snel afgeleverd

Goed verpakt en door medewerkers netjes geplaatst

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire