De kwaliteit van het materiaal is goed. Alleen het absorptievermogen valt tegen. Bovendien gaat het tussendoor verwisselen van de inlegger niet gemakkelijk. Terug sturen kan niet; terecht hoor, maar wel jammer van het bestede geld. Tip: neem het absorptievermogen op in de beschrijving.
Beste, Allereerst bedankt voor de beoordeling, en het delen van uw ervaring. Vervelend om te lezen dat u niet geheel tevreden bent over de incontinentiebroekjes. Het absorptievermogen van beide door u bestelde producten bedraagt 300 ml. Dit staat ook vermeld op de productpagina - in de omschrijving en/of specificaties - van beide producten.
wordt direct actie ondernomen en krijg meteen de spullen geleverd de volgende dag
Bedankt voor de fijne beoordeling, en het prachtige cijfer.
Mijn zoon heeft een ongeluk gehad (13 jaar) in jumping jack. Helaas was zijn enkel er zo erg aan toe dat hij bijna 1 jaar heeft moeten herstellen. Rolstoel, douche krukje en krukken moeten lenen Nu wordt het douche krukje en de rolstoel wel vergoed door het ziekenfonds en helaas de krukken (rekening gekregen a 140 euro niet. Dit hadden ze bij telefonisch contact wel even mogen zeggen zodat ik ze bij een andere winkel a 30 euro had gekocht. Oplossing hebben ze niet dan alleen betalen.
Beste, Wat ontzettend vervelend dat uw zoon een ongeluk heeft gehad en zo lang heeft moeten herstellen. Op 1 juni 2021 hebben we een rolstoel en douchekruk geleverd. Deze hulpmiddelen worden inderdaad vergoed door de zorgverzekering, voor maximaal 26 weken. De uiterste retourdatum hiervoor is 30 november 2021. Daarna komt de vergoeding te vervallen, en wordt er huur in rekening gebracht. Dit staat ook vermeld op de signaleringsbrieven die we hebben verstuurd. Voor krukken is dit anders: deze worden niet vergoed door de zorgverzekering. Volgens onze gegevens heeft u de krukken meegekregen in het ziekenhuis in Almere. Daar heeft u ook een formulier gekregen waarop staat dat er huur voor de krukken betaald moet worden, of voor welke prijs ze kunnen worden overgenomen. Dit formulier heeft u ook moeten ondertekenen. Sinds juni 2021 zijn er naar u facturen verstuurd en herinneringen voor deze facturen. We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Duidelijke website, levering snel en volgens afspraak.
Wat een fijne woorden. Bedankt voor de beoordeling!
Efficiënt en alles snel en compleet geleverd
Wat een mooie complimenten. Dank voor de review!
Snelle levering. Prima product!
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Is niet thuisbezorgd.
Beste, Wat vervelend dat het door u bestelde product niet is thuisbezorgd. We hebben uw bericht doorgestuurd naar de verantwoordelijke afdeling, en zij gaan uitzoeken wat er is misgegaan. Vervolgens wordt er persoonlijk contact met u opgenomen. Fijn dat u wel tevreden bent over het product.
fijne snelle levering en goede afhandeling
Goed om te lezen! Bedankt voor de review.
Waar ik voor de WMO 6 weken moest wachten voor een "keukentafelgesprek" voor een rolstoel voor mijn moeder Had ik hem via Vegro de dag erna..... Dat geeft te denken
Fijn dat we uw moeder zo snel hebben kunnen helpen, door een rolstoel te leveren. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
alles is goed geregeld, na een telefoontje werd alles snel geleverd. en ook weer netjes opgehaald.
Fijn om te horen. Bedankt!
Zie boven
Dank voor de goede beoordeling!
Wij zijn zeer tevreden
Fijn om te horen. Bedankt!
Goed geholpen prima rolstoel
Bedankt voor het mooie cijfer!
Alles perfect geregeld, was snel in huis.
Hartelijk dank voor de review!
Prettig
Bedankt voor de goede review!
Mijn ervaring is dat ik zeer tevreden ben over de service en diensten van Vegro.
Wat een mooie woorden! Dank daarvoor.
Ik moet de artikelen zelf terugbrengen naar Amsterdam nota bene! Vanwege Corona! 1,5 uur reizen met openbaar overvoer met 2 kinderen onder de 2 jaar en een douchestoel, 12 bedklossen, een rugsteun voor in bed en een po. Hoe moet ik dat in doen!!!!!!!!! Als ik dit wist had ik de artikelen niet bij jullie geleendb
Beste mevrouw Touwnaar, Bedankt voor uw bericht. Wat ontzettend vervelend om te horen dat u verteld is dat u de artikelen zelf terug moet brengen. Vanwege de grote drukte op het moment is dat inderdaad een verzoek, maar zeker geen verplichting! Er is contact met u opgenomen over het ophalen van de producten. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Douchestoel (te leen) kwam geweldig van pas.
Dank voor het mooie cijfer!
Netjes in de verpakking. We konden het krukje zó uit de doos in de douche zetten. Zat al in elkaar. Een mooie stevige kruk. Bezorging was op tijd. De info daarover ook.
Hartelijk dank voor de goede beoordeling!
Voor het eerst wat geleend en wat gaan dan fijn en snel ! Heel tevreden.
Goed om te horen. Bedankt!
Bedankt voor het goede cijfer!
Zie boven
Bedankt voor de goede review!
Heel snel geleverd. Ook de nalevering. Heel blij mee
Dank voor de goede beoordeling!
Rolstoel beensteun instabiel. Valt naar beneden
Bedankt voor de beoordeling. Wij zullen uw opmerking intern doorzetten.
Goed verpakt en door medewerkers netjes geplaatst
Hartelijk dank voor het prachtige cijfer!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire