Service is top!

Vandaag besteld morgen in huis

Goede service!

Duidelijke uitleg van de dame die mij geholpen heeft met het kiezen van een bloeddrukmeter.

Werk goed

Mooie spullen gehuurd en alles snel gebracht.

Op tijd geleverd, schoon

Snelle goede levering

Je hebt maar de keuze om 1 opklapbare rolstoel te kiezen om te lenen. Wat nu als deze niet goed zit of te moeilijk te duwen is?

We waren erg blij met de rolstoel voor een dag voor m'n vriend op de roze zaterdag in Leeuwarden. Het geeft er voor gezorgd dat we heerlijk de stad in konden Mijn vriend is moeilijk ter been en zinder rolstoel zouden we maar zeer beperkt geweest zijn in onze activiteiten. Mooi op tijd bezorgd door een heel aardige chauffeur Onze hartelijke dank!!

Heel fijn om dit voor een bepaalde periode, gratis te mogen lenen

Prima service.

Kreeg een badkruk waar een pootje niet goed van werkte. Zonder problemen omgeruild.

Prettig telefonisch contact

Had per ongeluk twee artikelen online besteld. Telefonisch is dit in orde gemaakt.

Heel functioneel, biedt goede ondersteuning

Ik zou er niet zonder kunnen. Biedt goede fysieke ondersteuning bij het opstaan.

Dik te vrede

Dik te vrede

Erg vriendelijk, begripvol

Ik heb goede ervaringen, zoals vriendelijkheid en begripvol. Dat kan ik niet altijd zeggen over de reparatieafdeling. Ik vind dat dat veel beter kan

Snel, duidelijk, makkelijk

Artikelen staan duidelijk omschreven op website. Deze zijn makkelijk te bestellen en worden snel geleverd en geplaatst.

ontvangst tijdig en correct. voorwerp schoon en goed verpakt.

snelle en correcte bezorging. voorwerp schoon en goed verpakt.

Prima service goede uitleg

Ik heb e.e.a prima toegeleverd gekregen, ook mijn vraag over het produkt is perfect beantwoord.

Ik ben in afwachting van de compensatie van mijn retourzending

ik ben uitermate vriendelijk en goed geholpen

Artikelen voldoen niet

Had medicijnendoosjes bestelbaar die sluiten niet of onvoldoende af springen steeds weer open xonde van het geld.

Goed, snelle levering.

Snelle levering.

Supersnelle service

Ik ben verhuist en had een nieuwe douchestoel nodig. Op zondagmiddag besteld en maandag rond 11 uur werd deze, helemaal afgesteld, afgeleverd. Topservice

redelijk

met alle hulpmiddelen vind ik dat het intens werken is,moet toch nog veel rug gebruiken,ze lijken me voor oudere mensen ideaal en wil jullie echt niet afkraken

Snelle bezorging en voor een goede prijs

Snelle bezorging en voor een goede prijs

Uitstekende service

Ik had voor mijn moeder een douchestoel en een rolstoel besteld. Wij gingen een weekje met vakantie en deze artikelen kon ik gratis lenen. Ze werden ook nog afgeleverd en opgehaald op het vakantieadres. Echt uitstekende service!

goed met opmerkingen

Alles is prima,maar mijn man is niet zo dik en glijd steeds in het gat van de douche/wc stoel.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire