redelijk

met alle hulpmiddelen vind ik dat het intens werken is,moet toch nog veel rug gebruiken,ze lijken me voor oudere mensen ideaal en wil jullie echt niet afkraken

Snelle bezorging en voor een goede prijs

Snelle bezorging en voor een goede prijs

Uitstekende service

Ik had voor mijn moeder een douchestoel en een rolstoel besteld. Wij gingen een weekje met vakantie en deze artikelen kon ik gratis lenen. Ze werden ook nog afgeleverd en opgehaald op het vakantieadres. Echt uitstekende service!

goed met opmerkingen

Alles is prima,maar mijn man is niet zo dik en glijd steeds in het gat van de douche/wc stoel.

Duidelijk en overzichtelijk

Website gebruikersvriendelijk, snelle levering. Mailcontact duidelijk en vriendelijk.

Alles was prima en de levering was heel snel.

Top! Goeie service.

Snelle levering en goede service.

Goede levering

Stoel is erg groot bak is 70x70?

Kan er moeilijk op zitten benen zitten klem

Meer vrijheid door perfecte hulpmiddelen

Binnen 24 uur had ik vier artikelen thuis afgeleverd, perfect!

Uitstekende site

Via de site een rolstoel voor een weekend besteld. Bestelproces verliep gladjes. En de rolstoel wordt nog thuis bezorgd ook!

Kleine inklapbare rolstoel

Ik heb via de site een opvouwbare rolstoel besteld, deze bleek voor mijn man veel te klein te zijn. Wel was de stoel niet zwaar en goed hanteerbaar. Volgende keer wel een andere bestellen

Snel geleverd, afspraak niet na gekomen

De bestelling was snel geplaatst en de dame aan de telefoon heel vriendelijk. Ik zou 30 minuten voor levering gebeld worden op mijn mobiel. Wel gebeld, maar toen ze met de hulpmiddelen al voor de deur stonden bij mijn schoonmoeder die nog in het revalidatiecentrum was. Ik ben in de auto gesprongen om er heen te rijden. De hulpmiddelen, zonder handtekening gezet, voor de deur neergezet. Drempel hulpen en po stoel fantastisch. Rolstoel is oud en zwaar.

Prima!!

De artikelen die we nodig hadden werden snel geleverd en de communicatie hierover verliep heel goed. Ook het ophalen van de hulpmiddelen was zo geregeld, dus met andere woorden PRIMA!!!

Overzichtelijke site, hulpmiddelen snel te regelen op elk moment van de dag en levering zoals is afgesproken. Kortom:Top

Geen leenrollator voor mijn moeder

3 maanden geleden een rollator gekocht van 400 euro. Nu al kapot. Geen leenrollator beschikbaar voor de tijd tot de reparatie. Slechte zaak. Winkel staat wel vol met nieuwe rollators.

Erg klantvriendelijk

Door een foutje mijnerzijds wilde ik mijn bestelling annuleren, maar de medewerker bood mij direct aan de order voor mij aan te passen zodat ik het juiste zou krijgen. Erg vriendelijk en netjes!

Zeer goede producten, prima dienstverlening

lenen van materialen gaat soepel en snel, kwaliteit is goed

Artikelen zeer snel geleverd en mijn vrouw werd nog geholpen met installeren, prima service

Snelle en super service.

Na mijn ongeluk heeft mijn vrouw contact opgenomen en na een dag stond alles al gereed in huis. Super en snelle service, zal het zeker aanraden.

Goede kwaliteit van de artikelen.

Onlangs een 'grijpertje' besteld. Het was snel in huis en het werkt perfect!

Goede levering

De volgende dag al de levering van de rolstoel. Helaas had ik een foutje gemaakt maar dat is door de chauffeur opgelost!

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire