met alle hulpmiddelen vind ik dat het intens werken is,moet toch nog veel rug gebruiken,ze lijken me voor oudere mensen ideaal en wil jullie echt niet afkraken
Beste, Wat vervelend dat u het gebruik van de hulpmiddelen toch als intens ervaart. Ik heb uw opmerking doorgestuurd, zodat de betreffende afdeling contact met u kan opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Misschien dat er een alternatief hulpmiddel is, waarbij u uw rug minder gebruikt.
Snelle bezorging en voor een goede prijs
Dank voor de goede beoordeling!
Ik had voor mijn moeder een douchestoel en een rolstoel besteld. Wij gingen een weekje met vakantie en deze artikelen kon ik gratis lenen. Ze werden ook nog afgeleverd en opgehaald op het vakantieadres. Echt uitstekende service!
Wat fijn om te horen! Bedankt!
Alles is prima,maar mijn man is niet zo dik en glijd steeds in het gat van de douche/wc stoel.
Dank voor de review. Wij hebben uw opmerking doorgezet en begrijpen dat er inmiddels contact is geweest. Hopelijk is het hiermee opgelost!
Website gebruikersvriendelijk, snelle levering. Mailcontact duidelijk en vriendelijk.
Dank voor de goede beoordeling!
Alles was prima en de levering was heel snel.
Fijn om te horen. Dank voor de goede review!
Snelle levering en goede service.
Goed om te horen! Bedankt.
Dank voor de review!
Goede levering
Bedankt voor de beoordeling!
Bedankt voor de goede review!
Kan er moeilijk op zitten benen zitten klem
Beste Hans, Wat vervelend om te horen. Inmiddels heeft u via de mail contact gehad met één van onze klantenservicemedewerkers, en zijn de mogelijkheden aangegeven. We horen graag van u.
Binnen 24 uur had ik vier artikelen thuis afgeleverd, perfect!
Hartelijk dank voor de goede beoordeling!
Via de site een rolstoel voor een weekend besteld. Bestelproces verliep gladjes. En de rolstoel wordt nog thuis bezorgd ook!
Dank voor het prachtige cijfer!
Ik heb via de site een opvouwbare rolstoel besteld, deze bleek voor mijn man veel te klein te zijn. Wel was de stoel niet zwaar en goed hanteerbaar. Volgende keer wel een andere bestellen
Bedankt voor de goede beoordeling!
De bestelling was snel geplaatst en de dame aan de telefoon heel vriendelijk. Ik zou 30 minuten voor levering gebeld worden op mijn mobiel. Wel gebeld, maar toen ze met de hulpmiddelen al voor de deur stonden bij mijn schoonmoeder die nog in het revalidatiecentrum was. Ik ben in de auto gesprongen om er heen te rijden. De hulpmiddelen, zonder handtekening gezet, voor de deur neergezet. Drempel hulpen en po stoel fantastisch. Rolstoel is oud en zwaar.
Beste, Allereerst bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses dat het met het afleveren toch nog rommelig is verlopen. We hebben uw opmerking over het leveren intern doorgezet, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden. Ook uw opmerking over de rolstoel is doorgezet naar onze afdeling Kwaliteit. Zij zullen dit verder oppakken. Hopelijk wordt het hiermee spoedig opgelost!
De artikelen die we nodig hadden werden snel geleverd en de communicatie hierover verliep heel goed. Ook het ophalen van de hulpmiddelen was zo geregeld, dus met andere woorden PRIMA!!!
We zijn heel blij om dat te horen. Bedankt voor de feedback!
Overzichtelijke site, hulpmiddelen snel te regelen op elk moment van de dag en levering zoals is afgesproken. Kortom:Top
Super om te horen! Bedankt.
Bedankt voor dit prachtige cijfer!
3 maanden geleden een rollator gekocht van 400 euro. Nu al kapot. Geen leenrollator beschikbaar voor de tijd tot de reparatie. Slechte zaak. Winkel staat wel vol met nieuwe rollators.
Dag Ellen, Wat ontzettend vervelend om te horen! We zetten dit door naar de desbetreffende afdeling en er wordt z.s.m. contact met je opgenomen.
Door een foutje mijnerzijds wilde ik mijn bestelling annuleren, maar de medewerker bood mij direct aan de order voor mij aan te passen zodat ik het juiste zou krijgen. Erg vriendelijk en netjes!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service! Bedankt voor deze beoordeling.
lenen van materialen gaat soepel en snel, kwaliteit is goed
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Artikelen zeer snel geleverd en mijn vrouw werd nog geholpen met installeren, prima service
Bedankt voor uw recensie!
Na mijn ongeluk heeft mijn vrouw contact opgenomen en na een dag stond alles al gereed in huis. Super en snelle service, zal het zeker aanraden.
Bedankt voor uw goede recensie!
Onlangs een 'grijpertje' besteld. Het was snel in huis en het werkt perfect!
Ah, dat moet de Helping Hand zijn! Wat fijn dat hij bevalt. Dankuwel voor uw recensie.
De volgende dag al de levering van de rolstoel. Helaas had ik een foutje gemaakt maar dat is door de chauffeur opgelost!
Wat fijn dat de chauffeur snel heeft kunnen handelen! bedankt voor uw recensie,
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire