Via internet een toiletverhoger besteld via Vegro omdat de prijs heel gunstig was voor het merk en type dat ik hebben wilde. De levering was heel snel en dat is zeer prettig als je afhankelijk bent van een bepaald hulpmiddel. De winkels hebben niet altijd alles op voorraad, vandaar mijn keuze om het via internet te bestellen. Als je weet wat je hebben wilt, dan vind ik dat een prima optie.
Bedankt voor de fijne recensie.
snel en netjes afgeleerd . Vriendelijke bezorger.
Bedankt voor het compliment en uw perfecte cijfer!
Loopkrukken heb ik daar gekocht, een looprek gehuurd en een toiletverhoging geleend, ben echt blij met deze materialen want zonder deze had ik veel Meer problemen thuis gehad.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat u zoveel profijt heeft van de hulpmiddelen. We wensen u daar nog heel veel succes mee!
Werkt goed
Wat fijn om te horen!
Een goed artikel
Bedankt voor de mooie beoordeling!
prima geen reden tot klagen
Bedankt voor de beoordeling!
Snelle service, na bestelling snel bezorgd, goede zorgartikelen om in bruikleen te mogen ontvangen.
Bedankt voor de mooie review!
Snel besteld via de website. Snelle levering. Vriendelijke bezorger.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Het hulpmiddel dat ik nodig heb bleek na bestelling niet op voorraad. Hier werd ik over gebeld, met de mededeling dat ze het laten weten wanneer het wel weer op voorraad zou zijn. Ik had geen idee hoe lang dat ging duren. Omdat ik het wel nodig had, heb ik het ergens anders geregeld. Mijn bestelling heb ik per mail afgezegd, maar hier heb ik nooit meer antwoord op gehad.
We vinden het ontzettend vervelend dat het zo is misgegaan en bieden ook onze excuses hiervoor aan! We hebben dit doorgezet naar de desbetreffende afdeling en er wordt contact met u opgenomen.
Chauffeur tot 2 x niet komen opdagen en vertelde leugens over dat hij wel was geweest, alleen heeft de chauffeur pech want jij hebben Camera’s hangen! Nu beschuldigd hij mijn buren van diefstal alleen de camera’s liegen niet!!
Beste Mevr. de Kok, Wat ontzettend vervelend om te horen hoe dit is gegaan. Alvast onze excuses voor het ongemak. Er wordt z.s.m. uitgezocht wat er mis is gegaan en er wordt contact met u opgenomen.
De bezorger van de rolstoel was heel vrolijk, legde geduldig uit hoe de rolstoel werkte, kortom een hele fijne service.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Bedankt voor de beoordeling.
de rugsteun (voor in bed bv) voldoet prima en de handgreep voor in de badkamer is prettig.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
De bestelde artikelen werden snel geleverd, zelfs als ze niet direct op voorraad waren. Verder werd het bed snel en vakkundig gemonteerd door de leveranciers, Hulde
Wat een fijne beoordeling. Bedankt!
bovendien vriendelijk en deskundig personeel
Wat een mooie complimenten aan onze medewerkers. Hartelijk dank!
Douchestoel aangevraagd, maar de verkeerde werd geleverd, na een telefoontje kreeg ik de mededeling dat de door mij gevraagde stoel niet voorradig was, maar zodra de stoel beschikbaar zou zijn wer deze omgeruild, en inderddan enkele dagen later werd de gevraagde stoel geleverd.
Bedankt voor de beoordeling. Fijn om te lezen dat uiteindelijk de gewenste douchestoel is geleverd.
Goed bestel proces, duidelijke communicatie en snelle levering. Top!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Prettig contact, snelle levering, goede producten en vriendelijke en behulpzame bezorger.
Wat een mooie complimenten! Dankuwel.
Het gaat allemaal makkelijk en de levering verloopt vlot
Goed om te horen, bedankt voor de fijne beoordeling.
door sportblessure niet in staat om te lopen, krukken besteld specifiek na 18.00 ivm ziekenhuis bezoek. Krukken zijn gebracht voor die tijd en afgegeven 4 huizen en 2 trappen verder…. oftewel ik moest iemand bellen om ze daar voor me op te halen, van die dingen waar je niet op zit te wachten in die situatie
Beste Heike, Natuurlijk allereerst onze excuses. Wat ontzettend vervelend hoe de bezorging is verlopen. Dit is absoluut niet de service die u mag verwachten van ons. Ik heb uw beoordeling doorgestuurd naar de verantwoordelijke afdeling, en zij nemen contact met u op.
Een hele vlotte afhandeling van de bestelling
Wat fijn dat uw product zo snel geleverd konden worden. Bedankt voor uw beoordeling!
Topervaring
Wat fijn dat u een topervaring bij ons had! Bedankt voor uw bestelling en beoordeling.
Niks aan toegevoegd prima service en producten zijn goed.
Bedankt voor uw mooie recensie!
Vrij eenvoudig te reserveren en te ontvangen wat een prettig gevoel geeft.
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor uw recensie!
snel en goed
Bedankt voor de review!
de door mij via internet bestelde artikel snel en accuraat gebracht. Idem voor de door mijn thuiszorg bestelde artikel.
Bedankt voor de beoordeling!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire