zeer positief verhoger op toilet geplaatst

zeer positief

Positieve behandeling door Vegro en duidelijke uitleg gebruiksaanwijzing.

Zie hierboven.

Prima gegaan.

Maandag aangevraagd (douche-/toiletstoel). Woensdag bezorgd. Fijne stoel.

Snelle en goede afjevering

Vriendelijke chauffeur,en goede kwaliteit artikelen

heel goed

op tijd geleverd mijn rollator. Goede service aan huis. PRIMA EEN VRIENDELIJKE MEDEWERKER...

De rolstoel werd snel geleverd, alleen jammer dat ze geen goede beensteun op voorraad hadden dus ergens anders een rolstoel besteld

Precies goed

Prima levering

Alles naar wens geleverd!

snellen levering; goede hulpartikelen

hulpartikelen snel geleverd!

uitstekend

snel en allert

De service is prima alleen de coördinatie onderling verloopt niet altijd helemaal vlekkeloos.

Prima geregeld

Gevraagde spullen prima en netjes geleverd.

Wordt niet binnen de gestelde termijnen geleverd.

Ik heb voor mijn oma een rollator besteld, deze zou binnen 5 tot 10 werkdagen geleverd worden. Er zijn er al 10 verstreken maar helaas is hij nog niet geleverd. Ook wordt ik niet op de hoogte gehouden van de levering. Verder een duidelijke site met veel informatie. Ik hoop de sterren over een aantal dagen op 5 te kunnen zetten.

Onduidelijke communicatie, maar uiteindelijk uitstekend geholpen

Ik huurde twee rolstoelen voor mijn ouders. Er waren meerdere telefoontjes over en weer nodig, wat mij het gevoel gaf dat het niet goed zou komen. De organisatie kwam rommelig op mij over. Maar eerlijk is eerlijk het is allemaal helemaal goed gekomen, en de rolstoelen zijn op tijd geleverd en ook weer netjes opgehaald! Bedankt!

Prima snel geleverd

Keurig correct

Keurig correct

materiaal is goed bereikbaarheid is ver onder nul

ik wil spullen op laten halen maar heb nu al 3 keer in de wacht gestaan van meer dan 20 minuten dit is niet normaal en blijkt van geen enkele service dus dat zijn nul punten als u de telefoon dienst niet op orde kunt brengen

Rolstoel

Nog nooit een rolstoel of iets anders nodig gehad. Nu helaas wel door gebroken enkel. Dus bij Vegro rolstoel besteld en correct en snel geleverd. Het aanvragen was trouwens ook heel makkelijk.

De linker rem was niet in orde.Gebeld,een dag later een andere. Klasse.

de rolstoel is prima

de rolstoel is prima en netjes thuis afgeleverd

Een dag daarna meteen geholpen en geleverd top service!

Prima.

Ik ervaar het als voldoende.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire