Vriendelijke mensen aan de telefoon bestellen gaat ook probleemloos en alles wordt netjes thuis bezorgd en weer opgehaald meer kan je niet wensen.
Fijn om te horen. Dank voor de goede beoordeling!
Fijn behulpzaam product
Dank voor de goede review!
In het weekend kon ik alles wat nodig was al online invoeren voor mijn moeder. Daarna werd er terug gebeld om de indicatie te stellen. Vriendelijke bejegening door alle medewerkers. Ook bij het ophalen van de materialen wordt er mee gedacht.
Bedankt voor het prachtige cijfer!
het was goed de bezorging van het bed zowel het regelen als de mensen die voor de levering en ophalen zorgen ze zijn vriendelijk en attent
Fijn om te horen. Bedankt voor de review!
Vandaag besteld, morgen in huis. Top geregeld. Makkelijk online bestellen.
Hartelijk dank voor de goede beoordeling!
GOEDE KLANTEN SERVICCE, ECHTER IK HEB NU AL 5 TRIPPEL STOELEN WEER VOOR REPARATIE MOETEN LATEN OP HALEN IN 3 MAANDEN ! EN NIET DOOR MIJ ! GOED NAA KIJKEN VOOR DEZE NAAR DE KLANT GAAN IK BEN HELEMAAL AFHANKELIJK VAN EEN GOEDE TRIPPEL STOEL IK HOOP HIER MEE NIJ TE DRAGEN GR ANNE WAIBOER
Beste, Bedankt voor uw opmerking. Vervelend om te horen dat de trippelstoelen niet aan de gewenste kwaliteit voldoen. Wij gaan uw opmerking intern doorzetten en hopen dit in de toekomst te voorkomen.
De producten zijn in orde . service is goed .
Dank voor de beoordeling!
super goed en snel geholpen.
Bedankt voor de goede review!
Kreeg een rolstoel geleverd die ik niet fijn vond maar naar 1 telefoontje kreeg ik de volgende dag gelijk een andere echt super ik heb met een andere thuishulp niet zo een goede service gehad als met deze
Fijn om te horen dat onze service gewaardeerd wordt! Bedankt voor het prachtige cijfer!
Ik heb rubberdoppen besteld voor de wandelstok van mijn schoonvader. De eerste keer had ik ze te groot besteld, dus teruggestuurd. Daarna de goede besteld. De afwikkeling ging goed en snel. Top!
Goed om te horen. Bedankt voor de review!
De Vegro webshop is overzichtelijk en bestellen en hulpmiddelen lenen gaat zeer eenvoudig en snel. De bestelde douchekruk en leenrolstoel werden de volgende dag al geleverd. Top dus.
Mooie woorden! Bedankt voor het prachtige cijfer!
De aflevering van de hometrainer viel tegen. De bezorger had veel haast en toen ik naar uitleg vroeg over het display zei hij: "dat moet u zelf maar uitvinden". En tot mijn grote verbazing was er ook geen handleiding bij, wel van de hometrainer zelf maar helemaal geen toelichting op het display. Ik ben er met veel tobben wel verder meegekomen, maar had op z;n minst een handleiding verwacht.
Zondag besteld en maandag geleverd
Dank voor het prachtige cijfer!
Tevreden
Bedankt voor het mooie cijfer!
Snel antwoord per mail. Evenzo afspraak inplannen en realiseren van het verhelpen van de klacht
Bedankt voor de goede review!
Snelle en goede service
Dank voor de goede review!
Op de site stond dat ie op voorraad was. Maar enkele dagen later kreeg ik bericht dat levertijd 2-3 weken was. Wel teleurstellend want ik had het artikel wel nodig
'S avonds de bestelling ingevoerd op de site en de volgende ochtend alles netjes gebracht zoals besteld was. Ze zijn netjes in de communicatie. Zeer tevreden.
Bedankt voor de goede woorden!
n belletje was genoeg, werd meegedacht over de spullen die e.v nodig zouden zijn- snelle levering en behulpzaam en vriendelijk personeel.
Goed om te horen. Bedankt voor het mooie cijfer!
ik maak er nog gebruik van. wel gwk dat de volgende dag t alsnog ook aan huis geleverd werd. maar beter 2x dan niks
Dank voor het mooie cijfer!
Alles was prima geregeld
Fijn om te horen! Bedankt voor de review.
Mijn ervaring is nog steeds dat de medewerkers mij er prettig te woord staan. Het kan gebeuren dat we moeten wachten op de uitlevering van een bestelling, terwijl was aangegeven dat we het binnen 1 dag zouden ontvangen. Graag Daniël een mail zodat we op de hoogte zijn. Niks horen is niet prettig, en lastig want dan moet ik weer bellen.
Vervelend om te horen dat het mis is gegaan met de levering, maar fijn dat u uiteindelijk goed te woord bent gestaan!
fijn rthguis bezorgd flexibel bij inlevering en betaling
Bedankt voor de beoordeling!
Het artikel is netjes bezorgd, mooie kwaliteit!
Bedankt voor de mooie review!
volgens afspraak
Bedankt voor de mooie review!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire