De spullen worden snel geleverd. Alleen jammer dat de rolstoel niet optimaal is, ondanks de ruiling. Misschien tijd voor nieuwe materiaal??
Bedankt voor de beoordeling. Wij zijn elke dag bezig om onze service en producten te verbeteren. Wij zullen jouw opmerking daarom intern doorzetten en bespreken.
Snelle service en alles correct geleverd zoals besteld
Hartelijk dank voor het prachtige cijfer!
Prettig, goede communicatie.
Goed om te horen. Bedankt voor het mooie cijfer!
Had bed verhogers besteld en deze kwamen mooi optijd
Dank voor de goede beoordeling!
Online besteld, volgens planning met heldere communicatie afgeleverd. Producten zijn schoon, prima verpakt. Later nog contact gehad over additionele producten om af te nemen, werd prima geholpen en er werd ook prima additionele service geboden.
Beste Jasper, Hartelijk bedankt voor deze beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
We bestelden een bed om te huren. Deze is tijdig netjes afgeleverd. Ook de communicatie met de klantenservice was super. Geen op- en/of aanmerkingen.
Hartelijk bedankt voor deze fantastische beoordeling. We hopen u een volgende keer weer te mogen helpen.
De volgende dag werd medisch matras zoals beloofd bij aanvraag geleverd. Puike service van Vegro.
Beste Paul, Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat fijn dat het medisch matras zo snel geleverd is. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
De fototelefoon is echt aan te bevelen, mijn man heeft dementie en kan nu weer iemand bellen.Heel fijn apperaat we zijn er blij mee.
Beste Adriana, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Uitstekende Service. Hulpmidelen naar eigen wens, Fantastische materialen en comfortabel.
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Fijn dat u onze service uitstekend vindt! We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Tot nu toe ben ik zeer tevreden over Vegro. Heel blij dat 'ze' bestaan.
Bedankt voor deze geweldige beoordeling, Marja. We hopen u een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Hartelijk bedankt voor deze prachtige beoordeling.
Duidelijke website waarop ik snel heb kunnen bestellen, daarnaast vlotte levering aan huis. Ik werd een half uur van tevoren gebeld dat de bezorger er bijna was. Geen rompslomp, doet wat ze beloven!
Beste Sylvia, Hartelijk bedankt voor deze fantastische beoordeling! Fijn om te horen dat u de service van Vegro kunt waarderen. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
zeer goed
Beste Henriette, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering bij Vegro. We hopen u een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Beste Sandra, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Het bestellen en de levering was perfect geregeld. Fijn dat er even gebeld wordt als de bezorger er aan komt en fijn dat je zelf niks aan montage oid hoeft te doen. Helaas rook mijn huis vanaf het moment dat het bed er was naar een rookhok. Het matras was goed gereinigd, maar de bedombouw heeft denk ik voor langere tijd in een rokers huis gestaan. Zelfs na meerdere keren ontsmetten kwam er een walm van het bed af. Echt heel vies. Hierdoor hebben we het bed eerder dan gepland weer op laten halen, liefst hadden we hem nog wat langer in huis gehad maar de geur was niet te harde.
Beste Ysabel, Wat vervelend om te horen dat de bedenombouw een sterke geur heeft af gegeven. Goed dat u het bed heeft teruggestuurd. Ons excuus hiervoor. We vinden het erg vervelend om te horen. Helaas gebeurt het wel dat een hulpmiddel niet helemaal goed opdroogt als hij uit de wasstraat komt. En hierdoor kan het zijn dat het een geur van rook afgeeft. Het is dus niet zo dat het artikel vies is, maar het is het reinigingsmiddel dat je ruikt. Het is een bekend probleem bij ons, waar we natuurlijk alles aan doen om te voorkomen. Het spijt ons dat het bij het bed dat hij u geleverd is, niet goed gegaan is. Mocht u in de toekomst een hulpmiddel van ons gebruiken, waar u niet tevreden over bent, laat het ons dan weten. Wij lossen het probleem dan graag op voor u.
Ik had per direct een elektrische bed en een papegaai nodig voor mijn moeder. Werd vrij snel geregeld en zeer klantvriendelijk. Van harte aan te bevelen!
Beste Irian, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Wat fijn dat u de hulpmiddelen zo snel in huis heeft gehad. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Mijn ervaring met vegro is gewoon helemaal oké. Vriendelijk behulpzaam snel... alles oke
Beste meneer/mevrouw, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze hulpmiddelen en service. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Het elektrische bed stond helemaal hoog met mn vader er nog op. Was met geen mogelijkheid naar beneden te krijgen. Vegro gebeld en ik moest een nr bellen vd beddenspecialist. Deze was gesloten maar voor spoed kon je je telnr inspreken of email sturen. Nu een dag later moeten ze nog reageren. Uiteindelijk mn vader met 3 man van het bed moeten halen. Treurig dat vegro alleen een telnr doorgeeft en vervolgens zelf geen actie kan ondernemen.
Beste meneer/mevrouw, Wat vervelend om te horen dat u op het moment niet de noodzakelijke hulp heeft gekregen. Dit betreuren wij ten zeerste. Ons excuus hiervoor. We gaan uw verzoek intern bespreken zodat dit in de toekomst niet nogmaals voorkomt.
Via internet bleek geen succes. Zou ook later geleverd worden dan afgesproken. Naar de winkel aan de Peizerweg geweest in Groningen. Fantastisch geholpen door een zeer sympathieke en kundige mevrouw. Sprak nog Gronings ook. Dit soort mensen moet een bedrijf zuinig op zijn!! 5 sterren voor deze mevrouw.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze adviseurs in Groningen. We hopen u een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Goede levering
Hartelijke bedankt voor deze prachtige beoordeling!
top materiaal
Beste Fred, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Beste Adri, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Via internet een rolstoel besteld en de volgende dag al geleverd! Top service
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Tussen 9.00 uur en 13.00 uur vind ik wel erg lang.
Beste Carla, Hartelijke bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. We proberen zo goed mogelijk te communiceren over het tijdstip van bezorgen. We nemen uw verzoek intern mee. Nogmaals bedankt.
De ene dag online rolstoel besteld. Volgende morgen om 9 uur geleverd
Bedankt voor deze fantastische beoordeling, Erika. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire