Tot nu toe alleen levering, dit is perfect verlopen. Goed materiaal. Inleveren en betalen moet nog volgen. Tot nu toe dik tevreden.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Volle tevredenheid, keurig gebeld dat ze in de buurt waren en met 10 minuten bij mij waren, chapeau !
Beste Christine, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Wat fijn dat de hulpmiddelen op het gewenste tijdstip zijn bezorgt. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Wij hadden een dekensteun bestelt, dit was toch niet helemaal wat wij in gedachten hadden. Nu telefonisch contact gehad en werd zeer netjes geholpen en nu krijgen we een dekenboog. Top service
Beste Kelly, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze geweldige beoordeling. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Prima besteld, geleverd en opgehaald. Alles volgens afspraak
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Hier zijn we erg blij mee. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Het bestelde was snel in huis. Het is zeer betaalbaar en van goede kwaliteit
Beste Jacqueline, Hartelijk bedankt voor deze prachtige beoordeling. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijk en snelle beschikbaarheid. Rolstoel is minder geschikt voor eventueel zwaardere mensen.
Beste Ingrid, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een review! Hier zijn we erg blij mee. We bieden een speciaal assortiment zwaargewicht rolstoelen. Heeft u hulp nodig. Onze medewerkers helpen u graag verder Bel gratis: 0800 - 288 77 66.
Online eendouchestoel besteld. Een eenvoudige. De meest uitvoerige met po geleverd. Gebeld met Vegro. Medewerker stelde een stoel voor die online niet te vinden was. Vreemd. Deze is geleverd. Tevreden. Medewerkers niet echt snel van begrip. Luisteren en uit laten spreken blijkt lastig.
Beste Marco, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Fijn dat u zo tevreden bent over de geleverde douchestoel. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Meneer heeft het voor mij in de gang gezet op gepaste afstand en wenste mij nog een fijne zwangerschap.
Beste Kim, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Heel blij met mijn rollator en dat de bezorger het afstelde, want ik was geen rollator gewend. Heel tevreden over...top!
Beste Ina, Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring bij Vegro. Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze medewerkers. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Op zondag middag besteld en maandag kom het al geleverd worden. Ook ophalen was binnen 1 dag geregeld. Super service. Afrekening van de betaalde borg en huur per dag duurt wel iets langer (na ruime week nog niets vernomen).
Beste Lindy, Hartelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat de hulpmiddelen zo snel geleverd zijn! Neemt u voor de afrekening van de borg en huur contact op met onze klantenservice 0800 - 288 77 66. We helpen u graag verder.
Beste Karin, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Deskundig, vriendelijk en behulpzame medewerker
Hallo Diana, Bedankt voor het achterlaten van deze prachtige beoordeling. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Hallo Saskia, Hartelijk bedankt voor het schrijven van een beoordeling. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
goede service.
Beste Hans, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Goede service en uitleg van de rolstoel.
Beste Jessica, Hartelijk bedankt voor deze fantastische beoordeling. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Geweldig zoveel gemak van. Ik heb de spullen nog. Heel fijn. Net heup operate achter de rug. Gaat heel goed dank zei de huur spullen Vegro. Heerlijk. Gemak dient de mens
Beste Areke, Wat fijn om te horen dat u zo geholpen bent met de hulpmiddelen van Vegro. Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling. We hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Werd keurig geïnformeerd dat artikel niet voorradig was. Maar het zou tussen de 5-10 dagen geleverd worden. En dit is waar gemaakt.
Beste Ria, Wat fijn om te horen dat uw product op de voor af gecommuniceerde tijd is afgeleverd. Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Het contract met de medewerkers was goed en voelde of je elkaar al kende dus makkelijk praten en dat is fijn.
Beste Harry, Hartelijk bedankt voor deze prachtige beoordeling. Fijn dat u goed geholpen bent door onze medewerkers. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Makkelijk te bestellen, snelle levering van de artikelen, in een door jezelf te kiezen tijdslot. Het fijne is ook, als je snel verpleegartikelen nodig hebt, je dit supersnel via de website kan regelen.
Beste Anja, Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u de hulpmiddelen snel via de website heeft kunnen regelen. We zijn super blij om terug te lezen dat u blij bent met de snelle levering van Vegro. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Snelle afwerking. Alleen jammer dat voor kleine onderdelen(rubbers) ook de vaste verzendkosten worden gerekend
Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. We sturen uw verzoek intern door om onze dienstverlening waar mogelijk te verbeteren. Nogmaals bedankt en we hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Er was voor mij een trippel stoel aangevraagd en deze is op tijd geleverd of te wel volgens afspraak.
Hartelijk bedankt voor deze fantastische beoordeling. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over de levering van Vegro. En hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
De kinder rolstoel was perfect kwa maat voor mijn zoontje. Het enige nadeel was dat de handvaten om te duwen niet in hoogte verstelbaar zijn hierdoor kreeg ik rugklachten.
Beste Fam, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van uw ervaring met de kinderrolstoel. Indien u de rolstoel nog in gebruik heeft. Kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Om te kijken of we de rolstoel kunnen omruilen. Dit kan via onze klantenservice op 0800 - 288 77 66.
Fijne ervaring met het lenen van spullen bij Vegro rondom zwangerschap.
Beste Amber, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van de beoordeling. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Fijn dat u de spullen voor de zwangerschap bij Vegro heeft kunnen lenen. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Zou terug gebeld worden door winkel Coevorden maar dat is niet gebeurd.
Beste Jans, Bedankt voor het achterlaten van uw ervaring. We vinden het vervelend om te horen dat u niet het contact hebt gehad met een van onze medewerkers. Ons excuus voor het ongemak. We nemen uw feedback mee om onze dienstverlening te verbeteren.
Fijn geholpen duidelijke uitleg, vriendelijke verkoper.
Bedankt voor deze fantastische beoordeling, Ada. We zijn erg blij om te horen dat u zo vriendelijk geholpen bent door onze medewerkers. We hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire