Goed.

Goed.

Keurige en snelle service

Snel, kundig en professioneel geholpen.

Goede ervaring

super

snel geleverd

Puntje van kritiek er was geen gebruiksaanwijzing. Ik had een soort rooster over, is niét duidelijk wat je daar mee moet.

Medewerkster denkt echt met je mee.

Prima service en bezorging

Ik heb voor mijn moeder een rolstoel geleent, om zo iets vaker naar buiten te gaan.dan alleen de tuin .

Ik ben erg blij met jullie!

Aan de verwachting voldaan

Had zelf geen goede maat besteld. Product retour gezonden vergezeld met volg systeem. Na dit gemaild te hebben werd keurig het aankoop bedrag terugbetaald Dank daarvoor

Vandaag aanvraag , morgen in huis! Dankjewel.

Top service! Snelle levering en ook snel weer opgehaald. En aardige klantenservice, heel behulpzaam.

Top Service

Duidelijke website Snelle levering Vriendelijke service

Rolstoel gehuurd

Rolstoel gehuurd, die volgens afspraak door een aardige chauffeur werd gebracht en ook weer werd opgehaald

Bed via de site besteld. De volgende dag is het bed geleverd en netjes in elkaar gezet. Top service en vriendelijke bezorgers.

Het artikel is mij door een semi-arts geadviseerd of het werkt moet nog blijken

Nog geen ervaring. Werd wel snel geleverd.

Geweldig product

De deelbare grijper is echt fantastisch. Je kunt er heel precies dingen mee oppakken en er zit zelfs een magneetje op om metalen voorwerpen op te pakken. Verder is het erg makkelijk dat hij deelbaar is want dan kun je hem makkelijk meenemen.

Prettig te woord gestaan, goed geholpen.

Overzichtelijke site en prettige medewerker die me verder heeft geholpen.

naar verwachting

naar verwachting

Waardeloos

Er zijn geen afspraken met jullie te maken. Helaas zal ik jullie nog wel eens nodig hebben, maar ik hoop van niet

mijn gehuurde douchekruk werd keurig op tijd afgeleverd. Zo makkelijk dat je dat kan huren voor als je op vakantie gaat en er geen aangepaste douche is in het hotel.

Als ik bestel wordt het ook geleverd op de aangeven datum. Heel fijn

Mijn ervaring met Vegro prima service. Echt goed geregeld allemaal

Ruime collectie aan Vegro verpleegartikelen

Voor de tweede keer een online bestelling geplaatst bij Vegro. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs! Het enige wat wel écht verbeterd mag worden, is de bezorgtijd. Ruim een week wachten op je bestelling, is niet helemaal van deze tijd! In de toekomst ga ik waarschijnlijk wel weer bestellen bij Vegro.

Zeer possitief. Vriendelijke bejegening en vlotte probleemloze afwikkeling.

Zeer possitief. Vriendelijke bejegening en vlotte probleemloze afwikkeling.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire