Uitstekende service!

Uitstekende service. Makkelijk online bestelling en bezorging keurig!

Goede prijs/kwaliteit met uitstekende service

Ik bestel al jaren mijn hulpmiddelen bij de Vegro. Is altijd goed.

Goede snelle service, soms iets te snel. Vraag of het ophalen van een retour via de chat functie gesteld. Deze werd pas de volgende dag beantwoord en dat had ik niet meer gezien. Zonder bevestiging van mijn kant stond men ineens voor de deur om de goederen op te halen. Te snelle service :-)

makkelijk bestellen

bestellen eenvoudig, afrekenen en de bezorging een acht

Tevreden klant

Vlotte levering en ook het ophalen van de rolstoel later was probleemloos gegaan

Alles naar wens

Uitstekende en super snelle afhandeling

Alles goed geregeld!

Bestelling ging soepel, de leenspullen werden opgehaald nu ik ze gelukkig niet meer nodig had

Delivered first to wrong address, then wrong item

Delivered first to wrong address, then the wrong item over the course of several days. I was forced to take a taxi at my own expense as I didn’t have the chair, and afterwards I got one with small wheels that gave me zero independence (not what was requested). Luckily, I am able to use crutches for small distances although these have to be paid, despite the chair I need for most things and the order was done wrong twice. I can only imagine how inconvenient this must be for someone who actually can’t use another item, and unprofessional service to say the least.

Altijd super !

Nu 3 keer gebruik moeten maken van Vegro. Altijd super service. Zeer tevreden.

Ik had een bed besteld, daags voor levering belde Vegro of het wel klopte dat ik geen matras had besteld. Ik dacht dat het een complete Combinatie was. Niet dus. Dus goed mee gedacht. En de levering is gedaan door twee zeer correcte jonge jongens.

Perfect verzorgd

geen

prima geregeld

Service eb bereikbaarheid prima in orde

Het hulpmiddel bevalt heel goed

Nu heb ik een stoel in een stoel en dat zit fijn. Vooral in de auto. Ik kan hem overal mee naar toe nemen. Ik ben er heel blij mee.

Uitstekend.

Prima geholpen en keurig afgeleverd.

Heel prettig geholpen

Een bericht ontvangen waneer het bezorgd werd,alles precies zoals afgesproken.

prima!

makkelijk en vriendelijk

Keurig

Meeste artikelen goed geleverd. 1 rugsteun kwam niet en toen maar afgezegd

In de avond online besteld. De volgende dag zou het in de middag geleverd worden, maar dit werd in de ochtend wat echt top uitkwam! Snelle service. Aardige mensen.

Snel en keurig alles afhandelen

deskundig en snel

Website niet echt duidelijk maar na veel lezen niet gelukt daarna naar klantenservice gebeld en keurig geholpennop een vakkundige manier!

Goed en snel geregeld

Er wordt fantastisch goed gehandeld op een vraag maar hulp middelen. En snel geleverd en weer snel op gehaald. Prima!!

Snel

Snelle service, goed verzorgd Douchestoel mooi en schoon, Bed prima , matras voor patient met long en rugklachten veel te zacht . Patient kon hier geen uren op liggen. Dat lukte pas nadat er een ondersteunde topmatras was aangekocht en op het matras gelegd. Dus extra kosten voor enkele nachten goed liggen voor stervende patient. Na 2 dagen levering een telefonische vraag Uwerzijds of het matras voldeed en patient zei dat deze veel te zacht was en geen ondersteuning gaf aan zijn lichaam werdt ons meegedeeld dat dit matras het enige was wat geleend kon worden. Dus dit was geen goede service. Zal ook dit doorgeven aan de zorgverzekering

Goed advies en goede service

Na een fout van mijzelf bij bestellen via de website, werd ik netjes gebeld en werd alles voor mij geregeld. Het afleveren ging ook goed en was perfect volgens de aangegeven tijd.

Echt een aanrader!

Het is handig als je naar buiten wilt gaan. Even snel kolven en meenemen.

Goede kwaliteit, correct en tijdig geleverd

De beschrijvingen van de artikelen in de webshop zijn niet helemaal consistent. Bij sommige is het onduidelijk dat de levering een paar betreft, bij andere staat dat er niet bij, terwijl ook daar een paar wordt bedoeld. Dat is wat verwarrend.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire