Snelle levering en afhandeling. Bij onduidelijkheden wordt je direct goed geholpen, en wordt er ter plekke meegekeken en opgelost. Prima service en klantvriendelijk personeel.
Hallo, hartelijk bedankt voor je prachtige aanbeveling. Super om te horen dat alles zo snel geleverd is. We hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Heel fijn dat ze spullen kunnen brengen wanneer je zelf niet instaat bent het op te halen. Zeer vriendelijk personeel.
Hallo Karen, hartelijk dank voor het delen van je ervaring. Wat fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Tot een volgende keer.
Vandaag contact de volgende morgen in huis
Hallo Harrie, Hartelijk dank voor je review! Fijn dat je zo snel geholpen bent. Tot een volgende keer.
Herman, bedankt voor je aanbeveling! Hier zijn we heel erg blij mee. We hopen je de volgende keer weer te kunnen helpen.
Bedankt voor je review en mooie beoordeling!
Bed ligt prima.
Hallo Aartje, hartelijk bedankt voor je mooie aanbeveling. Fijn dat je bed op tijd bezorgt is. We hopen dat we je een volgende keer weer kunnen helpen.
Voor mijn moeder had ik een weekend een rolstoel geleend. De stoel werd volgens afspraak gebracht en gehaald. Alles kon online geregeld worden en de stoel op zich was van prima kwaliteit.
Hallo Hester, wat fijn om te horen dat alles goed geregeld was bij het lenen van een rolstoel. We hopen je een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Snel en netjes geleverd.
Bedankt voor je review! Super dat je de tijd neemt om ons aan te bevelen. Met een 10!
Goede kwaliteit, snelle levering.
Hallo Arthur, bedankt voor je review. Hier zijn we super blij mee. Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering bij Vegro. We hopen je wanneer nodig weer van dienst te kunnen zijn.
prima geholpen,zowel in de winkel als on-line
Hallo, hartelijk dank voor het delen van je ervaring. Super om te horen dat je tevreden bent over de hulp in de winkel als online. We hopen je een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Ik had een rolstoel en een trippelstoel van Vegro, helemaal geweldig, zo kon ik toch vrij onafhankelijk blijven tot aan mijn operatie. Ook de service van Vegro is top. Vriendelijk en attent.
Hallo Etty, wat fijn om te horen! Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. We zijn blij dat je met onze hulpmiddelen mobiel bent gebleven. We hopen je een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
goed en snel geregeld
Bedankt voor de aanbeveling! Fijn dat alles goed en snel geregeld is. We hopen je een volgende keer weer van dienst te zijn.
Home Trainer besteld en keurig op tijd afgeleverd.En op de juiste plek gezet Bijzonder te vreden
Hallo Willem, fijn dat je tevreden bent met onze service. Graag gedaan! Bedankt voor het delen van je ervaring en we hopen je de volgende keer weer te kunnen helpen met onze zorghulpmiddelen.
Duidelijke website. Snel en gemakkelijk
Hallo Deb, hartelijk bedankt voor je aanbeveling. Hier zijn we super blij mee. We hopen je de volgende keer weer te kunnen helpen met onze hulpmiddelen.
Goede service werd aan de telefoon goed geholpen wat mijn keuze in de webshop makkelijker maakte
Hallo Dennis, fijn dat je door onze klantenservice zo goed ondersteunt bent! Hartelijk bedankt voor de prachtige aanbeveling. We hopen je de volgende keer weer te kunnen helpen.
Goede service en goede producten!
Hallo Christa, hartelijk bedankt voor je aanbeveling van een 10! We hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Vriendelijke bezorger...bracht het in huis en stelde ook nog de hoogte in....super
Hallo Maggy, wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent door een van onze bezorgers. Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring en we hopen je een volgende keer weer te kunnen helpen met onze hulpmiddelen.
Vriendelijke medewerkers, duidelijke informatie. Goede service!
Hallo Alexandra, Bedankt voor je mooie aanbeveling. Fijn dat je tevreden bent met onze service. We hopen je een volgende keer weer te kunnen helpen.
Snelle levering en volgens afspraak op tijd
Hallo Ageeth, bedankt voor je mooie aanbeveling. Fijn dat alles zo snel geleverd is en volgens afspraak. We hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Goede service en snel geleverd
Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn blij om te horen dat je zo goed geholpen bent en hopen een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Een stevige en comfortabele douche kruk. Licht gewicht, makkelijk te verplaatsen glijdt niet weg, stevige rubbers om de poten.
Hallo Nisha, heel erg bedankt voor je mooie aanbeveling. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de douchekruk en hopen je een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Tijdens telefoons gesprek heel goed en fijn te woord gestaan. Top service en perfecte levering
Dankjewel voor het schrijven van je ervaring:) We hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Denken mee aan een goede oplossing en geven een prima advies..
Wat fijn om te horen. Hartelijk dank voor de goede beoordeling!
Makkelijk om te bestellen en volgende dag al thuis geleverd. Spullen zijn van goede kwaliteit.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Vriendelijk personeel en kundig.Wat ik heb gekocht ben ik zeer tevreden over en wat ik heb geleend ook.
Hallo Conny, hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling. We zijn erg blij dat je vriendelijk bent geholpen en dat je de hulpmiddelen goed kunt gebruiken. We hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire