Erg goed

Snelle levering en afhandeling. Bij onduidelijkheden wordt je direct goed geholpen, en wordt er ter plekke meegekeken en opgelost. Prima service en klantvriendelijk personeel.

Perfecte service

Heel fijn dat ze spullen kunnen brengen wanneer je zelf niet instaat bent het op te halen. Zeer vriendelijk personeel.

Vandaag contact de volgende morgen in huis

Vandaag contact de volgende morgen in huis

Bed werd keutig op tijd bezorgd

Bed ligt prima.

Top geregeld!

Voor mijn moeder had ik een weekend een rolstoel geleend. De stoel werd volgens afspraak gebracht en gehaald. Alles kon online geregeld worden en de stoel op zich was van prima kwaliteit.

Snel en netjes geleverd.

Goede ervaring

Goede kwaliteit, snelle levering.

prima geholpen

prima geholpen,zowel in de winkel als on-line

Top in hulpmiddelen

Ik had een rolstoel en een trippelstoel van Vegro, helemaal geweldig, zo kon ik toch vrij onafhankelijk blijven tot aan mijn operatie. Ook de service van Vegro is top. Vriendelijk en attent.

goed geregeld

goed en snel geregeld

Fantastische service

Home Trainer besteld en keurig op tijd afgeleverd.En op de juiste plek gezet Bijzonder te vreden

Snel en gemakkelijk

Duidelijke website. Snel en gemakkelijk

Goede service werd aan de telefoon goed geholpen wat mijn keuze in de webshop makkelijker maakte

Goede service en goede producten

Goede service en goede producten!

Snel geleverd tot in huis

Vriendelijke bezorger...bracht het in huis en stelde ook nog de hoogte in....super

Vriendelijke medewerkers, duidelijke informatie. Goede service!

Supergoed

Snelle levering en volgens afspraak op tijd

Door vegro gebeld dat we geen matras hadden besteld

Goede service en snel geleverd

Comfortable

Een stevige en comfortabele douche kruk. Licht gewicht, makkelijk te verplaatsen glijdt niet weg, stevige rubbers om de poten.

Top service!

Tijdens telefoons gesprek heel goed en fijn te woord gestaan. Top service en perfecte levering

vriendelijk en een goed advies

De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Denken mee aan een goede oplossing en geven een prima advies..

Uitstekende service!

Makkelijk om te bestellen en volgende dag al thuis geleverd. Spullen zijn van goede kwaliteit.

Vriendelijk personeel en kundig.Wat ik heb gekocht ben ik zeer tevreden over en wat ik heb geleend ook.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire