Snelle levering, prima product.
Hallo Jennifer, Bedankt voor je prachtige review! We zijn super blij dat je de tijd neemt om je ervaring te delen. We hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
verhoging van toilet aangevraagd i.v.m. heupoperatie. snel bezorgd en geplaatst.
Hallo Wiel, bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring met ons te delen. We zijn super dankbaar dat je dat doet. Goed om te horen dat de zorghulpmiddelen snel bezorgd en geplaatst zijn. We hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Ik had mijn been op twee plaatsen gebroken online een aanvraag bij Vegro volgende dag in huis en na verhuizing en gebruik in Maastricht inleveren top.
Hallo Renee, wat fijn dat je je ervaring met ons deelt. We zijn blij dat je online zo goed geholpen bent en dat de hulpmiddelen zo snel geleverd zijn. We hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn. Dankjewel!!
Zeer snel geholpen
Hallo Hans, We zijn super dankbaar dat je ons aanbeveelt met een 10. Geweldig dat je zo snel geholpen bent en we hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Snelle levering en prima spullen
Hallo Wilma, heel erg bedankt voor je geweldige aanbeveling. We zijn blij dat je onze levering en kwaliteit van spullen waardeert met een 9 en we hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Snelle levering en goede service
Hallo Freek, hartelijk bedankt voor je prachtige aanbeveling. We zijn blij dat je tevreden bent over de snelle levering en dienstverlening en hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Hallo Femke, bedankt voor je leuke aanbeveling. Fijn dat alles snel en makkelijk geregeld is. We waarderen dat je tijd neemt om ons aan te bevelen en we hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
gewoon goed
Hallo Rob, dankjewel dat je de tijd neemt om je ervaring te delen. We zijn blij te horen dat onze product- en dienstverlening aan je verwachting voldoet en hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zij.
al een aantal jaren lenen we van Vegro een rolstoel voor een uitje met mijn schoonmoeder. prima verzorgd, in de ochtend wordt de te verwachten tijdslot voor levering aangegeven. de volgende dag bleek een manco aan een wiel, dit wist een medewerker van de winkel adequaat op te lossen
Hallo Wim, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de bestelling en dat de medewerker je goed geholpen heeft. We hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Ik heb een bloeddruk meter terug gestuurd want hij rammelde binnen dus niet goed en wanneer krijg ik weer een nieuwe terug hij was ook nog duur al meer dan 2 weken op te wacht zo iets moet niet kunnen belachelijk
Hallo Martien, wat vervelend om te horen. We hebben deze vraag intern doorgezet en gehoord dat er contact met u is geweest om het zo snel mogelijk op te lossen. Wij hopen dat u snel een nieuwe bloeddruk meter thuis gestuurd krijgt.
Afgezien van het voordeel is er ook een nadeel. Zodra je er tegenaan gaat zitten schuift de zitting naar achteren. Heel lastig. Indien je een hoofdeinde hebt is het makkelijker. Ik lig op een vrijstaand bed en hebt de zitting moeten fixeren met twee spanbandjes.
Hallo Ronald, bedankt voor je prachtige aanbeveling van een 8 en wat een inventieve oplossing. Het klinkt inderdaad makkelijker als je tegen een hoofeinde kunt aanleunen. We hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Makkelijk hulpmiddelen te bestellen via de site en aflevering correct zeer te vreden
Hallo Gonny, heel erg bedankt voor je aanbeveling. Wat fijn om je gemakkelijk heb kunnen bestellen in onze webshop. We hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Niets is een probleem. Aardig personeel, niets op aan te merken
Hallo Gert, hartelijk bedankt voor jet prachtige aanbeveling. We hopen je een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Snelle levering en goed advies!!
Hallo Patrizia, wat fijn dat je producten snel geleverd zijn en je bent geholpen door onze adviseur. We hopen je een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Ivm een operatie had ik behoefte aan een rolstoel. Was goed te regelen via de site. Duidelijke papieren stukken en ophalen was appeltje eitje.
Hallo Tamara, heel erg bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn super dankbaar dat je ons aanbeveelt met een 9! We hopen je een volgende keer weer van dienst te zijn.
Ik werd op maandagochtend geopereerd. Een rolstoel had ik op vrijdag daarvoor besteld en gevraagd dinsdag te leveren. Een bed in de kamer heb ik pas op dinsdag (telefonisch, niet via de website) besteld. De rolstoel werd keurig geleverd en goed uitgelegd door de bezorger. Bij het bestellen van het bed vroeg de receptioniste goed door. Zo kwam ik er achter dat een sidetable en een douchekruk ook erg verstandig waren. Woensdagochtend werden de goederen geleverd en kregen wij ook goede uitleg. Met name de persoonlijke benadering (door de receptioniste) en promte en snelle levering plus goede uitleg door de bezorger zijn complimenten waard. Hartelijk dank
Hallo Ton, we zijn dankbaar dat je je ervaring deelt. Wat fijn om te horen dat we je van dienst mochten zijn en alles naar verwachting verliep. We hopen je een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Ikmheb een rolstoel geleend omdat ik aan mijn heup ben geopereerd op 24 juni en 25 juni gelijk gebruik kunnen maken van de rolstoel, was goed op tijd geleverd.
Hallo Marijke, wat fijn dat we je zo snel van dienst konden zijn. We wensen je een spoedig herstel toe. Bedankt dat je ons aanbeveelt met een 10!
Hoogwaardige kwaliteit, voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Prijs-kwaliteit ,goed!!
Hallo Gerrit, dankjewel voor je prachtige review. We zijn blij en dankbaar dat je ons aanbeveelt en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de producten. We hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Er werd meegedacht over wat er nodig was
Wat fijn dat je prettig bent geholpen en dat we je konden helpen met goed advies! We hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Na een verkeerde bestelling werd er gelijk naar een andere oplossing gezocht.
Hallo Mirjan, super bedankt voor het prachtige cijfer 10! We waarderen dat je de tijd neemt om je ervaring te delen. Fijn dat je zo goed geholpen bent. We hopen je een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
De rolstoel was te zwaar kon niet in mijn auto
Hallo Chris, ik lees dat de rolstoel te zwaar was en niet in de auto kon. Onze excuus voor het ongemak. Ik zet jou verzoek intern door om te achterhalen wat er aan de hand is.
goede uitleg en goed geholpen
Fijn dat je erg tevreden bent en dat je door onze expert goed geholpen bent. Wij waarderen het dat je de tijd neemt om je ervaring te delen en hopen je een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Duidelijke website om te bestellen, heldere voorwaarden, de volgende dag al geleverd. Top!
Hallo Annelieke, heel erg bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn blij dat we je zo vlot hebben kunnen helpen. We hopen je de volgende keer weer te mogen ontvangen op onze webshop.
Prima service met levering rollator en kundige bezorger.
Hallo Marc, hartelijk dank voor het delen van je ervaring. Fijn alles zo goed is gegaan en dat je onze service waardeert. Wij hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
De steun voelde niet glad op mijn rug, alsof er een kleine balkje/buisje op de rugleuning is. Ik weet niet of een ander dat voelt.
Hallo Ilana, wat vervelend om te horen. Onze excuus voor het ongemak dat je ondervindt. We hebben je ervaring intern doorgezet om te te kijken wat er aan de hand is.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire