goede service
Hallo Hans, hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring! We hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Duidelijke info op de site, daarna snelle levering en blijkt van goede kwaliteit te zijn.
Hallo Hans, we waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt met een 10 en dat je de tijd neemt om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat onze producten aan de verwachting voldoen en dat je artikelen snel geleverd zijn. We hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn in onze webshop.
Snelle levering. Vriendelijke mensen die graag helpen.
Hallo Melek, dank voor je prachtige beoordeling van een 10! We zijn blij dat je onze dienstverlening en snelle levering waardeert en we hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Hallo, alles op tijd geleverd! Fijn om te horen. Bedankt voor het prachtige cijfer van een 10! we hopen je de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
de artikelen zijn goed, de hulp in de winkel ook, het traject van te voren ging totaal niet goed qua communicatie. Bed zou niet gebracht worden als we niet nagebeld hadden, de machtiging werd niet meegenomen door de bezorger en de verpleegkundige belde hoe mijn man geslapen had terwijl hij nog geopereerd moest worden. al met al is het later allemaal goed gekomen
Hallo Yvonne, gelukkig is alles goed gekomen. Onze excuus voor het ongemak in het voortraject. We zijn blij dat dat tevreden bent met de artikelen en dienstverlening. Bedankt voor het delen van je ervaring en we hopen je de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
snelle levering volgens afspraak
Hallo Ann-Marie, bedankt voor je review! En aanbeveling. We zijn hier erg blij mij en hopen je de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Duidelijke website, duidelijke voorwaarden. In mijn geval was het prima geweest om het product zelf op te halen bij een vestiging, maar deze optie kon ik niet aanvinken bij het bestellen via de website. Goede service
Hallo Lisanne, bedankt voor je review en aanbeveling we gaan kijken of we deze optie mee kunnen nemen in het proces. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Hallo Simon, hartelijk bedankt voor het delen van je review! Fijn dat je onze levering als snel ervaart. We hopen je de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Binnen 1 dag werd er een rolstoel afgeleverd voor ons zoontje. Deze kan hij goed zelf besturen, en wij ook. Ideaal dus.
Hallo Esther, wat fijn om te horen dat je tevreden bent over deze kinder rolstoel. We hopen je de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn. En we waarderen dat je de tijd genomen hebt om een review te schrijven.
Rolstoel binnen 2 dagen geleverd en op afspraak weer opgehaald
Hallo Dion, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We zijn blij dat je zo goed geholpen bent. Bedankt voor het prachtige cijfer 10 en we hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Huren, lenen en thuis afgeleverd
Hallo Sonja, bedankt voor het delen van je ervaring. Een 9 hier zijn we erg blij mee. Fijn dat je over het gehele proces tevreden bent. We hopen je de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Ik heb Vegro als zeer tevreden beschouwen omdat de hulpmiddelen heel snel geleverd werden en ook snel werd opgehaald. Het gebruik van de goederen was ook perfect!
Hallo Petra, fijn om te horen dat de hulpmiddelen snel geleverd zijn en ook weer opgehaald. We zijn dankbaar dat je een review achterlaat en tevreden bent over de producten en service. Heel erg bedankt en we hopen je de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Goede service en een keurige verzorging en het aanbieden . Alles keurig afgeleverd
Hallo Hans, fijn dat alles keurig is afgeleverd en dat je onze dienstverlening waardeert. We zijn blij en dankbaar dat je een review achterlaat en hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Al jaren lang koop ik bij Vegro. Nog nooit is er iets mis gegaan. Laat dat zo blijven. Wij leven in een moderne tijd, waar vooral het grote geld telt. Laten we hier mee ophouden en teruggaan naar eerlijkheid en menselijkheid. Vegro is voor mij betrouwbaar.
Hallo Leon, mooi gezegd! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten dit. Hier zijn we je dankbaar voor. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Prima en snelle levering
Hallo Francisca, bedankt voor je review. Dankjewel dat je ons aanbeveelt met een 10! We zijn blij dat tevreden bent over de snelle levering en hopen je de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Ik heb een stoel, rolstoel en krukken gekregen. De krukken en de stoel werken naar behoren. De rolstoel ben ik niet tevreden over. De steunen voor mijn benen zijn niet makkelijk te verstellen, één kant is lam en de andere krijg ik niet meer los is dus ook lam.
Hallo Laura, wat vervelend om te horen dat de rolstoel niet naar tevredenheid functioneert. Onze excuus voor het ongemak. We hebben je verzoek intern doorgezet en hopen dat we iets voor je kunnen betekenen.
Alles goed geregeld
Andre, dank voor je review. We waarderen het dat je je ervaring met ons deelt. We hopen je de volgende keer weer te mogen helpen.
Geweldig product
Hallo Jet, goed om te horen dat de producten van Vegro uitkomst bieden. We waarderen het dat je ons hebt aanbevolen en hopen je de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Snelle levering en prima service
Hallo Peter, dank voor het schrijven van een review over de aankoop bij Vegro. Goed om te horen dat de levering vlot ging en je onze service waardeert. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
heb wel meer dingen van dit bedrijf gehad zeer tevreden
Hallo Anneke, wat fijn dat je ons aanbeveelt met een 9! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over verschillende producten van Vegro. En hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
De website is niet altijd even handig. Daar kan qua zoeken nog wel iets verbetert worden. Levering was snel en compleet.
Hallo Patty, hartelijk dank voor je beoordeling. We zijn super dankbaar dat je je feedback met ons deelt. Momenteel werken we aan een verbeterde website waarin we dit onder andere meenemen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Was prima
Hallo Gerard, we zijn dankbaar dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Dankjewel voor het mooie cijfer. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
zeer goed
Wat een prachtig cijfer! Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review. We hopen je de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Hallo Greet, dank voor je prachtige review! We zijn je erg dankbaar.
Dit matras is veel zachter dan het matras dan ik hiervoor had en ik kan nu moeilijker uit bed stappen. Hopelijk is dit een gewenningsproces.
Wat vervelend dat het matras zachter is dan je hiervoor gewend was. We hebben je verzoek intern doorgezet om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire