duidelijke informatie voor montage en in elkaar zetten
Hallo Cor, fijn dat je de wc verhoger en douche kruk gemakkelijk in elkaar heb kunnen zetten. We hopen je de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn. Bedankt voor het delen van je ervaring.
Ik kwam uit het zorghotel en had de rollator echt nodig,maar kwamgelukkig tochna 5 dagen en de bezirging was orima ,werd uitgeoakt en de hoogte ingesteld ben er heel blij mee
Hallo Gerda, wat fijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen. We hopen je de volgende weer van dienst te mogen zijn en bedankt voor het delen van je ervaring.
Telefonisch duidelijke uitleg en bij aflevering wordt alles voor je gedaan
Hallo Kees, bedankt voor je mooie review. Fijn dat we je zo goed van dienst kunnen zijn. Graag tot een volgende keer.
Aanvragen van hulpmiddelen ging snel en simpel, net als de levering
Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Wat een prachtige beoordeling van een 10! Hier zijn wij heel erg blij mij. Fijn dat zowel het bestellen als de levering na verwachting verliep. We hopen je de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Ik ben hele tevreden over de snelheid en levering evenals het ophalen van de producten.
Hallo Cheryl, wat fijn dat je tevreden bent over de snelheid van de levering. We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt en de tijd neemt om dit te doen. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Volledig ok. Bestellen via site prima geregeld
Fijn om te horen dat je via onze webshop de juiste producten hebt besteld. Hartelijk bedankt voor je prachtige aanbeveling. We waarderen dit enorm. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Heb veel gemak gehad van de materialen.
Hallo Hannie, hartelijk bedankt voor je prachtige aanbeveling. We waarderen dit enorm. Fijn dat onze producten je goed bevallen. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
lenen ging makkelijk tijd van bezorgen prima alles keurig verpakt
Hallo, bedankt voor de prachtige beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat de tijd van bezorgen goed was en dat je ons aanbeveelt. We hopen je de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Snel, vriendelijk!
Hai Yvette, hartelijk bedankt voor je review. We zijn blij dat je onze dienstverlening als snel en onze medewerkers als vriendelijk ervaart. Wij hopen je in de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Tevrden over de manier waarop het gaat. Bestelling bezorging en kwaliteit prima.
We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen… we hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn.
Snelle bezorging van prima rollator
Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!
Goed, maar chauffeur was te laat en liet dit niet weten. Zou een half uur voor levering telefoon krijgen
Bedankt voor uw reactie. Jammer dat de chauffeur u niet heeft gebeld. We vinden het spijtig dat u niet op de hoogte was van de exacte aflevertijd. Hopelijk heeft u er niet te veel last van ondervonden. Wij nemen uw opmerking mee om het proces in de toekomst beter te laten verlopen.
Zeer prettig geholpen, er is zelfs iemand mee gelopen met de rolstoel naar de parkeer garage
Beste Albert, bedankt voor de mooie beoordeling. We waarderen het dat je de tijd neemt om een review te schrijven.
Na een week nog niets vernomen, dus gebeld. Levering zou spoedig volgen. En dan nog wordt afleveren met een dag verlengd na gepland tijdstip. Heb je 't spul snel nodig, moet je niet bij Vegro zijn. Bovendien is de communicatie zeker niet optimaal.
Beste, Allereerst onze excuses dat alles zo rommelig is verlopen bij uw bestelling. Wij hebben uw opmerking intern doorgezet. Dit nemen we mee om het proces in de toekomst beter te laten verlopen. Wij willen u desondanks veel succes wensen met het hulpmiddel.
van begin tot einde keurig geregeld !
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Vlotte en degelijke afhandeling van de geleverde artikelen.
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling!
Eenvoudig te bestellen, het geleverde voldeed geheel aan mijn verwachting. Werd snel en netjes geleverd.
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling!
Ik ontving een verhelderend telefoontje waarbij bleek dat onze gegevens goed zijn vastgelegd waardoor verlenging gebruik zitkussen kon plaatsvinden. Prettig om er zelf niet achteraan te moeten.
Bedankt voor je review Flynn Olie! Blij om te horen dat onze dienstverlening aan je verwachting voldoet en bedankt voor je genomen tijd om een review achter te laten. Dat waarderen wij enorm.
Door mijn fout had ik een bestelling gedaan onder de verkeerde naam (mijn eigen naam ipv die van mijn man) De opdracht stond niet in het overzicht en zou niet bezorgd worden. De medewerkster zocht telefonisch contact met hoofdkantoor en digitaal werd het opgelost en werd het bed dezelfde middag nog bezorgd. Ook was het fijn dat zij kwam met het idee van een looprekje ipv de krukken. Het looprek is veel stabieler.
Bedankt dat je van onze dienstverlening gebruik hebt gemaakt, Gerda.
Op de site is gemakkelijk te vinden wat je zoekt. Bestellen is ook al gemakkelijk en snel te doen, het leveren is niet heel snel maar wel acceptabel. De kwaliteit is prima, niets op aan te merken. De prijs is prima, maar het is wel jammer dat als je ook maar een cent onder het minimum bestelbedrag besteld moet je bezorgkosten betalen.
Bedankt voor je review en positieve beoordeling. Fijn dat de kwaliteit van onze producten aan je verwachting voldoet. Ik hoop dat je het juiste product hebt gevonden waardoor je in aanmerking komt voor gratis verzending. Daarnaast hanteren wij zeer scherpe verzendtarieven mocht dat niet lukken.
Voldoet aan verwachtingen
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling.
The website was given to me by my midwife and I ordered the home birth rental items as I thought were required. After ordering, I received a call from a lovely lady that after asking some questions advised that I had selected the wrong items. She corrected the items on the phone there and then and the scheduled next day delivery was not affected. The delivery engineer was very helpful. He assembled the birth bed where we wanted it and showed us how to use it.
We are incredibly grateful that you took the time out to leave us a 10-Star review.
Ik had totaal geen ervaring met hulpmiddelen bestellen, maar ben keurig geholpen, en de volgende dag alles geleverd
Wat fijn om te horen. Bedankt voor de beoordeling.
De gekozen kleur rollator had een langere levertijd. In overleg werd een andere kleur uit de winkel gehaald en binnen 2 dagen geleverd. De bezorger stelde de rollator ook nog op goede hoogte in. Topservice noem ik dat!
Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Hartelijk bedankt voor de prachtige beoordeling.
Keurig aangeleverd
Fijn dat alles goed verlopen is en bedankt voor het prachtige cijfer 10!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire