Keurig op tijd geleverd.

Brede rolstoel besteld. Keurig op een alternatief adres afgeleverd, omdat we zelf niet thuis waren.

Prima en goed geregeld!

Staat al hierboven

Emmer te wijd

Emmer te wijd en zuigt vacuüm. Valt tegen. Als je flinke billen hebt, misschien wel prettig

Prima geholpen.

Ik heb gebruik gemaakt van een rolstoel en een douchestoel. Kwaliteit van de spullen zijn goed en ook het advies bij wat vragen die ik had. Ik maak nu nogsteeds gebruik van de hulpmiddelen. Ook in een verder verloop zal ik eerst op de website kijken of ik nog aanvullende middelen kan vinden om het revalideren te vermakkelijken.

nette afhandeling na telefoontje twee

Ik moet nog wel even zien dat ik de vergoeding voor het retour gezonden item weer op mijn rekening krijg.

Had een mailtje gestuurd wanneer de levering was. Werd opgebeld met de mededeling dat de artikel in de kleur die ik besteld had niet gauw voorradig zou zijn. Wel was de kleur grijs voorradig en in overleg zou die komen. Kreeg al snel een telefoontje wanneer ze zouden komen. Vriendelijke man en de rollator is snel en goed in elkaar gezet

Jammer dat ik er gebruik van moet maken mmaar geweldig dat het er is

Ik maak gebruik van een rolstoel en van krukken. Keurig thuisbezorgd en goede uitleg gekregen van een vriendelijk persoon. De rolstoel is makkelijk in gebruik.

Uitermate tevreden.

Kwaliteit en levering uitstekend.

Uitstekend, erg vriendelijk !

Zodra je iets nodig heb , komt het snel, Je hoeft geen weken te. Wachten, het is er bijna altijd de volgende dag

De onderdelen die ik gehuurd heb worden zeer snel thuis bezorgd en netjes geleverd.

Goede ervaring

Spullen op voorraad en een zeer snelle levering.

Zodra een hulpmiddel stuk is wil je zo snel mogelijk vervanging. \En dat is precies zoals Vegro werkt. Met heel veel dank.

super goed

alles goed geregeld blij mee

snelle levering.

kan nog beter gelet worden op de artikelen die u uitleent er ontbreekt nog wel eens onderdelen die naukeuriger moeten worden nagekeken.

In eerste instantie het verkeerde artikel geleverd. Daarna netjes het juiste artikel.

Geweldige service!

Hulpmiddelen in perfecte staat geleverd. Geweldige service!

nvt

Zeer klantvriendelijk

Verkeerde maat ontvangen en probleemloos dezelfde dag omgeruild.

Perfect!

Superaardige bezorger, binnen 1 dag in huis... Geen klachten hoor!

Goed, snel, gratis en ze komen het ook ophalen. Wat wil je nog meer.

Eeg goed belt en voruge dag was het er al

Was goed

Prima ervaring, duidelijk uitgelegd aan mijn vrouw ,hoe alles werkte

Ben erg tevreden

Een rollater gekocht ben erg tevreden, optijd geleverd.

Een zeer klantvriendelijk bedrijf.

Mijn man en ik zijn zowel telefonisch als persoonlijk door alle medewerkers die ons hielpen buitengewoon vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Alle lof.

snel en correct

goede service en mooie levering

Was prima

Goed artikel, snelle levering

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire