Bij aankoop was het goed om op het opblaaskussen te zitten, maar nu na langere tijd is het toch niet afdoende. Jammer, want ik had gedacht de oplossing gevonden te hebben, helaas!
Beste mevrouw Verbunt, Bedankt voor uw bericht over het kussen. Excuses voor de late reactie hierop. Helaas heb ik verder geen gegevens van u, dus ik heb niet even kunnen zoeken waar het precies over gaat. Begrijp ik goed dat u het kussen heeft aangeschaft? Mocht u ondertussen nog niet een andere oplossing hebben, adviseer ik u te bellen met de Vegro klantenservice of de afdeling verkoop. Mijn collega’s kunnen u dan adviseren wat er misschien wel fijn voor u zou kunnen zijn om op te zitten? Vegro is te bereiken op 0900-2887766. We hopen wat van u te horen!
Snelle service en prima product.
Goed om te horen! Bedankt voor de beoordeling!
Overzichtelijk aanbod; gekoppeld aan vlotte en correcte afwikkeling van bestellingen.
Bedankt voor het achterlaten van deze goede beoordeling!
Goed contact, snelle levering en top service aan huis!
Fijn! Hartelijk dank voor de beoordeling.
Alles snel en goed geregeld
Goed om te horen! Bedankt voor de review!
Telefonisch navraag gedaan of een produkt in de winkel bij mij in de buurt op voorraad was, specifiek in een bepaalde kleur en grootte. De medewerker ging informeren en vertelde dat het produkt van mijn keuze op voorraad was. In de winkel echter bleek dit niet het geval te zijn en bleek ook dat de door mij opgegeven maat niet bestond! Vreemde gang van zaken.
Beste, Wat vervelend! Dat is inderdaad niet helemaal goed gegaan. Wij zullen dit intern doorzetten, zodat dit hopelijk in de toekomst voorkomen kan worden.
Via de mail besteld en de volgende dag in huis. Super
Hartelijk dank voor de review!
Product voldoet aan de verwachtingen!
Fijn! Dank voor het goede cijfer!
Levering op tijd. De toiletverhogers werden door de chauffeur keurig geïnstalleerd. Prima service.
Bedankt voor de beoordeling!
Snelle en correcte afhandeling
Bedankt voor de beoordeling!
Accuraat en snel
Bedankt voor de review!
Mij moeder 84 jaar heeft veel minder last van haar benen en rug dankzij de kussen.
Dank voor de goede beoordeling!
Zie boven
Bedankt voor de review.
Goede service. Goede communicatie. Kwam de afspraak na.
Hartelijk dank voor de goede review!
Heb via vegro een persoonlijk alarm aangeschaft. Snelle handeling en problemen ff bellen en het wordt opgelost.
Bedankt voor deze goede beoordeling!
snel en eenvoudig via de site besteld, snelle reactie en zeer snelle levering!
Dank voor de beoordeling en het prachtige cijfer!
Alles was tijdig en netjes afgeleverd. De bezorgers waren zeer vriendelijk en kundig bij het ineen zetten van de geleende items.
Mooie woorden! Bedankt voor de beoordeling.
Echt goede service e n erg behulpzaam.
Fijn om te horen. Bedankt voor de review!
Ik ben zeer tevreden over de vlotte levering van een prima rolstoel met beenlade. Ook erg fijn dat ze de geleende artikelen zonder extra kosten weer aan huis op kwamen halen.
Bedankt voor het prachtige cijfer!
De Steve plus was een te kleine maat voor mijn been, maar de retour en afhandeling naar een maat groter was goed en netjes verzorgd. Ben er zeer content mee.
Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling!
Ik had een product besteld voor huur echter had fysio aan dat ik deze niet meer nodig zou hebben product was nog niet geleverd (2dagen er voor) dus heb ik gebeld en dit door gegeven. Eerst konden ze mijn bestelling niet vinden maar later wel. Dit scheelde weer een onnodige rit. Echter tot me grote verbazing stonden ze toch op de afgesproken. Dat voor de deur. Beetje jammer
Beste meneer Gleijm, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat uw annulering niet goed is doorgekomen. Namens Vegro excuses dat er toch iemand bij u voor de deur stond.
Jammer dat de website deze dagen geen enkele mogelijkheid bood om artikelen voor de huur / leen te kunnen bestellen. Heb ik wel gemeld bij de medewerkster.
Bedankt voor de beoordeling! Wij zijn inderdaad op de hoogte van deze fout in de website en proberen dit zo snel mogelijk op te lossen.
De bestelling bestond uit een rollator en een daarbij behorende stoksteun. Na 3 dagen nog niets geleverd, ondanks toezegging. Na telefoontje bleek dat de stoksteun niet op voorraad was en dat men vergeten was dit te melden. Maar ook de rollator werd niet geleverd. Pas na aandringen werd de rollator geleverd en is de stoksteun later per post nagestuurd.
Beste Jan, Wat vervelend dat het op deze manier is verlopen! Wij kunnen ons voorstellen dat dit vervelend en teleurstellend is. Uiteraard had u hierover geïnformeerd moeten worden, hiervoor bieden wij u onze excuses aan. U heeft de rollator inclusief stokhouder inmiddels ontvangen en ik hoop dat u die alsnog naar tevredenheid kunt gebruiken. Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak en mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met ons via 0900 - 288 77 66 of [email protected].
uitstekende service
Bedankt voor het prachtige cijfer!
een snelle en goede levering
Bedankt voor de goede beoordeling!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire