Bestelling de volgende dag al afgeleverd door een zeer vriendelijke bezorger.
Dank voor de goede beoordeling!
Ik had bedverhogers besteld, bezorging 4 dagen later. Niemand kwam opdagen, geen mededeling, niets. Na klacht opnieuw bezorgafspraak gemaakt. Deze keer kreeg ik de helft van de bestelde hoeveelheid en moest me laten vertellen dat er niet meer besteld waren (ondanks dat mijn bestelbevestiging duidelijk het correcte aantal aangaf). Wederom gebeld, ook aan de telefoon moestvik me laten vertellen dat ik (niet) het verkeerde aantal besteld had. Derde bezorgafspraak gemaakt en toen kwam eindelijk de rest. Elke keer kreeg ik te horen dat ze van tevoren niet konden aangeven hoe laat de bezorger zoude komen. Dus bijna drie volledige dagen thuis gewacht. Ik ben er klaar met de club, wat een slechte service. Nooit meer!
Beste, Onze excuses dat er zoveel mis is gegaan bij uw bestelling. Wij vinden dit echt heel vervelend om te horen. We begrijpen dat er inmiddels contact met u is geweest. We hopen dat het hiermee is opgelost voor u.
Makkelijk bestellen, snel geleverd
Bedankt voor het perfecte cijfer!
De ene dag besteld, de andere dag in huis. Netjes op het gekozen tijdstip.
Hartelijk bedankt voor de review!
Mijn aanvraag werd gelijk in behandeling genomen ook met duidelijke uitleg van de chauffeur die het kwam brengen . Zeer tevreden.
Goed om te horen. Dank voor de beoordeling!
ik kan goed over stappen met de draai schijf
Bedankt voor de review.
Er ging iets mis met de aflevering maar verder geen problemen
Dank voor de beoordeling!
Rolstoel is voor mij te laag om te duwen, is niet verstelbaar en is heel zwaar om te duwen. 2 x gebruikt en heb het in m'n rug.
Goedendag mevrouw Schaap, Bedankt voor uw bericht over de rolstoel. Jammer dat uw ervaring hiermee niet goed is! We doen ons best bij Vegro om de juiste artikelen te leveren. Soms zit daar helaas wat tussen wat niet geschikt is voor de gebruiker. In dit geval omdat deze te zwaar en te laag is. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Gelukkig is er inmiddels door meneer Schaap met Vegro gebeld en is de rolstoel omgeruild. Ik hoop dat deze wel naar wens is? Excuses voor het ongemak.
Alles makkelijk te vinden. Duidelijk en vooral snel. Hadden onverwacht snel hulpmiddelen nodig. Besteld en de volgende dag alles binnen. Kortom perfect!
Fijn om te horen! Bedankt voor de goede beoordeling.
Ik ben zeer te vrede met de leentoilet verhoging van jullie bedrijf.
Dank voor de goede review.
Snel geleverd, snel geregeld. Heel fijn.
Bedankt voor de beoordeling!
Onduidelijke informatie..heb daarover gebeld,zou teruggebeld worden. Niet dus!!!
Onze excuses voor dit voorval. Als het goed is heeft u inmiddels contact gehad met één van onze medewerkers. Wij hopen dat het daarmee is opgelost.
aardige man. goed geholpen en uitgelegd. zeer tevreden
Fijn om te horen! Dank voor het prefecte cijfer.
Behulpzame vriendelijke telefoniste: Een goede schone rolstoel te huur gekregen. Vriendelijke ophaaldienst. In een woord uitstekend
Goed om te horen! Bedankt voor de beoordeling.
Bedankt voor de review!
Het huren van producten voor na de bevalling ging gemakkelijk. Het is simpel om een breng of ophaal afspraak te maken en er werd netjes van tevoren gebeld dat de bezorger eraan kwam. Door de mogelijkheid een borstkolf te kunnen huren kun je voor weinig geld een kolf van goede kwaliteit uitproberen en beslissen of je er zelf één wil aanschaffen. Al met al dik tevreden.
Wat een goede woorden! Bedankt voor de review en het prachtige cijfer.
Had een alarm ketting besteld niewste model.. Makkelijk te plaatsen in oplader. Drukknop op zichtbare plek. Invoer telefoon nummers verzorgd via vegro, wel zo makkelijk. Werkt zoals beschreven. Abonnement p mnd niet te duur
Bedankt voor de goede beoordeling!
Tijdens dag & nacht gebruik geen urine lekkages met dit luier type gehad.
Dank voor het prachtige cijfer.
De bestelde spullen werden snel en professioneel geleverd. Er is ook veel keuze. We hebben pas sinds heel kort met medische hulpmiddelen te maken dus alles is nieuw voor ons.
Bedankt voor de beoordeling!
Ze zijn praktisch ingericht. Kwamen de spullen thuis bezorgen en kon ook weer snel opgehaald worden. Echt top service!!
Wat goed om te horen! Dank voor het prachtige cijfer.
Rolstoel werd snel geleverd. Vriendelijke medewerker die goede instructies gaf.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Snelle levering. En keurig op tijd.
Bedankt voor het prachtige cijfer!
Het is best een groot ding voor aan de sleutelbos, moet vaak worden opgeladen en alarm neemt even tijd.
Bedankt voor de review. Wij zetten uw opmerking intern door.
Verschrikkelijke dienstverlening. Ook handig als de medewerker onderling op 1 lijn staan met de regels.
Beste, Onze excuses voor dit voorval. Wij zullen dit intern doorzetten en oplossen. Wij hopen dat dit in de toekomst niet meer voor zal komen.
Was prima. Makkelijk en snel geregeld, zowel het bezorgen als het ophalen. Geen problemen gehad
Hartelijk dank voor de goede beoordeling!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire