Gewoon geweldig!

Je besteld wat je nodig hebt en het wordt thuisbezorgd en afgeleverd. Heel erg fijn en als je ermee klaar bent wordt het opgehaald! Super goede service! Heel.hartelijk dank voor het bruikleen. Ik heb er zeker baat bij gehad. Dan heb ik het over de papegaaienarm.

Super snelle levering

Ik belde 23.30 uur op vanuit het ziekenhuis. Na de operatie bleek dat ik toch de trap niet op kon. De volgende ochtend werd ik gebeld om alles te regelen. Om 15.00 uur diezelfde dag stond hij in de woonkamer

Top.. snelle levering

Correcte aflevering met duidelijke instructie.

Bestelling correct uitgevoerd, aflevering op afgesproken tijdstip en duidelijke instructie van de bezorger.

Gemak en eenvoud

Online een kinderrolstoel besteld (lenen) volgende dag gebracht. Bleek alleen een peuter rolstoel te zijn en geen kind. Op bon stond nummer van kind. Week later hadden wij een afspraak in het ziekenhuis en de rolstoel was niet meer nodig, terug gebracht naar de winkel in Lisse. Hier laten weten dat we de rolstoel hadden omgeruild als we hem langer nodig hadden gehad. Fijn geholpen en snel geregeld dus toch een positieve ervaring.

Chauffeur zelf was zeer vriendelijk

Het bed ben ik niet tevreden over,zelfs over gebeld maar eigenlijk afgescheept met dat het zo hoort. Niet eens de moeite neme om ff te kijken valt mij erg tegen. Dus gaan we volgend jaar als het weer nodig is ergens anders kijken Mvg Wim van Leeuwen

Prima service, snelle levering op de afgesproken tijd

Goed service, snelle levering op de afgesproken tijd, tot in de hal naar binnen gebracht. Erg tevreden.

Vindt prima kruk

Erg blij met de douchekruk

Snelle levering, top service

Bestelling verdwenen uit systeem

Jammer, hoe zoiets zomaar kan gebeuren. Alles geregeld, maar gewoon voor niets.

Ik heb geen ernstige klachten.

De artikelen zijn in orde ontvangen. Jammer, dat niet alles tegelijk kwam. Ook had ik bijna de imbus niet gevonden.De bezorgingwas op tijd,maar heeft niet aangebeld,maar het pakket buiten naast de deur ge zet.

Ook nu weer Top

Na in het verleden tot tevredenheid bij jullie een douchestoel te hebben aangekocht was het besluit tot een nieuwe aankoop nu snel genomen en weer tot tevredenheid. Het product voldoet precies aan de verwachtingen welke wij hadden gesteld. Dus bij een volgende keer is de keuze snel gemaakt !!

Ideaal

2 loopkrukken geleend/gehuurd. Tot heden een ideale hulpmiddelen.

Alles prima

Prima voor elkaar.

Goede service,

vriendelijk contact, effectieve hulpmiddelen en snelle levering

Hallo

Snelle bezorging

tel.contact goed en ook de bezorging

snel geleverd

Had de schaalkrukken binnen1 werk dag binnen netjes verpakt.

Goeie ervaring mee gehad!

Ze kwamen mooi op tijd en wilden de papegaai evt ook nog wel naar boven brengen, erg vriendelijk!

Goed en snel

Het product was mij bekend. Werd snel en goed geleverd.

Alles goed verzorgd

Top en snelle levering

Top en super snelle levering

Heel fijn zo snel geholpen te zijn

Na een ongeval had ik per direct allerlei hulpmiddelen nodig als een rolstoel, papagaai, looprek etc. Ik werd heel vriendelijk geholpen en alles werd heel snel geleverd.

Prima idee

Wel zwaar apparaat maar wel veilig voor de P kaart

Prima ervaring

Rolstoelen waren op het verkeerde adres afgeleverd maar dit werd zonder problemen opgelost.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire