Artikelen goed en snel geleverd

Artikelen goed en snel geleverd

Simpele kousenaantrek hulp. Prima kwaliteit.

Keuze goed door goede beschrijving van het artikel. Levering goed op tijd.

Goede service en snel geleverd

Ik heb online 2 muurbeugels besteld en een veilige douchemat voor mijn vader. De spullen werden snel en en netjes afgeleverd op mijn huisadres.

positief

heel tevreden

zeer tevreden over de levering van de spullen en de hulp bij de aflevering

Snelle levering, goede service

Prettige dienstverlening, erg behulpzaam, artikelen waren de volgende dag al in huis!

Zeer goed, op tijd, conform bestelling

Wat ik besteld had, werd op tijd en volledig goed werkend volgens de beschrijving geleverd.

Snel, vriendelijk, klantgericht

Waar maak je het nog mee dat men uitgaat van vertrouwen ipv argwaan, dat je niet een hele bups formulieren hoeft in te vullen maar dat je gewoon een paar simpele gegevens invult en dat de spullen de volgende dag in je huis staan. Nou, bij Vegro dus! Zeldzaam goede service, gister besteld en eigenlijk te laat volgens de site want het was al na 21 uur, maar toch is het gelijk vandaag al bezorgd. De bezorger was ook zeer vriendelijk en heeft de spullen voor me op de juiste hoogte ingesteld en op de gewenste plek gezet. 5 sterren is eigenlijk te weinig!

This service is fantastic!

The service was impeccable, easy and fast. I had a very positive experience and am grateful such a service exists, as it is very helpful.

Snelle levering van een goed produkt

Zeer positief

Bestellen en leveren volgens afspraak,

precies het juiste artikel

Het juiste artikel was makkelijk te vinden op de site.

Zeer snelle en adequate levering en bezorging.

Fijne en snelle levering van de artikelen en begrip vopr mijn situatie.

Prima product goede levering

Voldoet aan verwachtingen

Snel en behulpzaam

Zoel bestellen via internet als via de winkel gaat soepel. De bezorging was op heel korte termijn, en de bezorger was heel behulpzaam.

Goede service en vriendelijke bezorger.

Prima ervaring met Vegro. Materialen zien er netjes uit en zijn volgens afspraak bezorgd, door een vriendelijke medewerker. Top!

perfect

snelle service,

prima thuiszorgwinkel

Duidelijke website, zeer goede omschrijving van de artikelen, zowel huren als kopen. levering was op later tijdstip als aangegeven, jammer.

snel

Alles wat we wilden lenen was op voorraad en goede service in de winkel en aan de telefoon.

alles netjes bezorgt

Goede materialen, op tijd bezorgt en uit het verleden goede service

Netjes

Snel geleverd en netjes aangekomen

teleurgesteld

De klittenband is onvoldoende om de hielomhulzing stevig te bevestigen

Zorgprofessionals, laten niks aan toeval over!

Ik ben zeer te spreken over de gang van zaken en de professionele aanpak van het personeel.

Doucestoel besteld,dag erna gekregen.Prima

Uitstekende service, snelle reactie, erg snel bezorgen, bezorgers snel en correct. Tot nu erg tevreden, ga zo door!

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire