voor mijn mag je zo door gaan
Goed om te horen! Bedankt voor de beoordeling.
Bedankt voor de beoordeling!
In een korte duur de bestelde spullen afgeleverd plus in elkaar gezet. Kon vrij snel gebruik makenvan de spullen die ik nodig had.
Wat fijn dat u snel profijt heeft van de hulpmiddelen. Bedankt voor uw beoordeling.
heel snel, goed en no nonsens. zo wil je graag worden geholpen.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling
Zo als verwacht
Bedankt voor uw fijne recensie.
Prima dames aan de lijn gehad. Na het 1 e gesprek had ik nog een andere vraag. Daarvoor moest de medewerker mij doorverbinden naar een andere collega. Ik moest heel even in de wacht staan, maar in die tussentijd heeft de ene collega de andere een perfecte overdracht gedaan. Ik hoefde de 2e medewerker niets meer te vertellen. Zeer prettig!! En wat ik besteld had, was de volgende dag geleverd. 10 punten!!!
Wat fijn dat u zo goed geholpen bent door onze collega's. Bedankt voor uw 10!
Zeer goede service en ook snel geleverd
Hartelijk dank voor de fijne beoordeling, en het mooie cijfer.
Vriendelijke bezorger. Belde keurig op dat hij er aan kwam. Stelde de rollator in mijn bijzijn af op de goede hoogte. Kortom super goede ervaring.
Wat fijn dat u deze prettige ervaring via deze weg deelt. Diverse hulpmiddelen - waaronder rollators - stellen wij bij aflevering altijd af op de juiste hoogte. Bedankt voor de fijne beoordeling.
duidelijke site en bezorging
Dankuwel voor de mooie review.
Omdat we een rolstoel nodig hebben, kwamen we bij Vegro uit. Supereenvoudig te bestellen via de website (vrijdagavond) en de volgende morgen (zaterdagochtend) keurig afgeleverd aan de deur. Kortom, heel erg tevreden over deze ervaring!
Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Voor leenartikelen geldt: voor 21.00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Hartelijk dank voor de fijne beoordeling.
Zeer dankbaar voor snelle en efficiënte service!
Wat fijn om te lezen, bedankt voor de mooie beoordeling.
Zeer snelle levring en fijn in gebruik
Bedankt voor de mooie review.
Snelle levering. Chauffeur vriendelijk en bereid om de rollator in elkaar te zetten
Het juist instellen van de rollator is erg belangrijk. Dit voorkomt eventuele lichamelijke klachten. Vandaar dat wij dit als service voor u doen, bij het afleveren. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Bij aflevering van de online bestelde hulpmiddelen kregen we ondanks de al goede online uitleg met filmpjes nog hulp bij installatie. Dit neemt echt zorg uit handen. Heel net en behulpzaam, super !!
Wat een fijne beoordeling. Hartelijk dank daarvoor!
Besteld op de website...volgens afspraak geleverd...dus...tevreden prima
Goed om te lezen, hartelijk dank voor de beoordeling.
Iets besteld, de volgende dag keurig een half uur van te voren gebeld en op tijd en netjes geleverd!!!
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor de fijne review.
Mijn bestelde artikel werd vlot geleverd, aan huis gebracht en in elkaar gezet. Vriendelijke medewerker.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Nog geen bestelling ontvangen
Beste, Excuses dat de bestelling nog niet is geleverd. Het door u bestelde product is niet standaard bij ons op voorraad. Het product is besteld bij de leverancier en wordt deze week bij ons geleverd. Vervolgens sturen wij het direct naar u op. Hierover bent u ook per mail geïnformeerd, door mijn collega van onze Verkoop afdeling. Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.
Prima product volgens afspraak geleverd
Dankuwel voor de fijne review.
Alles netjes thuis afgeleverd op afgesproken tijd. Alles ziet er als nieuw uit. Ik kan deze firma aanbevelen bij anderen.
Wat een ontzettend mooi compliment. Heel hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling.
Snel geleverd en geen poes pas!
Wat een fijne review. Dankuwel! En natuurlijk ook voor het mooie cijfer.
Snelle bezorging
Hartelijk bedankt voor de fijne beoordeling.
Snelle levering en makkelijk online te regelen!
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Op zondagavond via internet wat hulpmiddelen besteld en die werden maandagochtend al geleverd. Ik was echt onder de indruk.
Wat fijn dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor de fijne review.
Snelle levering, prima verpakt.we zijn er blij mee
Goed om te lezen, bedankt voor de mooie beoordeling.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire