Mooi en goed materiaal
Goed om te lezen, bedankt voor de review.
Snel en goed te volgen.
Goed om te horen. Bedankt voor de beoordeling!
Op oudejaarsdag lukte het Carla vd Plas het nog om voor mijn moeder een hoog/laagbed en toiletstoel te regelen voor levering deze middag. Geweldig geholpen door deze dame. Ik ben superblij met de service
Wat fijn dat dit nog gelukt is. Hartelijk dank voor uw mooie review.
Hartelijk dank voor de review!
Goede service en snelle levering
Bedankt voor de goede beoordeling en het perfecte cijfer!
Toen hetgeen ik bestelde toch niet op voorraad was kreeg ik hier netjes een bericht over. Binnen korte tijd werd het artikel mij alsnog toegestuurd.
Hartelijk dank voor de beoordeling en het mooie cijfer!
dit was pas de eerste keer dat wij met de Vegro te maken hadden en die ervaring is goed hopen dat het in de toekomst nodig mocht zijn dat ket zelfde mag zijn.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Snee levering heel makkelijk te regelen fantastische bezorg en ophaal service
Hartelijk dank voor het mooie cijfer!
Snel telefonisch te woord gestaan. Ene dag besteld andere dag al geleverd. Super aardige mannen die het komen brengen. Gewoon perfect is mijn ervaring
Wat goed om te horen dat onze service wordt gewaardeerd. Bedankt voor de mooie beoordeling!
Deze teen aanpassing zorgt ervoor dat ik beter loop.en het corrigeert mijn grote teen zodat die niet nog schever groeit
Goed om te horen, bedankt voor de review!
Goed en betrouwbaar.
Bedankt voor het mooie cijfer.
Goede snelle service
Bedankt voor het mooie cijfer!
Bezorging omdanks de feestdagen goed. Ook vooraf gebeld, erg fijn. Alleen product slecht. Oud, niet stelbaar en slecht hanteerbaar
Werd vriendelijk en correct geholpen.
Goed om te horen. Bedankt voor de mooie review.
ik ben total tevreden met de service van. Vegro.
Wat fijn om te horen. Heel erg bedankt!
Dit was voor mij de eerste keer dat ik een item besteld had en de levering en afhandeling hiervan ging heel snel. Goede service.
Bedankt voor de mooie review!
Prima kwaliteit en snel geleverd.
Heel erg bedankt voor deze mooie review!
Bestelling was snel binnen.
Artikel besteld en heel snel geleverd ondanks de drukte. Chapeau.
Bedankt voor het mooie cijfer.
Uitstekend geregeld.
Bedankt voor de fijne review.
Was de eerste kennismaking met jullie en tot nu toe geen klachten. Trippelstoel bevalt goed.
Goed om te horen. Bedankt voor de beoordeling!
We wilden de bezorgtijd aanpassen ivm verblijf in het ziekenhuis. Dit was een dag van tevoren niet meer mogelijk. Ook was het niet mogelijk om een inschatting te krijgen van de plek in de bezorgrit om zodoende iemand de spullen te kunnen laten opvangen. Al met al erg vervelend aangezien we de spullen juist lieten bezorgen ivm een operatie in het ziekenhuis en je niet dit soort extra zorgen erbij wilt hebben.
Beste, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u een slechte ervaring met Vegro heeft, betreffende het leveren van de hulpmiddelen. Helaas weet ik niet wat er allemaal besproken is tijdens het gesprek. Ik hoop dat mijn collega bij de planning heeft nagevraagd of het tijdsblok nog te wijzigen was. Dat had in ieder geval wel een mogelijkheid geweest. Voor wat betreft het concreter zijn over het tijdstip van bezorgen moet ik helaas zeggen dat dat niet mogelijk is. Wij werken met tijdsblokken van 4 uur. Aangezien we in de zorg werken weten we niet hoe de (volgeplande) rit van de chauffeur er precies uitziet. Er kan van alles uitvallen of bijkomen, waardoor een rit er volledig anders uit kan komen te zien. Wel kunnen we een half uur van te voren bellen dat de chauffeur onderweg is. Gelukkig is alles goedgekomen met het leveren van de hulpmiddelen. Wel zal ik uw ervaring intern doorgeven, en hoop ik dat er een eventuele volgende keer meer met u meegedacht wordt. Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn hoor ik het graag.
Diverse producten en diensten van ze afgenomen. Echter toen ik 2 dagen na de retour termijn een verpakt en ongebruikt product inclusief bon wilde retourneren werd dit geweigerd.
Hoi Loes, Ik begreep van onze klantenservice dat het inmiddels met je is besproken en dat het bedrag terug is gestort. Als er nog vragen zijn horen wij dat natuurlijk graag.
Geen op of aanmerkingen. Tijdens de zoektocht naar hulpmiddelen goed te woord gestaan door een medewerker. Tijdens het brengen goede instructies gekregen en vriendelijke bezorgers. Snelle levering. Chapeau!
Wat goed om te horen! Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bedankt voor de mooie beoordeling.
Handig via de website
Hartstikke bedankt voor de goede review!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire