Ik heb een douchestoel geleend, omdat ik een heupoperatie ondergaan heb. Met deze stoel kan ik alleen en veilig douchen.
Hartelijk dank voor het mooie cijfer. Wij wensen u veel succes en sterkte met het herstel!
Ik heb een bestelling gedaan en kon dit dezelfde dag ophalen. Hier werd ik vriendelijk geholpen. De medewerker liep zelfs met mij naar de auto om de spullen in de auto te laden.
Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat u deze ervaring deelt! Bedankt voor de mooie beoordeling.
Avond van te voren online geregeld en de volgende dag had ik mijn bestelling in huis. Super fijn dat het wordt bezorgd en opgehaald.
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Hartelijk dank voor de goede review!
In de late middag een rolstoel via internet(duidelijk site) besteld. De volgende dag werd de rolstoel al in de ochtend bezorgd. Er werd uitleg gegeven over gebruik.
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze site en service. Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Ondanks dat ik in de ochtend na bestellen te horen kreeg dat hij uitverkocht was, werd hij toch dezelfde dag nog verstuurd. Super!
Dat is fijn! Ik vermoed dat wij dezelfde dag nog nieuwe voorraad hebben ontvangen, waardoor wij toch hebben kunnen leveren. Dankuwel voor de review.
Ik had een douchestoel nodig ivm een een gebroken arm. Die was eenvoudig online geleend en de volgende dag al geleverd.
Bedankt voor de fijne beoordeling. Sterkte met uw herstel!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Deze winkel met verpleegartikelen is heel netjes met de voorlichting van de artikelen bezig Rollator gekocht en badkruk keurig thuis bezorgd.
Wat een fijne review. Hartelijk dank, en veel profijt van de rollator en badkruk.
zeer tevreden,voor herhaling vatbaar
Goed om te lezen! Bedankt voor de beoordeling.
De bezorger kwam niet binnen het tijdvak (was zo'n 2 uur te vroeg) en het sms'je is niet bij mij aangekomen (of toch niet verzonden?). Wel een fijne bezorger en netjes alles in orde. Corona richtlijnen ook in acht genomen.
Excuses dat u geen sms'je heeft ontvangen. Dit is wel gebruikelijk. Bovendien excuses voor het feit dat er niet bezorgd is op het afgesproken tijdstip. Ook dit is niet gebruikelijk. U wordt hierover normaliter op tijd geïnformeerd. Fijn om te lezen dat u desondanks toch tevreden bent. Hartelijk dank voor de review.
Bedankt voor de mooie beoordeling.
kwam op tijd binnen
Hartelijk dank voor de beoordeling. Fijn om te lezen dat uw bestelling op tijd is geleverd.
Het bestelde artikel was snel binnen en was goed
Wat fijn dat uw bestelling zo snel is geleverd. Vooral in deze tijd, waarin levertijden iets langer duren dan normaal. Bedankt voor de fijne review.
hoef ik niet verder uit te leggen
Dat hoeft u zeker niet, de beoordeling is heel duidelijk en fijn. Bedankt daarvoor.
Snel levering
Bedankt voor de fijne review.
Zeer snelle service, vriendelijke levering was al de volgende dag.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Snelle bezorging en prima verpakt . Inhoud voldoet aan de vraag.
Dankuwel voor de fijne recensie.
Helemaal super, snelle levering
Wat een fijne review. Dankuwel!
Terugbetaling liet lang op zich wachten . Toen ik daarover een mailtje stuurde zeiden ze achterstand te hebben . Het zal wel te maken hebben gehad met de maand december en Kerst . Inmiddels terugbetaling ontvangen
Beste, Excuses dat de terugbetaling nog niet heeft plaatsgevonden. U heeft zojuist van ons een mail ontvangen, waarin wij u bevestigen dat de terugbetaling morgen (29 december) plaatsvindt. Gemiddeld duurt een terugbetaling 14 dagen, in verband met de feestdagen is er een kleine vertraging opgetreden.
Recensione originale
Op 14 december mijn bestelling teruggestuurd en nu op 28 december nog altijd mijn geld niet terug gehad . Het product en de verpakking waren ongeschonden
Niets anders dan lof over de snelle levering!!
Bedankt voor de fijne beoordeling.
Hele fijn ervaring. Nog leuker: een handgeschreven kerstkaart bij mijn bestelling. Erg sympathiek! Zeer betrouwbare en prettige transactie.
Hartelijk dank voor de mooie review. En heel leuk om te lezen dat u de handgeschreven kerstkaart zo waardeert.
Kreeg wat ik vroeg. Ziet er keurig uit. Op tijd. Korteeg: top
Dankuwel voor de fijne beoordeling.
Ik had niet juist besteld, dus werd een half uur na mijn bestelling gebeld om deze te verifiëren. Een dag later werd de bestelling door een zeer vriendelijke meneer al geleverd!
Fijn dat de bestelling de volgende dag al is geleverd, en vooral fijn dat het juiste is geleverd. Dat is het allerbelangrijkste. Bedankt voor de recensie.
We hadden dringend een Sta-op-stoel nodig en hebben deze bij Vegro gehuurd. De stoel was op voorraad en werd de volgende dag op de afgesproken tijd afgeleverd. De bezorger gaf duidelijke uitleg over het gebruik van de stoel. De stoel ziet er heel netjes uit (als nieuw) en mijn moeder zit er heel comfortabel in.
Wat fijn om te lezen dat uw moeder zo comfortabel zit in de sta-opstoel. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
ziet er goed uit en was niet moeilijk om het te monteren
Dankuwel voor de fijne review. Gelukkig was het niet moeilijk om het product te monteren.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire