Alles is mogelijk en dat is zeer fijn. zonder te vragen of het wel nodig is.
Bedankt voor deze review en het prachtige cijfer.
Mijn eerste ervaring ,maar het zou geen laatste.. goede services snel vriendelijke gehoorzaam..
Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling!
snel, meedenkend en goede service. Welkom in de situatie (terminaal) als alles niet goed lijkt te gaan. Rustig advies, vriendelijke medewerkers en veilig gevoel dat alles goed komt met de levering.
Wat goed om te horen! Hatelijk dank voor de mooie review.
Snelle verzending, goed artikel, scherpe prijs.
Bedankt voor de goede review!
nu mijn ervaring valt de stoel tegen moet heel erg mijn best doen als hij omhoog heeft gestaan om hem weer in de laagste stand te krijgen gaat heel zwaar en ik ben heel statie s gevoelig en aangezien de stoel een hoop ijzeren punten heeft krijg ik geregeld een schok dus wel blij maar moeilijk hanteerbaar voor mij
Beste, Wat vervelend dat de sta-opstoel u minder goed bevalt dan verwacht. Uw opmerking is doorgezet naar de verantwoordelijke afdeling, en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Het is natuurlijk wel zo fijn om comfortabel te zitten in de sta-opstoel.
Vegro heeft een rollator heel snel naar de revalidatie afdeling bezorgd voor mijn vader die plotseling zonder zat omdat zijn eigen rollator kapot was gegaan. top actie
Wat fijn. Hartelijk dank voor de mooie review! Wij wensen uw vader veel succes met de revalidatie.
Is een aanrader.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw aankoop. Hartelijk dank voor de beoordeling.
Bedankt voor de mooie review.
Prima spullen, netjes afgehandeld.
Dankuwel voor de fijne beoordeling.
Keurig op tijd geleverd en alles zag prima uit
Hartelijk dank voor de fijne beoordeling.
Prima ervaring
Bedankt voor de mooie review.
Het bed was te kort, niet verlengd. Lichaamslengte van 190 cm opgegeven, in werkelijkheid was dit 180 cm. Nagebeld: het bed zou verlengd zijn. Dan is mijn advies om bij de opgegeven lichaamslengte altijd minstens 10 cm op te tellen.
Beste, Wat vervelend dat het bed te kort was. Ik begrijp dat dit absoluut niet comfortabel is. Ik heb uw beoordeling doorgezet naar de verantwoordelijke afdeling. U hoort van hen.
Goed materiaal, prima levering, goede website
Wat een fijne review. Hartelijk dank!
Snelle levering van product.
Bedankt voor de fijne beoordeling.
Rolstoel voldoet aan eisen alleen geen zit kussen jammer
Hartelijk dank voor de review. Fijn dat de rolstoel u zo goed bevalt. Een zitkussen is niet standaard bijgeleverd. Deze kunt u bestellen, via deze link: https://www.vegro.nl/search?q=rolstoel+zitkussen, of telefonisch via 0900 - 288 77 66.
In de nacht van een vrijdag de aanvraag gedaan (weekend) en op zaterdag rond 10 uur in de ochtend stonden ze al voor de deur. Top en heel behulpzaam en vriendelijk. Gewoon perfect. Met vriendelijke groeten Agnes van Driel-Bissmann
Hartelijk dank voor uw perfecte beoordeling.
Ik had verwacht dat het vergrootglas dusdanig zo vergroten dat het ook daadwerkelijk iets had geholpen. Ergste is nog dat het artikel niet geretourneerd kan worden om een beter artikel te verkrijgen. Slechte info op de site.
Beste, Wat vervelend dat de bladzijdeloep niet voldeed aan uw verwachting. U heeft inmiddels gesproken met mijn collega van afdeling Verkoop, en zij heeft u verteld dat u de bladzijdeloep gewoon kunt retourneren. Dit is namelijk mogelijk binnen 14 dagen. De productomschrijving heb ik zojuist aangevuld. Hopelijk is de omschrijving nu duidelijker.
ben slecht ter been moet stok bij de hand hebben maar omdat de houder stuk was was dit niet mogelijk ',in de thuiszorgwinkel hier in de buurt niet tekrijgen zij adviseerden mij kijk op internet en zo kwam ik bij vegro uit en vandaag besteld morgen in huis .en ook nog met beste wensen en groeten van rene waarvoor dank. ik weet jullie nu te vinden . groeten mevr,b .strijbos castenray
Wat fijn om te lezen dat u bij ons heeft gevonden waarnaar u op zoek was. Voor advies over al onze hulpmiddelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook namens mij fijne feestdagen en de allerbeste wensen voor 2021. En uiteraard bedankt voor de review.
Perfect geregeld
Bedankt voor de perfecte beoordeling.
Zeer goed geholpen. Correct en goede kwaliteit artikel. En super snelle levering
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. En het perfecte cijfer!
's Avonds vanaf de eerste hulp een rolstoel online besteld, de volgende dag al geleverd. Makkelijk en snel.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze snelle levering. Voor alle leenhulpmiddelen geldt: voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Bedankt voor de review, en sterkte met uw herstel.
Bij het inelkaar zetten van de hometrainer, kregen mijn man en schoonzoon iets niet voorelkaar. Ze hebben foto's gemaakt en opgestuurd. 2 dagen later stond vegro met een nieuwe hometrainer voor de deur. De monteur zag bij de hometrainer en draaide wat aan het bewuste item en kreeg het zomaar voorelkaar. De nieuwe hometrainer ging weer mee retour...
Wat slim om foto’s hiervan te maken, en naar ons op te sturen. Fijn dat de monteur het probleem heeft kunnen oplossen. Dankuwel voor de beoordeling.
Goede service en kwaliteit van de spullen. Aardige medewerkers.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service, hulpmiddelen en medewerkers. Bedankt voor de mooie review.
Ene dag besteld, volgende dag al geleverd.
Hartelijk dank voor de fijne beoordeling.
Netjes op tijd aangegeven wanneer ze dachten er te zijn. De bestelde artikelen keurig tot in het appartement afgeleverd en zelfs bereid de artikelen te installeren. Top!
Wat een mooie complimenten! Dankuwel.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire