snel besteld en netjes snel geleverd
Dank u wel voor uw positieve recensie.
de hulpmiddelen, werden zeer snel en net geleverd, ook het ophalen
Bedankt voor uw perfecte cijfer! Fijn dat de levering en het ophalen naar wens was.
Bestelling leenmateriaal worden netjes geleverd volgens afspraak. Online bestellen heeft nog wat verbeterpuntjes zodat voor de administratie en magazijn duidelijk is wat er besteld wordt, maar dit werd in ieder geval voor ons telefonisch netjes opgelost en omgewisseld.
Wat fijn dat de levering naar wens was en bedankt voor uw feedback. Wij zijn elke dag aan het werk de (online) ervaring net iets te verbeteren.
Snelle levering vriendelijke mensen goede service
bedankt voor uw perfecte cijfer!
Goed vindbaar op de website, snelle levering en het product doet wat t moet doen. Super tevreden oudere dame!
Wat fijn dat uw bestelling zo soepel is verlopen. Bedankt voor uw 10!
Bestelling op tijd geleverd. Zeer aardige man heeft rollator ook gelijk afgesteld. Zeer tevreden en de rollator had ik voor mijn vader gekocht en die was blij verrast.
Wat fijn dat u zo goed geholpen bent door onze chauffeur! Bedankt voor uw mooie recensie.
Was mooi op tijd binnen,zag er prima uit.
Bedankt voor uw perfecte cijfer!
n.v.t.
Wat fijn dat de service zo goed is bevallen. Dank u wel voor uw review!
Snelle levering en de bezorgtijd werd goed gecommuniceerd .
Bedankt voor de mooie review.
Levering snel
Dankuwel voor de fijne beoordeling.
Geleverde Steve Plus easy On mt M is te groot voor mij had S moeten zijn. Ik stuur deze dus retour en vraag hierbij om toezending van mt S
Beste, Wat vervelend dat de maat niet juist is. Op deze pagina leest u alles over het retour sturen van onlinebestellingen: https://www.vegro.nl/ruilen-en-retourneren. Uw verzoek zet ik door naar onze afdeling Verkoop. Als het nodig is nemen zij nog contact met u op over de omruiling.
Was goed.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Artikel bevalt heel goed en is keurig volgens plan geleverd.
Wat fijn dat het artikel goed bevalt. Bedankt voor de review.
Service en levering goed. Bedzeiltje ligt op bed. Werking nog niet vast kunnen stellen. Maar heb er het volste vertrouwen in.
Bedankt voor de fijne beoordeling. Mag u toch ergens tegenaan lopen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Snel geleverd, goede service, goede producten.
Wat een mooie complimenten. Dankuwel!
Na overleg met de medewerker is alles prima geregeld. Levering op het afgesproken tijdstip. Prettig om te weten dat er over service is nagedacht.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor de beoordeling.
snelle service en snel geleverd
Hartelijk dank voor de fijne review.
Zie hierboven.
Dankuwel voor de fijne beoordeling.
Juiste product snel op de website gevonden; snel bezorgd.
Hartelijk dank voor de mooie review. Fijn dat u snel het juiste product heeft gevonden.
eerst melding dat bestelling 5 tot 10 dagen ging duren, volgende dag melding dat het opgestuurd werdt. Dus toch nog snel geleverd.
Dat is heel fijn! Bedankt voor de beoordeling!
Goede prijzen /artikelen en nette snelle levering.
Dankuwel voor de fijne beoordeling!
Goede spullen, snel en schoon bezorgd. En ook snel weer opgehaald, na een telefoontje.
Wat een mooie beoordeling. Hartelijk dank!
Goed en zeer tevreden. Prachtige opvouwbare hometrainer gekocht. Binnen 1 dag thuis. Zeer tevreden, goed product. Elke dag op de hometrainer in deze tijd een dikke aanrader.
Dankuwel voor de fijne review. Veel plezier van de hometrainer.
Mijn bestelling was niet voorradig gezegd werd dat met 5 dagen geleverd zou worden. Tot op heden nog niet ontvangen. Het bestelde was al betaald.
Beste, Wat vervelend dat uw bestelling nog steeds niet geleverd is. U heeft mijn collega inmiddels gesproken en u is uitgelegd dat het door u bestelde artikel niet meer leverbaar is. Gelukkig blijkt er toch nog één op voorraad te zijn in één van onze winkels. Die wordt u zo spoedig mogelijk toegestuurd. Excuses dat het zo lang moet duren.
Eind juli 2020 kochten wij een nieuwe rollator voor mijn moeder op de Koperwiek in Capelle ad IJssel en wat gebeurt er..... mijn moeder overlijdt 4 dagen erna en konden in overleg de rollator, die alleen binnen was gebruikt teruggeven aan Vegro met 100% retourbetaling. Kijk, dat is nog eens service! Een “warme douche” voor Vegro en de 2 dames in dit filiaal, die erg begaan waren met het verlies van mijn moeder.
Gecondoleerd met het verlies van uw moeder. Bedankt dat u deze ervaring deelt. Dat waarderen wij zeer. Heel veel sterkte!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire