zowel bij Vegro klantenservice als bezorger vriendelijk behandeld

Rolstoel, de ene dag besteld de andere dag netjes op 3e etage met lift thuis bezorgd.

Goed advies in winkel, website en bezorging mogen beter

Voor onze dochter van 5 hadden we tijdelijk een rolstoel nodig i.v.m. gebroken been. Op de site staat bij de kinder- en kleuterrolstoelen een leeftijdsaanduiding, geen lengte-indicatie. Kinderen van deze leeftijd zijn zeer verschillend in lengte. Na telefonisch contact gekozen voor de grotere rolstoel vanaf 6 jaar, wat de juiste keuze bleek. Bij aflevering totaal geen uitleg gekregen over het verstellen van de beensteunen etc., bezorger was niet vriendelijk. Steun stond zo 'kort' ingesteld dat het been van onze dochter er niet oppaste. Hierdoor zijn we de volgende dag naar een Vegro-winkel gegaan. Hier zijn we zeer goed geholpen. De medewerkster zorgde ook meteen dat we een douchekruk kregen en dacht mee over een douchehoes. Hierdoor toch nog een positieve beoordeling.

top

super

Aangenaam verrast

Voordelige aanbieding vergeleken met anderen met hetzelfde type rollator. Snel geleverd. Makkelijk gebruiksklaar maken. In de handleiding staat 2x "rijken", moet zijn "reiken".

Prima materiaal

Makkelijk in mekaar en stevig

Onberispelijk

Alles keurig afgeleverd.

Snelle afhandeling van mijn bestelling,evenals de bezorging van 2 kleine onderdelen van de bestelde hometrainer, Vriendelijke en correcte afhandeling via de telefoon.

Really bad

I make order befor 3 weeks and I cancelled. After one day. And until now i did not receive my money back. I call the klantservice 3 time. I speak with woman hear name is meryam she told me between 5 days you wil receive your money back. After 5 day's i speak with linda from klant service and she told me seem thing. And i call 3rd they tolld me you wil receive you're money between 14 days and until now I didn't recive any thing.

Zeer snelle en makkelijk toegankelijke service

Ik heb via de website een rolstoel geleend voor mijn vader. Ik vond de aanvraag procedure via de website zeer overzichtelijk en de rolstoel was er al na 2 dagen. Ik ben heel erg tevreden over de service.

Prima info en snelle afhandeling

Mijn ervaringen zijn goed. Ik ontving prima voorlichting en kreeg snel contact. De afleveringen vonden stipt volgens afspraak plaats.

Goede servise

Snelle levering van goede produkten!

eenvoudig te bestellen, snelle levering, lastige ophaalopdracht.

Fijn dat we een tijdvak voor de levering konden kiezen, zélfs op zaterdag, klasse! Jammer dat op de site het lastig te vinden is om afspraak te maken om de hulpmiddelen op te laten halen. Uiteindelijk via de chat-mogelijkheid prima gelukt.

Snel en keurig bezorgd

Niks mis mee.

Snel antwoord op de mails.

Nette producten, snelle bezorging!

Fijn! Aardige bezorger, snelle service, fijne producten

Spul okay, spam niet okay

1 keer wat gekocht en ik wordt helemaal verrot gespamt om hierover een review te geven..... echt niet normaal !!@

Super snelle en goede service

Eenvoudig bestellen, snelle levering. Heel fijn dat we een tijdvak voor de levering konden kiezen.

Bijzonder goed zeer snelle en goede levering

Hometrainer besteld volgende dag perfect geleverd bijzonder tevreden

Aan telefoon goed geholpen, bestellen via telefoon (internet) lukte niet maar via laptop wel. Voor aanvang netjes van te voren gebeld. Aardige bezorger.

Nette bezorging en prima personeel

Online rolstoel besteld voor mijn schoonvader. Ging makkelijk! Prima stoel!

Snelle levering, prima product, werkt uitstekend.

Vooraf gebeld over product, ben prima geholpen. Ondanks de coronaperikelen, werd binnen enkele dagen geleverd. Product was goed verpakt. Kwaliteit/prijs is prima. Het product werkt uitstekend en naar tevredenheid.

Enige ervaring: weken geleden iets besteld, nog steeds niet ontvangen

2 prettige telefoongesprekken gehad, waaruit bleek dat het artikel wel op de site geplaatst was maar de leverdatum nog niet zeker. Als ik dit geweten had had ik het niet besteld. Tip: pas op site zetten als artikel binnen is. Nogmaals, telefonisch zeer prettig en betrokken benaderd. Vriendelijke groet, Sasja de Geus

Keurige service, wat beloofd is werd waar gemaakt

Blij met de korting op het product

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire