heel slecht achteraf
1e aankoop paar jaar geleden vriendelijke verkoopster die een rollator Pegasus Carbon Turbo ons verkocht. Wij staan altijd voor u klaar werd er nog bijgezet. Inmiddels had ik voor mijzelf hulpmiddelen nodig voor een knieoperatie welke 24-02-2025 heeft plaats gevonden. Krukken, urinaal (automatisch lekvrij inhoud 1 liter) en de schoonmaakborstel gekocht, contant. De krukken zijn prima maar nog lastig in gebruik. Na de operatie de volgende dag naar huis en 's-nachts de urinaal moeten gebruiken maar bij rond de 500cc begon de boel te lekken en te overstromen. Daar wordt je dan midden in de nacht niet blij van want de hele vloer werd natuurlijk nat. Dan probeer je nog zo goed en zo kwaad als het kan de boel beetje te drogen en dan maar gebruik te maken van het toilet. Klacht via het formulier opgenomen met Vegro maar de volgende ochtend nog geen reactie. Het gaat om hulpmiddelen voor mensen die dat nodig hebben. Maar goed, dan de telefoon maar gebruiken. Nou daar worden we dan ook niet blij van, het eerste wat je te horen krijgt is dat ze dat nog nooit hebben meegemaakt en ik het verkeerd had gedaan met het klepje. De betreffende dame begreep er totaal niets van want ik had gelijk verteld dat het om een urinaal ging die niet lekt en rond de € 65,- heeft gekost. Ik moest er maar mee naar de winkel dan zouden ze daar er wel naar kijken. Ik had ook nog een extra rollator nodig om i.p.v. de krukken te gebruiken want in de slaapkamer was er meer ruimte gemaakt zodat ik daar ook met een rollator kon lopen want dat gaat u makkelijker dan met krukken. Maar nee hoor, totaal geen empathie voor de situatie en ben ik maar gestopt met het gesprek want ik voel me niet lekker en nu helemaal niet meer. Slechte klantenservice en voor ons nooit geen Vegro meer en gaan we andere ook zeker niet aanraden.