Snel geregeld en geleverd!

Het bestellen ging super makkelijk en de levering was ook vlot en snel geregeld. Heel erg fijn!

wij zijn heel goed geholpen

zeer gunstig

Slecht pruduct!

Klem om kruk of stok op de fiets mee tenemen Dit blijkt een hockeystick klem uit de 60 en 70 er jaren vande vorige eeuw te zijn. Die past op geen enkele voorvork van een hedendaagse fiets!

Klantenservice: Heel Goed / Websiteshop; 2 sterren.

Er was één ding niet geleverd maar ik werd netjes te woord gestaan aan de telefoon en het werd direct opgelost. De webshop liep bij bestellen tot twee maal toe vast eerder. Zowel op mijn gsm als op mijn labtob. Dat vind ik wel kwalijk.

Vriendelijk en zeer snel

Levering eenzijdig bijna gecancelled

Bestelling: soepel en gemakkelijk Levering: Drama! Levering bevestigd tussen 12:30 en 16:30. Gereed voor ontvangst vanaf 12:00. Driemaal vanaf 15:30 gebeld of alles nog volgens plan ging, dit werd bevestigd. Zelfs na 19 uur. Om 19:30 reactie dat de chauffeur eenzijdig had besloten niet te leveren. Geen enkele pro-actieve informatie noch terugkoppeling. Uiteindelijk geleverd met ‘spoed’ (haha) tussen 20:30 en 21 uur. Artikelen: volgens bestelling Hopelijk eenmalig. Alle voorgaande leveringen en huurafspraken helemaal top.

Vlot geholpen

Mijn aanvraag tbv echtgenoot is snel omgezet en aanvraag binnen een dag gehonoreerd.

goede en tijdige levering

zoals toegezegd is het door mij bestelde artikel door jullie de dag erna aan huis bezorgd.

snelle levering en behulpzame chauffeurs

zeer tevreden

wat ik verwacht had comfortabel in het gebruik ??? Maar heb wel een vraag over hoe lang kan ik gebruik maken van deze stoel en of moet ik betalen ? , Zo ja wat is dit dan

snel en goed geleverd

Na bestelling werd het artikel de volgende dag al geleverd.

Snelle bezorging e goede uitleg

Is goed geregeld

Hulpmiddel aan huis afgeleverd Maar 1 telefoontje voor nodig

Netjes en op tijd bezorgd, goede uitleg over het lenen.

Snel

Wat een geweldige snelle service. Mensen van Vegro vriendelijk,behulpzaam en bovenal betrouwbaar.

Geweldige service

Thuisbezorgd op afgesproken tijd. Teruggebracht in de winkel; goede service.

We hadden een artikel besteld en dat bleek bij nader inzien niet op voorrraad. Toch dezelfde week alsnog op zaterdag bezorgd ! Prima

Leveren zeer snel en goed functionerend materiaal

Ik heb een rolstoel en een douchekruk geleend. Ze bellen van tevoren hoe laat ze de spullen komen brengen. Goede service! Alles was netjes schoon en functioneert goed.

vlotte levering zonder gedoe

fijne organisatie, die doet waar ze voor staat: snel de hulpmiddelen leveren zonder een winkel van paperassen e.d. dank daarvoor!

Vlotte levering

Op maandag besteld en dinsdag al ggeleverd

nette behandeling

Keurige behandeling

Fantastische service en via de website zo geregeld.

Via website artikelen geleend en binnen twee dagan aan huis bezorgd. Klasse!

Fantastisch, van bestellen tot leveren!

Eerst zelf geprobeerd online te bestellen, lukte niet. Daarna advies gekregen om gewoon te bellen. Een hele aardige mevrouw aan de lijn, alles besteld en keurig geleverd. De jongeman had bij aflevering nog een goede tip, een beenlade voor de rolstoel. Was inderdaad slim, besteld en volgende dag afgeleverd door ook een een erg aardige meneer.

Prima hulpmiddel, snel geleverd

Snelle aflevering, binnen 24 uur

Het is een perfect bedrijf goede levering en vriendelijk

Het is een perfect bedrijf goede levering en vriendelijk

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire