snelle reactie plus levering was top

bezorger was ruim op tijd aanwezig, gaf een heldere uitleg. En het artikel voldoet aan onze wens. kortom zeer tevreden.

mooie artikelen, goede en duidelijke service

De bezorger was ruim op tijd. Behalve een drempel waren alle artikelen aanwezig. De tweede drempel zou nog worden bezorgd. hij gaf uitleg over de artikelen en deed dat op een prettige en duidelijke manier

Goef

Ok

Kwaliteit van materiaal is zeer goed

Op afgesproken tijd geleverd

Het was geen probleem om de leveringsdatum te wijzigen via whatsapp van het bestelde artikel. Ook het artikel voldoet aan de verwachtingen

Snel geleverd,goed service.

Vanuit het ziekenhuis waar mijn man lag besteld,dag later al geleverd.

Toppie

Zeer te vreden.

Snelle levering en vriendelijke bezorgers

Hulpmiddelen zijn makkelijk via de site te bestellen. Levering de volgende dag. Goede uitleg over de rolstoel en het plaatsen van de papegaai.

Besteld en snel bezorgd Top

Zondag besteld via de site en maandag 8,00 uur geleverd. Seer tevreden.

Wel betaald, te laat geleverd 2 facturen

Twee keer een factuur ontvangen voor de levering van mijn krukken. Ik had mijn krukken besteld en de bezorging betaald. Volgende dag word ik gebeld dat ze niet leverbaar zijn. De dag erna ook niet, dag erna ook niet. Eindelijk de krukken zijn bezorgd. En ja hoor, nog een factuur voor de levering erbij.. Slecht

De bestelling is binnengekomen maar ik word niet gebeld foor de planning. Ik kreeg het advies gevul

De bestelling is binnengekomen maar ik word niet gebeld door de planning kreeg het advies geduld te hebben. Ik loop steeds met mijn telefoon rond om bereikbaar te zijn dat vind ik vervelend. Ik heb de bestelling 24 augustus gedaan en weet dat er levertijd is maar als het wel is binnengekomen verwacht ik dat de levering gepland kan worden

Goed en betrouwbaar

Deugdelijk materiaal, betrouwbaar in de bezorgafspraken via een makkelijke webshop.

Invullen op de site en wordt snel geleverd en gratis geleend.super fijn en zal er zeker weer gebruik van maken als het nodig is

tot nu toe zeer prettige service

wat wij nodig hebben wordt geleverd of gereserveerd en later geleverd. veel goede artikelen

Mijn ervari g met Vegro is prima

Ik heb een rollator geleend van Vegro, bevalt uitstekend!

Snel efficiënt

Zie boven

Komt op de geplande tijd

Goede artikelen en vriendelijk personeel

Makkelijk online te regelen

Ik had een bed besteld online, had het niet helemaal goed gedaan. Ze belden netjes op, imom het na te vragen. Bleek ik geen matras erbij besteld te hebben. Netjes op tijd gebracht.

Snel leveringen

Oud en roestplek op ziet niet hygiënisch uit

Dag en nacht telefonisch bereikbaar

Geweldige ervaring met Vegro Verpleegartikelen! Snelle levering, dag en nacht telefonisch bereikbaar met vriendelijke service. Een duidelijke website om eenvoudig artikelen te kiezen. De rollator werd netjes bezorgd en opgehaald. Absolute aanrader!

Goede levering

Mijn rolstoel werd afgeleverd als nieuw, heel blij dat ik deze heb kunnen lenen!!

Alles gewoon prima!

Duidelijke site. Goede communicatie. Snel geleverd. Wat wil je nog meer.

Nvt

Savonds besteld en de volgende ochtend om 11.00 uur bezorgd

Snelle levering en een nette rolstoel

Helemaal goed

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.