Snelle levering Makkelijk te regelen allemaal

Rollator besteld, wordt pas over 2 maand geleverd

15 mei via de Vegro website Thuasne rollator besteld en betaald(geen waarschuwing leverdatum) 3 juni gebeld met de vraag wanneer kan ik hem verwachten Het antwoord was halverwege juli Toen ik zei dezelfde rollator kan ik in een dag Bezorgd krijgen via Bol.com ,was het antwoord, dan moet u dat maar doen. Rollator geannuleerd, bevestiging daarvan kon niet Vandaag 4 juni een thuasne quatro rollator per post ontvangen ( maar niet van Vegro ) (Overigens heb ik goede ervaringen met de uitleen van Vegro)

Vlotte bezorging

Het Artikel was goed verpakt. De bezorging verliep vlot.

Geen info vooraf over zelf te betalen kosten

Vriendelijke ontvangst in de winkel en telefonisch. Er werd mij verteld dat het leven van artikelen volledig door de zorgverzekering betaald zou worden. Bij retour brengen bleek er toch een bedrag per dag zelf betaald te moeten worden.

Goede service Hele vriendelijke bezorger

Nietjes en snel

De levering van de rolstoel was de volgende dag al. Al vroeg in de ochtend op de afgesproken tijd. Goede uitleg heel fijn geholpen.

Prima rolstoel

Vlotte levering en ook ophaal service prima

Zeer behulpzaam en service gericht

Zowel huur als koop zeer aan te bevelen. Snelle bezorging. Goed advies. Helpen problemen oplossen.

Snel en fijn geregeld

De dag na het bestellen, waren alle spullen al in huis. Een heel vriendelijke man die het kwam brengen en alles in elkaar te zetten.

Alles altijd netjes geregeld.

Nooit geen problemen met lenen van hulpmiddelen. Alles staat zeer duidelijk aan gegeven. Wat is te leen en wat is te koop.. halen en brengen is ook geen probleem.

Goed berijkbaar

Snelle bezorging

Niet ontvangen!!!

Het is naar een afhaalpunt gebracht,daar kan im het Niet halen! Gewoon bij mij thuis leveren is kennelijk te moeilijk???

Volgrnde dag zelf had ik een in xeer goede staat rolstoel thuis bezorgd.

Ik zou nooit hadden gedacht zo makkelijk een rolstoel thuis te krijgen bezorgd ter leen.

Prettige ervaring mee

Prettige ervaring mee

goed materiaal en goede afspraken

het uitgeleende materiaal is in goede conditie. Het werd allemaal bezorgd op de afgesproken tijd. Dankbaar

Goede snelle service, top....!!!

Na even geïnformeerd via telefoon, besteld via website en dag erna alles gebracht opgezet en uitgebreid uitgelegd hoe alles werkte....!! In een woord: Top..

Voor tweede maal een bed met matras besteld. Net als vorige keer snel geleverd en duidelijke uitleg van de bezorger. Uitstekend!

ideaal als een bed electrisch naar boven en beneden kan

ideaal als een bed electrisch naar boven en beneden kan + op wielen

Uitstekende service

Uitstekende service

Alles is steeds in notime geregeld,dus en keurig op tijd ze bellen 15 minuten van te voren wanneer ze komen dat vind ik pas service!

Heel goede service

In winkel als de bezorger waren zeer vriendelijk en alles was direct correct geregeld

Snelle bezorging

Snelle bezorging, top!

goede service

Snel en makkelijk

Zo fijn dat de bestelling van de rolstoel via de site heel snel kon. De levering binnen twee dagen. Heel betrouwbaar.

Online besteld volgende middag al bezorgd

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.