Kinderrolstoel

Goede service, snel online te regelen. Volgende dag al snel geleverd zodat mijn zoontje met zijn beentje in het gips zich vrij kon rond bewegen. Duidelijke instructies gekregen hoe de rolstoel werkt. Ook met ophalen makkelijk online te regelen en goed afgehandeld. Geen gedoe met rekening declaren want dit doen ze rechtstreeks met de verzekering. Echt top!

Makkelijke site, veel keus

Het ismakkelijk om te bestellen, ruime keus. Netjes thuisgebracht door een vriendelijke chauffeur

Alleen kregen we een rekening terwijl wij de rolstoel lenen voor een half jaar en daar zijn geen kosten aan verbonden

Rolstoel en douchestoel

De bezorging is super beleefde en behulpzame bezorgers van vegro. De rolstoel heeft helaas wat puntjes van aandacht! Van 1 rem laat elke keer de bout los en de randen om de rolstoel voort te bewegen heb ik al een paar keer de schroeven moeten vast draaien die liepen elke keer los waar ik er zelfs 1 van kwijt was en ben gaan zoeken met waar ik gereden heb. De douchestoel is super geen op of aanmerkingen over!

Heel erg goed

Snel, netjes en aardig personeel.

Ik had een paar hulpmiddelen nodig voor mijn moeder die met vakantie is vanuit het buitenland. Ik werd erg goed geholpen!!

Kan niet beter

Prima spullen - geleverd op tijd zoals beloofd

Snelle levering maar lang wachten op berag nav retornering

Na verkeerde maat rollator opnieuw besteld 2e levering prima maat Wel 2x €390 betaald, retourbedrag laat op zich wachten en geen reactie op mail met de vraag wanneer dit gestort wordt Ook geen bevestiging dat de aangetekende retounering ontvangen is Dit geeft onrust bij mijn 89 jarige moedet

Goed, geen officiële factuur ontvangen helaas

Zie boven

Snel geleverd.

Ik heb gebeld en besteld. Alles wat besteld is, heb ik op in het opgegeven tijdsvak ontvangen. Alles perfect.

Snel, goed en makkelijk

Snel en makkelijk, goede service en goede prijs! Zeer tevreden.

Gaat wel

Wij hebben een tillift van u maar die is aan slijtage onderhevig

Doen wat ze zeggen

Zeer prettige bezorgservice fijne chauffeur die snapt hoe je met klanten om gaat.

Betrouwbare service

Voor onze client aangevraagde po stoel is prompt, op tijd gekomen en voldeed aan de verwachtingen Aanvraag was makkelijk te doen online

Leen bed besteld, snel en uitstekend bezorgd.

Leen bed besteld. Snel en uitstekend bezorgd.

Vervelend wanneer de op de website aangeprezen voorraad niet aanwezig blijkt te zijn in de winkel.

Info op de website komt niet overeen met de praktijk: er wordt aangegeven op de website dat er in de betreffende winkel nog voorraad is, in de praktijk [bij bezoek van de winkel) blijkt dat echter niet zo te zijn. Voor niets naar de winkel gereden.

goed artikel

Voor de tweede keer een fijne ervaring

Snelle levering en zeer deskundige en begripvolle klantenservice

Top artikelen die mijn verwachtingen overtroffen

De bestelde artikelen waren voornamelijk bedoeld voor het ontdekken van de producten zelf. Voor beide douchestoel en rolstoel, ik was erg verrast dat ik het niet kon inhouden in mijn gesprek met de wijkteam adviseur. Heel modern, goed ontworpen.. top kwaliteit. Licht, stevig, erg functioneel. Ik heb nu een referentiepunt voor wat ik wil hebben en ik ben blij mee

Professioneel vriendelijk en alles werd vlot en keurig geleverd

Bestelling ging super eenvoudig via de site. Levering artikelen vlot professioneel en vriendelijk!

Alles perfect geregeld

Bij Vegro hebben we diverse spullen gel een den ook gekocht Goede service in de winkel goed beholpen en de service thuis is ook heel goed je weet hoe laat ze komen en waren er ondanks alle file toch op tijd Terwijl we daar niet op hidden gerekend Chapeau

netjes en vlot geleverd

Klantvriendelijk

Snelle service, behulpzame mannen die de goederen kwamen afleveren.

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.