Via internet een bestelling geplaatst. Snel en netjes afgeleverd. Super!

Prima vriendelijk en snel

Snelle levering deskundig personeel aan de telefoon

Snelle levering en goed product.

Fijne service.

Fijne service.

Snelle levering. Goede kwaliteit

Niet te vrede

Als ik meer voorlichting zou hebben gekregen had ik deze hometrainer niet gekocht hij voldoet niet aan wat ik jaren gewend ben geweest. Dus de mensen meer en beter voorlichten.

Super snel geregeld, op tijd geleverd, geen poespas.

Heel snel geleverd en geholpen

Heel snel alles geleverd en geholpen

Prima drempelhulp!

Deze oprijplaat is makkelijk draagbaar en sterk.

Ik ben tevreden.

Alles was oke. Snelle levering, goed artikel [rollator]

Uitstekende service

Vriendelijk, behulpzaam, netjes en vrolijk

Jammer van de harde bandjes.

Ondanks aangepaste drempeltjes in huis (aanleunwoning) is het lastig om zonder hinderlijk stoten (artrose armen) met die harde wieltjes te rijden. Buitenshuis heb ik niets aan deze rollator. Het kan niet opgevouwen worden en derhalve niet in de/mijn auto. Helaas.

Ik heb goede ervaringen met Vegro

geweldig

bij het aanvragen van de verpleegartikelen echt goed geholpen door de dame aan de telefoon , een dikke 10

1e kontakt probleemloos verlopen

zie boven!!

Zoals afgesproken

Supersnel een goed bed geleverd

Kan trap niet meer op, moet noodgedwongen beneden in de woonkamer slapen. Zelfde dag na mijn val werd ‘s avonds laat nog(22.30!!) mijn hoog/laagbed geïnstalleerd door heel aardige meneer en kreeg goede uitleg. Op VEGRO kan je bouwen!

Goed geregeld.

Goede producten. Snelle levering.

Ik had krukken besteld maar per ongeluk 2 linker krukken. Ik werd direct gebeld of dit de bedoeling was en de bestelling werd direct aangepast naar een linker en rechter kruk. Super service en snel geleverd.

Dinsdag besteld, woensdag bezorgd!

Vanwege een beginnende decubitus op mijn zitvlak heb ik dit hoefijzerkussen besteld. Met een kussenhoes eromheen ligt het op mijn stoel. Door het telkens in een andere richting te leggen zit ik nu steeds anders. Het lijkt tot nu toe goed te werken. Alleen wordt het kussen door gebruik platter, benieuwd of het effect dan blijvend is...

Fijn dat het hulpmiddel zo snel geleverd werd.

Mooi product

zeer goed

netjes en snel geleverd

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.