Supersnelle service

Zo fijn, vandaag bestelt en de volgende dag thuis afgeleverd.

Eenvoudig, simpel, goed.

Ruime keuze online, bestelling verloopt eenvoudig en soepel waarna producten na 2 dagen geleverd werden. Marktconforme prijzen, van eenvoudige tot luxere producten.

Een goede wandelstok

Goede waar voor het betaalde geld.

Nette levering

Hele nette levering. Door omstandigheden lagen we in het ziekenhuis, de bezorger heeft net zo lang met ons getelefoneerd totdat hij het ergens bij onze buren netjes kwijt kon en ons kon laten weten waar hij het had afgeleverd. Bedankt!

Kon het meteen af laten halen, dank!

Per ongeluk een fout artikel besteld, teruggestuurd en geld is binnen redelijke termijn teruggeboekt.

snelle levering, goede communicatie per mail.

Goeie service

Geen zorgartikelen voorradig

1 maand van te voren in winkel geweest voor informatie aan te vragen. Niet klantvriendelijk te woord gestaan. Als je daadwerkelijk 2 weken van te voren bestelling plaatst hoor je dat alle rolstoelen defect zijn en ze niets voor je kunnen betekenen. Door tussenkomst zorgverzekeraar door andere leverancier geleverd binnen 1 dag. Nooit meer Vegro groep

Goede keuze

Mooi product en snelle levering

fijn en snel geregeld

makkelijk keuze maken en tijdig geleverd, ik ben dus tevreden.

Goede service, de rollator werd gelijk op de goede hoogte gezet. Vriendelijke man die hem kwam brengen.

Snel geregeld, fijne bezorgservice.

Bedklossen geleend en meteen de volgende dag al geleverd gekregen. Heel erg fijn.

Contact goed, materiaal vies.

Goed contact, materiaal wordt geleverd op de afgesproken dag en tijd. Vriendelijke bezorger, heel prettig. Echter was de douchekruk die ik had besteld echt heel smerig. Plakte aan alle kanten, ik hou maar in gedachten dat dit een combinatie was van doucheschuim en kalkaanslag...

geweldig de artikelen het maakt mijn moeder haar leven iets makkelijker

In een woord geweldig de verpleegartikelen wat heeft ze er profijt aan aan de artikelen maakt het leven voor haar aangenamer

Zorgvuldig, klantvriendelijk en attent

We hadden per ongeluk één ipv vier bedpootverhogers besteld en omdat ze al zo'n vermoeden hadden dat dat niet klopte belde ze vooraf om de bestelling te controlen en wijzigingen

Logistieke stress!!!!

De informatie over de levertijd die ik via email ontving van Vegro kwam niet overeen met de levering. Daardoor zat de zieke onnodig lang zonder bed, was er onzekerheid over of het bed uberhaupt wel geleverd zou worden en kon ik niet op tijd thuis zijn voor mijn jonge kinderen. Ik heb 2x telefonische contact gehad met 2 dames in Lisse die erg weinig begrip toonden en bestreden dat ik andere informatie van de Vegro had gekregen. Volgens hen was de bezorgtijd tussen 14-19 uur. Ik moest de email dan maar aan de bezorger laten zien. De bezorger was meer begripvol en met hem was het snel geregeld. Onderstaand de info die ik ontving per email; Het ordernummer van je bestelling is: VO22425693 Uitleen en verhuurartikelen worden geleverd op 22-6-2022. De bestelling wordt geleverd tussen 12.30 – 16.30. Koopartikelen worden separaat binnen 3 werkdagen geleverd. In afwijkende gevallen nemen wij telefonisch contact met je op. Nr. Omschrijving Prijs Aantal Totaal 10500 AD matras medium care (foam max 130 kg) Lenen 1 Lenen 20000 Elektrisch hoog/laag bed incl. bedhekken en papegaai (max 145 kg) Lenen 1 Lenen Ik hoop dat Vegro deze afstemming en informatievoorziening verbetert, zodat de (doodzieke) patiënt/klant voorop staat en niet de interne processen van de Vegro. En de cultuur en het besef van de telefonisten in Lisse verbetert en ze voor ogen hebben dat het over het algemeen mensen in nood zijn waar ze voor aan het werk zijn en dit ook een zware belasting kan zijn voor de mantelzorg er om heen.

Snelle levering & een super service!

Gebruikt hebben we hem nog niet. Maar hij ziet er bruikbaar uit.

De vraag om een reactie komt te vroeg. We moeten de zitstok nog uittesten.

Correcte en snelle service

Bij het retourneren van een telefoon in de winkel ben ik correct geholpen en binnen enkele dagen was het bedrag weer op mijn rekening bijgeschreven.

Vriendelijk en behulpzaam

Ik had krukken nodig en de winkel in het Flevoziekenhuis had er geen meer te koop. De medewerkster zocht naar oplossingen en overleg met ons. Een ander filiaal bleek ze wel te hebben. Geregeld!

prima.

Goede service en communicatie.

de bestelling is keurig op tijd geleverd

het bestelde artikel ziet er keurig uit

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.