Snelle adequate service

De ene dag gebeld, de volgende ochtend geleverd. Een douchestoel met wieltjes

Tekortkomingen

Helaas is de algehele beleving niet best. Vooral niet als je een medewerker er op wijst dat er enkele zaken niet goed zijn gegaan krijg je te horen dat ze niet in discussie willen gaan. En dag terwijl je op een fout wijst op de website/aanmeldformulier waardoor de klanten gezeur krijgen van hun verzekeraar

Gelijk volgende dag thuisbezorgd

Alles goed!

Fantastisch!

goede afhandeling bij de aankoop van een goed produkt .

op zoek naar een nieuwe telefoon voor mijn 84 jarige moeder ben ik bij Vegro terecht gekomen om daar een vast toestel met grote bedieningsknoppen te bestellen voor een goede prijs. Deze werd na digitale betaling korrekt afgeleverd.

Niets op aan te merken

Redelijke prijs, verzendkosten niet te hoog, vlotte levering. Ik ben een tevreden klant.

Snel geleverd, prima materiaal

Postoel besteld + bijbehorende zakken in 1 bestelling. Stoel werd snel geleverd. De zakken kwamen later per post. Dat vond ik een minpuntje. 1 bestelling gratis geleverd maar voor de zakken verzendkosten betalen en per post. Waarom niet gelijk bij de stoel? Verder erg tevreden over de kwaliteit van de artikelen.

Zie boven

Binnen 24 uur me spullen gebracht

goede service

goede service

Wel goed

Ik bestelde een rolstoel op zondag en de volgende dag op maandag brachten ze die naar huis. Heel snel en professionele bedrijf.

Ik kan me gelukkig weer verplaatsen

Erg blij, totdat mijn wmo aanvraag rond is kan ik weer eens een winkel in en naar buiten

Makkelijk bestellen via de website en snel geleverd

Makkelijk te bestellen via de website en snel geleverd

Gauw geregeld

Was zeer snel geregeld, invullen en paar dagen later werdt de rolstoel gebracht, ideaal

Snelle levering!

Supersnelle levering!

Na een paar keer misgrijpen, er waren simpel weg geen rolstoelen te krijgen, is het wel gelukt met Vegro. Ook de triangel die erna nog nodig was kwam de volgende dag. Hartelijk dank!

Tevreden

Lekker makkelijk

Is goed ben er blij mee

Snel en accuraat

Rolstoel makkelijk geregeld en snel besteld.

Zondag besteld, maandagochtend ontvangen.

Super snel.

Snel geholpen

Snel en goed geholpen

ik wacht nog op bericht of ik op de klep kan gaan zitten na het douchen.

Super personeel, en de artikelen direckt leverbaar,

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.