Artikelen snel geleverd

Goede vriendelijke en snelle service!

Goede keurige en fijn contact met de persoon. Goede levering.

zeer goed

werkt prima ook tijdens het testen

bestelling keurig op tijd en juist ontvangen

zie hier boven

Vlotte dienstverlening

Na een dag werd het bestelde hulpmiddel al geleverd.

Heeeeeel goed!!

Zeer goed geholpen, aardige mensen en compleet geïnstalleerd thuis. Dank jullie wel:)

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

Had verkeerde maat besteld en is tot grote tevredenheid opgelost en omgeruild voor de juiste maat.

Snelle service Goed geregeld alleen jammer dat ze geen rollators meer uitlenen had er 1 nodig ivm heupprothese

Nog niet in gebruik, maar ziet er degelijk uit

Zou een paar dagen wachten met vragen om beoordelen. Heb 2 mailtjes gehad! Eentje zelfs voordat er iets geleverd was! En nu de tweede de dag na levering, heb nog niet echt kunnen beoordelen.

tevreden

goede prijs - vlotte levering

Keurig geregeld en geleverd

Tevreden goed materiaal

Zeer behulpzaam

De gevraagde artikelen werden zeer snel geleverd. Thuis werd uitgelegd hoe t werkte. Eenmaal niet meer nodig werd na een telefoontje alles binnen een paar uur weer opgehaald zodat de kamer weer spoedig in de vertrouwde situatie was. Heel veel dank voor deze service in een verdrietige situatie

Snel en accuraat,

Na de bestelling op de site werd het artikel op de afgesproken datum geleverd en werd er nog tekst en uitleg bijgeleverd. Alles verliep naar wens.

Vriendelijk en snel

Bestellen van leenmateriaal was super eenvoudig. De bezorging was top, hele vriendelijk chauffeur. Kon niet beter (ondanks dat hij pas net bij jullie werkt). Dank voor de service in een voor ons lastig tijd. Vegro maakte het iets makkelijker

Bestelling voor hulpartikel precies op afgesproken tijd geleverd. Vriendelijke mensen

Ik ben heel erg blij dat ik een rolstoel en een verhoogd toilet kon lenen bij de Vegro na een liesoperatie. Hierdoor ben ik mobieler en kan ik mijzelf beter redden op het toilet

Zeer snel geleverd

Rond 20.00 uur s'avonds loopkruk gereserveerd en de volgende dag voor 9.30 uur al geleverd. Ik ben er eeg tevreden over.

Waardeloze voorraad aanduiding Website en waardeloze administratie

Het is heel simpel. Wanneer een artikel niet meer voorradig is, is het meer dan logisch dat dit op de website vermeld wordt als in: 'niet meer voorradig'. Dat scheelt een hoop gedoe achteraf, want nu moest ik wel meteen betalen en bleek dat het artikel helemaal niet voorradig was, terwijl op de website duidelijk vermeld stond dat het artikel wel voorradig was. Toen betaalde ik voor niets en kon ik weer wachten wanneer het geld weer terug zou komen (binnen 3 weken werd gezegd). Dit duidt voor mij op een slechte aanduiding van de voorraad op hun eigen website. Daarnaast, nu ik dan betaald had onder mijn naam, klantnummer, bestelnummer en rekeningnummer, wist het bedrijf dit niet eens zelf terug te halen, want nu moest ik ook nog eens mijn gegevens over mijn bankrekening en tenaamstelling na mailen. Dit terwijl ik hen nogmaals mijn bestelnummer en tenaamstelling reeds extra nagezonden had. Dit duidt voor mij eveneens op een slechte administratie. Sorry, maar al met al vond ik dit een te slechte ervaring. Het ging me er absoluut niet om, dat ik naast het net gevist had, maar de onnodige energie die ik erin gestoken had vond ik wel te negatief.

Snel en netjes

Snelle en goed was service

Heel goed, uitstekende materialen!

Tijdige levering en vriendelijk personeel!

makkelijk en op tijd

ik heb een week in voorhout online besteld zonder enig probleem

Heel behulpzaam en echt vriendelijke. Groetjes. M.v.Voorthuyzen

Goede ervaring

Bezorger was zeer vriendelijk & de vragen die ik had wist hij het antwoord op.

Simpel en snel op afstand verpleegartikelen voor mijn hoogbejaarde vader besteld

We werden goed geïnformeerd over de bezorging en de artikelen werden helemaal op maat ingesteld.

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.