goed ervaren

makelijk besteld via website en vervolgens netjes volgens afspraak geleverd.

zeer goed

correcte afhandeling

Zeer snelle levering en keurig verzorgd. Had snel een rolstoel nodig, wat was ik hier blij mee. Wel jammer dat het alleen door de weeks verkrijgbaar is.

Geweldige service !!!

Snelle afhandeling en goede kwaliteit.

Weet ik nog niet, er moet nog geleverd worden

We weten nog niet hoe de ervaring zal zijn. We krijgen pas op 6 april geleverd.

Niet vooraf angegeven dat bedsteun niet meteen leverbaar was

Ik had bedsteun besteld na verblijf in revalidatiecentrum. Die werd niet geleverd en daar werd ik vooraf niet over geïnformeerd. Heel vervelend omdat ik daardoor minder onafhankelijk ben

Zeer tevreden met supersnelle en verzorgde levering

Aan het einde van de middag kreeg ik een verwijzing van mijn huisarts voor het gebruik van een rolstoel. Online bestelde ik meteen daarna een rolstoel en de volgende ochtend werd deze al keurig thuisbezorgd, in het beloofde tijdvak. De bezorger legde alle mogelijkheden qua demonteren goed uit en was erg vriendelijk. Ik ben echt ontzettend tevreden.

erg vriendelijke bezorgers, deskundig,

Erg vriendelijke bezorgers die deskundig zijn in advies over het gebruik van de verpleegartikelen, niets is te veel.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel bezorgd zonder gedoe.

top

heldere internet site afspraken nakomen goed product

Prima en snel

Nu meerdere malen ervaring met Vegro en zeer tevreden. Snelle levering en goede materialen. Ook zeer vriendelijke mensen aan de telefoon en bij de levering.

Snelle levering. Duidelijke site!

Het ging heel snel en toen had ik mijn Anti decubitus matras al in huis en geïnstalleerd

Geweldige service

Gemakkelijk besteld en Snel geleverd. Bij aflevering wilde de vriendelijke chauffeur zelfs de bestelde toiletverhoger in elkaar zetten. Kortom wij zijn zeer tevreden.

tot nu toe zeer positief

De hulpmiddelen zijn nog steeds in gebruik.

Snel en goede spullen, alleen ophalen ging mis

Prima service. Alleen ophalen lieten ze niet weten dat het de afgesproken dag niet lukte. Ook de dag erna zouden ze bellen en deden dat niet.

wandelstok

prima wandelstok

Service aan de telefoon was super. Materialen waar ik niet aan gedacht had gaven ze aan dat je dat ook kunt lenen. Snel geleverd en kwalitatief goed.

Een uitkomst!

Via de site noodzakelijke leen artikelen kunnen bestellen en laten bezorgen. Alles loopt vlekkeloos! Zeer behulpzame medewerkers!

Mooi op tijd en gratis

Ik had nodig:bedverhoger - pappagaai -wc hoger en douche kruk Alles netjes thuis bezorgd en deze middelen zijn 26 weken gratis Dit valt onder het basispakket . En worden gratis thuisbezorgd.

Fijn contact en prima spullen

Fijne producten die snel geleverd konden worden. Je hebt een vrij ruim tijdvak, maar de bezorger komt wel op tijd.

Niet binnen de voorafgestelde 3 werkdagen geleverd

Hulpmiddel zou binnen 3 werkdagen geleverd worden. Het werden er 10..... Zou beter zijn als dat al bij het bestelproces duidelijk was en niet nádat je de bestelling hebt gedaan

Proficiat

Het is voor meer een een verlicting

achterkant van bed kan ik niet vast zetten

Komt niet omhoog terwijl ik met de benen omhoog moet liggen

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.