Uitstekende service

Na bestelling werd het product de volgende dag bezorgd. Het product (postoel) is prima.

Prima en correct personeel

Alles goed en snel geregeld!

Ben er mobieler mee.

Ik heb krukken en een rolstoel. En ik ben er erg blij mee, dat ik hierdoor meer “vrijheid “ heb

Razendsnelle en goede service en uitstekende producten

Ik had mijn been gebroken en heb die middag online bij Vegro aangegeven dat ik graag een rolstoel met de benodigde attributen wilde lenen. De volgende ochtend werd hij al geleverd. Echt fantastisch!

Snelle service en prima behandeling

Goede service, snelle levering

De service was erg goed en de artikelen werden de dag na bestellen al bezorgd. Vriendelijk personeel.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering!!

In het ZH de bestelling gedaan en de volgende dag in huis, goede service

Snel geholpen, goeie kwaliteit spullen.

Vriendelijke bezorger

Niet helemaal duidelijk op de website of alles vergoed werd door de verzekeraar door de vragenlijst en wist ook niet zeker welke soort ik moest kiezen (comfort zitje, comfort been steunen etc. Wat is het verschil met standaard). Bezorger was erg vriendelijk, dacht met me mee toen bij het bezorgen de verwachting anders bleek.

Geen opmerkingen was goed

Goed ontvangen en op tijd geleverd

Besteld andere dag geleverd. Echt heel handig

goede produkten, snelle levering

plezierig

Goed product en snel geleverd.

Prima.

Ales verliep prima. Goede uitleg gehad bij het afleveren. Vriendelijk personeel.

Super service!

Snel thuis bezorgd!

......

ik ben tevreden. het was fijn dat de medewerker de oude matras weer mee terug nam. die had ik destijds in assen gekocht en hem hem plm. 7 jaar gebruikt.

Snel, volgens afspraak, netjes

Snel, volgens afspraak, netjes

Goed, op het matras na.

Nette levering van een bed, matras en rolstoel. In het weekend besteld, maandag al geleverd. Echter, ik heb 1 nacht op het matras gelegen en ik vroeg me af waar de rooklucht vandaan kwam als niet roker. Dat was dus het matras. Die was duidelijk bij een roker in huis geweest. Dit telefonisch gemeld, en dezelfde dag is deze omgeruild. Goede service!

Perfecte dienstverlening!

Alle hulpmiddelen waren snel in huis. Vriendelijke en meedenkende klantenservice.

Mening klant doet niet ter zake.

Bij mij werd een trippel stoel geleverd welke niet was afgesteld. Vervolgens een telefoontje gepleegd ,antwoord de stoel kan niet lager want dan beschadigd de vloer(er was 20 cm vrije ruimte).Ik zet u op de wachtlijst voor een lagere stoel. Vervolgend een mail met foto;s gestuurd. Dinsdag twee berichten 1,Er komt een hulpmiddelen specialist. 2.De stoel wordt opgehaald. DE chauffeur die hem kwam ophalen was geweldig hij keek naar de stoel en 5 minuten later had hem goed ingesteld.Die heeft verdiend een pluim.

Ik ben erg tevreden over uw service en de geleende artikelen

Ik ben erg tevreden over de Vegro, de hele procedure van lenen, bezorgen, in elkaar zetten. Het meest stel ik op prijs dat toen ik 's nachts belde om het overlijden van mijn man door te geven en te vragen of het bed en de andere spullen met enige spoed opgehaald konden worden, in verband met de thuisopbaring van mijn man, de wagen al de volgende ochtend voorreed en alles vlot en netjes werd opgehaald.

Klantvriendelijk en coulant

Verkeerde verwachting van mijn aankoop. Er is een klantvriendelijke en coulante oplossing geregeld.

Keurig geholpen en vriendelijke te woord gestaan

Recent een bestelling gedaan, is mij in meerdere opzichten goed bevallen

Recent een zorg hulpmiddel besteld. Tegen een aantrekkelijke prijs. De reactie/bestelling en de aflevering is snel gegaan. En het product voldoet aan het voorbeeld op de site. Met andere woorden, vooralsnog kan ik de Thuiswinkel aanbevelen.

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.