Correcte benadering via telefoon en goede uitleg

Op al mijn vragen kreeg ik een bevredigend antwoord.

Prima geregeld

Alles netjes en snel geregeld. Goede rolstoel, reed prima. Fijne oplossing zo.

Mooie hometrainer op de afgesproken tijd bezorgd.

Product voldeed aan de verwachting!

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle levering. Product aanbevelingswaardig.

fijne service

goede uitleg en vakkundige installatie

Prima levering en materiaal

Wat we besteld hadden ,was er zeer snel en de band zit aan de rollator en hij is er super blij mee .

Goede installateur die bed in elkaar kwam zetten en duidelijke uitleg

Nog geen gebruik van gemaakt

Wij moeten nog van jullie diensten gebruik gaan maken tijdens onze vakantie

Zeer vriendelijke en professionele dienstverlening

Zelfs last minute wijzigingen worden keurig uitgevoerd!

Goed geregeld.

Afspraken worden nagekomen. Levering mooi op tijd en verpakt. Medewerkster zeer vriendelijk.

prima service

snel en adequaat

Maar ........... de huurprijzen zijn wel hoog ! Uiteindelijk heb ik de rollator, 2e hands van Uw organisatie maar gekocht, 70 euro, is heden aan u overgemaakt.

Keurig en snel bezorgd

Zoals gezegd; keurig en snel bezorgd

Snelle levering van prima producten.

Snel en vriendelijk

De communicatie is duidelijk, de levering aan huis is snel en vriendelijk.

Goede ervaring

Snelle levering en op tijd ik ben heel erg blij met me rolstoel

Goede spullen, klasse service

Snelle levering aan huis

Klossen zoals verwacht, mooi stevig materiaal. Huurperiode is heel lang mogelijk. En ontzettend luxe dat ze gratis thuisbezorgd werden op een afgesproken moment! Heel fijn!!

Snel en met veel kennis.

Zeer te vreden met de snelle service.

Bij thuiskomst uit ziekenhuis waren rolstoel en krukken keurig afgeleverd thuis. Krukken probleemloos kunnen ruilen in winkel voor ander model

Makkelijk bestellen snelle levering

Het was makkelijk om het juiste artikel te bestellen, zelf bezorgtijden te selecteren. Artikel werd keurig op het gekozen tijdvak bezorgd.

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.