Was een goede ervaring, blij met de rolstoel die ik kon lenen.

Goede ervaring, alleen de rolstoel moest nog afgesteld worden en dat weten we niet hoe dat moet helaas….. Maar kleine stukjes kan ik wel lopen gelukkig. Alles wordt snel geleverd, echt een plus punt. Alleen jammer dat het niet op het tijdstip werd geleverd die ik aangaf, nu zat ik met het ophalen van m’n dochter van school….

Geen negatieve ervaring

Voor het eerst een artikel van hun te leen. Heb geen negatieve beoordeling. Raad het bij iedereen aan.

Slecht!!

Er is geen duidelijke overleg wat klant zelf wil? Vegro maak een afspraak om de artikelen te bezorgen, terwijl dit op dit moment nog niet van toepassing is. Het duurt 2 maanden, voordat je echt de geleverde artikel kan gebruiken. Nu ligt de artikelen te stoffen! Er is geen service om de artikelen te installeren of gebruik klaar te maken. Voorbeeld klossen besteld, maar er wordt niet gevraagd om gelijk klaar te zetten. Nee, Vegro levert alleen artikelen en installeert geen artikelen waar het nodig is. Al met al zeer ontevreden en als je belt met allerlei vragen, dan wordt je vraag niet serieus genomen of in oplossing denken. Voor mij zeker geen herhaling van Vegro leen artikelen.

Uitstekende service!

Het geleende product werd de volgende dag al geleverd door een vriendelijke chauffeur. Ik ben er erg blij mee, want nu ben ik weer wat mobieler.

Snel geleverd.

Positief

Goede rolstoel

Rolstoel is goed alleen moeilijk om in auto mee te nemen

Goed, snelle levering.

Van informeren tot bestellen, snelle levering, het uitleen service staat voor mij als mantelzorger de nummer 1 in Nederland. Alles is zo duidelijk, een geschenk voor mantelzorgers die het even niet zien zitten. Bedankt Vegro.

Prima service en aardige mensen

Goed geregeld aardige mensen.

Super goed

Erg blij met alle hulpmiddelen!

Snel en vriendelijk geholpen. Alles de volgende dag bezorgd en geplaatst. Heel blij mee.

Het corset heeft mijn rugpijn niet verholpen.

Ik heb het corset een aantal dagen geprobeerd, vooral bij het staan bij het aanrecht. Helaas heeft het mijn rugpijn niet verholpen. Ik kan me voorstellen dat het voor iemand anders wël werkt.

supersnel

Snel geregeld en gebracht.

Heel plezierig en deskundig

Zie boven

Vanwege een heupprothese heb ik een douchekruk en toiletstoel in bruikleen gekregen. Alles is keurig op tijd bezorgd en het was ook keurig schoon. Enig minpuntje, maar daar kan Vegro natuurlijk verder weinig aan doen, is dat de toiletstoel waarschijnlijk langere tijd in gebruik geweest is bij een sigarenroken, die lucht is er helemaal ingetrokken en zal nog wel even naast mijn bed blijven hangen...

Prima de Luxe

Vlotte service zoals het hoort!

Super goede ervaring

Ik had een rolstoel kind voor mijn zoon besteld. Toen bleek de rolstoel toch iets te klein te zijn omdat mijn zoon iets zwaarder/groter was dan gedacht. Door een korte chat heeft vegro snel een andere rolstoel geregeld! De volgende dag kwam vegro langs en kon ik de rolstoel omruilen. Ook kreeg ik een nette uitleg over de rolstoel. :)

Prima website!

Prima website, alles makkelijk online kunnen regelen

Effectief, efficiënt en snel

Alle gewenste hulpmiddelen waren op voorraad. Aardige medewerkers die meedenken (Stadskanaal) Centraal: Ik had heel dringend een laag/laag bed nodig voor mijn moeder. Ze hebben er alles aan gedaan om deze zo snel mogelijk te leveren. Ook dank aan de sympathieke en meelevende heren die het transport doen. Top! Integraal een dikke tien. Hartelijk dank.

Snel geholpen

Aardige mensen behulpzaam aan telefoon en despullen brengen

Super geregeld

1 dag van te voren asngevraagd, volgende dag keurig op afgesproken tijdstip bezorgt en geplaatst. Aardige en nette chauffeur

Super dienstverlening

Goede service, nette bezorger.

Keurig op tijd geleverd, nette, vriendelijke bezorger.

Prima afwikkeling met goede producten

Product doet geheel aan de verwachting. Administratieve afwikkeling en transport keurig geregeld

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.