Netjes in de verpakking. We konden het krukje zó uit de doos in de douche zetten. Zat al in elkaar. Een mooie stevige kruk. Bezorging was op tijd. De info daarover ook.

Snelle en goede levering

Voor het eerst wat geleend en wat gaan dan fijn en snel ! Heel tevreden.

Vanaf nu alleen telefonisch contact gehad

Zie boven

Top , heel snel geleverd

Heel snel geleverd. Ook de nalevering. Heel blij mee

Service goef

Rolstoel beensteun instabiel. Valt naar beneden

Snel afgeleverd

Goed verpakt en door medewerkers netjes geplaatst

Heel goede service !!

Goed bereikbaar..duidelijk en hele goede service

heel goed

we hebben een po stoel en dat is een uitkomst want dan kan ik haar beter helpen en ze heeft een hoop gemak van het zit kussen

Snelle levering van staande bedpapegaai

De bedpapegaai werd snel geleverd en ook nog door de chauffeur ter plekke in elkaar gezet! Ik kan mijzelf hier heel goed mee behelpen en kan me nu goed verplaatsen in bed.

Prima product en duidelijke communicatie over de levering.

Prima product en duidelijke communicatie over de levering.

Uitstekend!

Zeer snelle service zowel voor het brengen als het ophalen van de hulpmiddelen. Fijn dat er een tijdblok gekozen kan worden.

Prima contact

Vriendelijke medewerker, dacht mee en gaf goed advies.

Goede communicatie, en goede service

Top geregeld

Besteld; 2 dagen later in huis en ook weer snel opgehaald! Top service

niets op aan te merken

Ja heel goed

Een heel fijn bed precies wat ik nodig had.

Prima geregeld

De nodige artikelen werden netjes thuis bezorgd op de juiste tijg

Het zitkussen is top.

Het zitkussen was makkelijk te bestellen, het werd vlot bezorgd en het heeft een geweldig effect op het zitvlak van mijn vader.

Denken mee in oplossingen en zijn ongeloofelijk snel met het uitvoeren daarvan

Zie boven

Alles prima geregeld keurig verpakt en thuisbezorgd.

Mijn ervaring is . Ik hoef maar te bellen of een mail te sturen. Dan word ik terug gebeld of het word geregeld.

Informatie verwarrend

De fotoinformatie is zeer verwarrend, er staat op de site een foto van een goudkleurig armband terwijl in de beschrijving staat wat anders. Ook kun je niet klikken naar een goudkleurige en niemand heeft deze armband in de winkel.?

Douchekruk was niet schoon

Van de artikelen die ik heb geleend was de douchekruk niet schoon. Het leek alsof er nog bloed op de bovenkant en aan de zijkant van de kruk zat en toen wij poten van de kruk wilde uittrekken bleken deze ook niet goed schoongemaakt. Erg jammer en niet fijn om te constateren.

Op tijd en snel

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.