Goede service, komt afspraken na. Goed materiaal

Snelle levering na het bestellen

Goeie ervaring

Alles was netjes en snel geregeld wij zijn zeer tevreden

Snel antwoord op mijn vragen via wathsap en snellen levering ,vriendelijk personeel

precies goed

hulpmiddel zoals benodigd conform afspraak geleverd

goed geholpen

Vriendelijke mensen, behulpzaam

Goede levering en snel en goede uitleg.

zeet tevreden

Snelle en accurate levering

Fijne en snelle service

Snel en meedenkend bedrijf!

Prima levering en service

Niks op aan te merken.

Werd snel en vriendelijk geholpen. En de producten snel geleverd.

Toiletstoel, prima en handig;)

Geen negatieve opmerkingen.

Snelle en correcte levering

Snel geleverd en keurig verpakt

Zeer goede en vriendelijke service.

Goed en professioneel geholpen.

Hebben we nodig

Netjes en optijd

Voor de eerste keer iets besteld (hoop dat het voor de tweede keer nog lang duurt) op tijd volgens afspraak geleverd

Heel tevreden

Via de telefoon werd heel snel geregeld wat ik nodig had. Levering van goed was ook erg snel. Chauffeur belde van tevoren om te informeren over de aankomst.

Alles goed super goed en lieve persoonel aan de telefoon ze denken ook mee met oplossingen en tot chauffeurs.

Zeergoed

Snelle levering .volgens afspraak

Goede en snelle service

kwaliteit huurfiets (hometrainer) is uitstekend en bezorging idem

kwaliteit huurfiets (hometrainer) is uitstekend en bezorging idem wel jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bijzit voor verstellen stuur bijvoorbeeld

in een woord geweldig

makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Via de website bestellen is super efficiënt

Meedenkend, vriendelijk klantcontact

prompte leverring

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.