Goed product helpt mij heel veel met mijn probleem op te lossen

Ik ben positief over de levering en over het zorgproduct dat ik heb ontvangen. Ga zo door.

Snel makkelijk en vriendelijk

Fijne ervaring met de personen die het bed kwamen brengen en in elkaar zette. Snel en makkelijk geregeld

Keurig verzorgd

Keurig verzorgd

Duidelijk en snelle levering

Deskundig

Super fijn dat de spullen thuis werden afgeleverd. Klossen bevallen goed. Bed staat mooi en stabiel hoog en de spulletjes mogen rustig teruggebracht worden zonder een strakke deadline. Fijn!

Makkelijk in aanvraag en snelle bezorging.

Snelle reactie

Perfecte service

Super mooie spullen.. En super goed en lief personeel

Product is defect

Product is defect, wat jammer dat product niet voldoende getest is of het wel goed/niet doet.

Artikelen worden keurig volgens afspraak geleverd. Omruilen van artikelen ook goed geregeld. De service is gewoon goed. Wel jammer dat opklapbare rolstoel niet op voorraad was. Wel in plaats een vaste rolstoel geleverd die voor ons zeer onpraktisch is. Kan hem wel ruilen voor een opklapbare indien op voorraad maar dit gaat niet automatisch, daar moet je dus wel zelf achteraan.

Topservice. Rollator en drempelhulpen keurig thuis gebracht.

zozo

Artikelen zijn goed maar communicatie bar slecht. Bij bestellen komt er een pop up wordt dan en dan geleverd. Vrij genomen en gewacht maar helaas. Via de cgat bericht achtergelaten maar wordt niet op gereageerd. 2 weken later alsnog geleverd Aanbevelen op ja omdat je verpleeg artikelen nou eenmaal nodig hebt

Heel goed dank u wel

Heel goed dank u wel

Afspraak goed nagekomen, vriendelijke bediening en goed materieel.

heel goed

alles wat ik nodig heb kan ik eenvoudig lenen, gratis, en het wordt snel en vriendelijk gebracht. M'n leven is een stuk vrolijker dankzij met name het bed en de trippelstoel.

Prima spullen

Overzichtelijk wat je nodig hebt en je kan makkelijk hulp vragen via de chat

Snelle en goede respons ol ons verzoek.

Wij hebben een douche stoel aangevraagd en kregen die heel snel thuisbezorgd, top!

Geweldig alles keurig op tijd gekregen. Erg blij mee

Prima geregeld top,ben erg tevreden

Goede lift

De passieve lift voldeet prima. De levering netjes op tijd.

De snelheid om de klant te helpen is geweldig

Een panieke situatie met mijn vouw werd snel opgelost eerst door blokken onder het bed , en toen dat niet de gewenste oplossing was, binnen enkele uren een ziekenhuisbed geregeld

Hele goede service!

In verband met een knie-operatie heb ik een toiletverhoger geleend. De hoogte was goed, maar ik kreeg de zitting niet vast genoeg aan het toilet. Ondanks dat, ben ik tevreden. De service vind ik super!

snel

Heel snel waren de onderdelen voor krukken binnen. En precies goed.

Goede service!!

Netjes afgeleverd met uitleg, vriendelijke medewerker!!

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.