Goed geregeld

Goede service en het geleverde artikel is van goede kwaliteit

Snelle levering van het gevraagde artikel en van goede kwaliteit

Vlotte aflevering

Bij de online bestelling werd niet bij bepaalde dubbele artikelen ivm 2 etages vermeld dat je zelf een vergoeding moet betalen. Verder nog een klein puntje van aandacht dat de loopkrukken erg lastig te verstellen zijn.

Mijn ergonomische 4-poot voldoet fantastisch!

Het was even wennen, maar binnen een paar dagen liep ik er zo goed als mogelijk is in mijn situatie, mee, met als belangrijkste pluspunt: géén pijn meer in mijn pols! Ik ben er dus hartstikke blij mee.

Snel en vakkundig.

Last minuten een rolstoel nodig. Helaas de verkeerde besteld, maar binnen een uur de goede ontvangen.

Hele snelle service. Goed geholpen aan de telefoon. Vragenlijst om in te vullen was eenvoudig. Vriendelijke jongen die alles kwam brengen en het netjes neer zetten. Ik ben super blij met de gehuurde spullen.

Snelle correcte service

Levering op afgesproken tijd. Vriendelijke chauffeur

snelle service

Snelle bezorging. Heel netjes verpakt

het gevraagde werd de volgende dag bezorgd.

Wachten wachten wachten

Ik heb het een tyd geleden bestelt en pvas krijg ik het eind april Je zou toch denken dat het wel in voorraad is maar nee. Volgende keer maar eens kijken waar ik wat ga bestellen. Jammer hoor. Je bestelt het omdat je het op dat moment hard nodig hebt.

Prima levering en mntage

Aardige en nette chauffeurs Prima service

Super snel en goed geregeld

Prima service en mooi artikel

Ik wilde een rolstoel lenen en dat kon tot mijn verbazing gratis en hij werd ook nog gratis aan huis geleverd. Dat kon zelfs nog dezelfde dag! Rolstoel ziet er prima uit een werkt goed. Alleen de beensteunen verstellen gaat wat lastig, omdat ik niet zoveel kracht in mijn hand heb.

Goede en snelle service plus levering.

Op donderdagavond heb ik een artikel gereserveerd welke zaterdagmorgen is bezorgd.

onze ervaring met Vegro is heel Goed!!!!!

Ik heb Gebeld voor een Rolstoel ( om te lenen ) en wij hadden hem de volgende Dag al in Huis. dat is toch !!!!! Geweldig !!!!

Levering vlot.

Alleen het retourneren duurt erg lang. Ik heb 11 dagen geleden het bestek terug gedaan omdat het niet paste. Nog steeds GEEN retour bevestiging ontvangen, dus ook het bedrag nog niet retour gehad.

Keurig op tijd en netjes opgehaald

Makkelijk geregeld

Snel geleverd wat ik besteld had

Snelle levering, net wat ik nodig had!!

Levering was niet de goede maat. Gebeld met klantenservice en de volgende dag had ik de goede maat binnen. Top!

Correcte bejegening, cliënt gericht, prima ingelicht, volgende bestelling wederom bij Vegro !

Zie boven.

Goede advies, snel geregeld, Op tijd leveren zo als afgesproken was en vriendelijk mensen die goed uitleggen hoe we het beste gebruiken kunnen maken van alle artikelen. En dat is fijn want wij hebben al genoeg moeilijke met onze ziekten of aandoening. Bedankt.

Prima service, goed artikel!

Prima service, goed artikel!

Prima service, snelle levering en goed functionerende rolstoel

Op woensdag de aanvraag gedaan en op donderdag kreeg ik netjes de rolstoel thuisbezorgd. Via de website had ik al de YouTube filmpjes gekeken over het in en uitklappen. Prima service zo alles bij elkaar.

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.