Eenvoudig te bestellen en makkelijk te plannen

Via de website heb ik heel eenvoudig een douchestoel besteld. Digitaal kon ik makkelijk en snel aangeven wanneer ik deze geleverd wilde krijgen. Keurig en snel verzorgd!

Ik was op zoek naar tijdelijk gebruik hulpmiddelen bij revalidatie. Eenvoudig en snel geregeld via Vegro. De thuiszorg maak ik geen gebruik van dus via die weg kwam ik niet verder.

Top, super snel en goed geregeld

Tot nu toe alles netjes ontvangen en uitgelegd alles prima verders!

Ik ben goed tevreden met mijn artikelen.

De bestelling wordt netjes en op tijd afgeleverd. Over de artikelen ben ik ook goed tevreden.

Snel en goed geïnformeerd

Fijne chauffeur en goede uitleg, super

Snelle levering en duidelijke site!

Snelle correcte bezorging

Snelle correcte bezorging

Snelle beschikbaarheid van de hulpmiddelen en snelle levering thuis.

Duidelijke internet pagina om te bestellen.

Weet niet om welk product het gaat

Mij wordt gevraagd om de beoordeling van een gekocht product Kunt u mij zeggen om welk product het gaat?

goedkoop en snel

Zeer scherpe prijs voor een prima product. Snelle levering, zodat ik de spalk al binnen 3 dagen kon gebruiken, waardoor minder pijn.

Alles zeer snel geleverd

Een belletje en de spullen gebracht, ook het omwisselen gaat perfect indien er iets anders moet komen (matras )

servicegericht

Overzichtelijke winkel. Personeel vriendelijk en efficiënt.

Mijn bestelling stond de volgende dag al bij me thuis. Prima en betrouwbaar. Goed gedaan!

Snel geleverd!

Wanneer we plots een bed en nog meer artikelen nodig hadden, deze s avonds besteld en de volgende dag al geleverd. Top!

Fijn!

Snelle en makkelijke bestelling en precies geleverd op de gewenste datum en tijdstip. Super dat het bestaat dat je dit soort dingen gewoon kan lenen!!

Alles prima gegaan

Zeer tevreden over het geheel

Telefonisch goed geholpen en snel geleverd.

Goed geholpen met wat ik nodig had. Levering was de volgende dag al. Zeer tevreden.

Heel goed artikel

Het is een perfecte hiel kussen van een goede kwaliteit en doet z’n werk na behoren ik ben zeer tevreden.

Pluspunten en een minpunt

Ik heb een rollator voor mijn moeder besteld en betaald. Die is snel geleverd, maar wat ik vervelend vond is dat mij moeder een factuur kreeg en ze dacht dat het niet betaald was.

Snel

Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering

tevreden

Moest terugsturen betalen

Had gedacht dat retourneren van een artikel wel gratis zou zijn

Uitstekend.

Goede artikelen, heldere informatie, nette en snelle thuisbezorging.

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.