Geweldige dienstverlening. Op tijd. Behulpzaam. Goede informatie. Echt top!

In een tijd dat het allemaal even niet mee zit, helpt Vegro met de juiste informatie en middelen. Direct geholpen, geen wachttijden. Snelle levering.

Goede toegankelijke dienstverlening!

Ik had op korte termijn artikelen nodig en die kon ik makkelijk aanvragen op de site. De volgende dag werden ze gewoon al thuisbezorgd! Hulde!

Goede ervaring

Heb er goede ervaring mee Zal het ook aanbevelen aan anderen mensen

Duidelijk, simpel en klantgericht

Goede dienstverlening en levering is snel, netjes en volgens afspraak. Materialen zijn ook keurig en goed onderhouden.

Op zaterdag online een bed, matras en rolstoel besteld, op dinsdag geleverd zodat ik dinsdag ontslagen kon worden uit het ziekenhuis.

Een hele goede service

Voor ons de eerste keer voor een bestelling heel snel geregeld

Uitstekende service

Heel blij met de snelle levering

Perfecte dienstverlening

Makkelijk reserveren online, keurig op tijd thuis bezorgd en nette materialen.

keurig verzorgd

De jongens waren keurig op tijd en hebben het bed vakkundig geplaatst

Snelle levering van goed produkt.

Goede en snelle levering. Goed produkt.

Snelle en zeer goede service

Volgende dag geleverd en een zeer vriendelijke, behulpzame bezorger

prima service en snelle levering

bestelling gedaan via telefoon,goed geholpen en snelle levering.

Goede. Service. Afspraak keurig nagekomen.

Slecht: niks ontvangen!!

Na meer dan 14 dagen geleden besteld te hebben nog niks ontvangen.

Prettig en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snel en vakkundig geleverd.

Goede service en advies.

Binnen 24 uur werd wc verhoger geplaatst met duidelijke instructie.

Goeie artikelen, betrouwbaar en deskundigheid.

Goeie artikelen, betrouwbaar en deskundigheid.

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Prettige ervaring

goed geholpen

Prima, snelle levering!

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. En al op maat afgesteld, heel fijn!

Snel geleverd goed product

Zie hier boven

De bezorging kwam te laat.

Door de sneeuwval had mijn man een wandelstok nodig. Door de late bezorging heeft hij haast niet buiten kunnen lopen helaas. Maar de geleverde stok is in orde.

Super service !

Voor mijn moeder moest ik een aantal ‘thuishulp’ artikelen huren. Waaronder een hoog/laag bed, speciaal matras, po-stoel enz. Heel vriendelijk en duidelijk telefonisch te woord gestaan door een mevrouw. En de volgende dag alles al geleverd ! Nu niet meer nodig en binnen 2 dagen heel netjes en vakkundig opgehaald. Een dikke pluim voor de vriendelijkheid en de super service !

Zerr snelle leveringcin weekend zelfs

Slecht voorzeggen van prijs

Normaal even zeggen wat dat kost. Helemaal niets gezegd. Als ik meer weet zou ik niet kopen. Dus gelddief en erg oneerlijk

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.