Slechte communicatie

Levertijd 2 tot 3 dagen werd 5 tot 10 dagen maar hoor nu niets meer. Krijg geen reactie op mijn mail en pakket is nog steeds niet geleverd. Maar wel betaald

Geweldige snelle service

In het weekend besteld via website. Maandag in huis

Snelle levering, prima product

Na de bestelling was binnen 2 dagen het product in huis. Prima toiletverhoger, zeer bruikbaar na mijn operatie!

De artikelen zijn nog steeds niet geleverd

De artikelen zijn nog steeds niet geleverd

Goed!

Eenvoudig te bestellen via internet. Duidelijke afspraak bezorging en ophalen. Administratie in orde en afwikkeling in orde.

Prima, om thuis te revalideren.

Je kunt het elk moment van de dag gebruiken en je hoeft niemand in de weg te zitten.

Mijn ervaring met vegro beveel ik zeker aan

Alles netjes en vlot geleverd volgende dag

Artikel leek niet te koop

Het artikel wat ik zocht kon ik niet vinden. Eén telefoontje was genoeg er werd mij heel snel verteld wat het artikelnummer was en kon ik de bestelling plaatsen. Ook heel snel geleverd.

Snel

Artikel snel gevonden op de site. Minimale effort om alles in te vullen. Volgende dag geleverd.

Prima sos ketting en hanger.

Zie hier boven.

Goede deskundige vakmensen

Het bestellen via website was heel eenvoudig. Snelle levering door een erg aardige kundige werknemer.

het bestelde werd op korte termijn geleverd.

Zie boven

prima geregeld

snelle service en netjes verlopen

Zeer goed geregeld en aardige bezorger

snelle levering en artikel zoals verwacht

Supersnel en makkelijk

Enorm goed geregeld. Krukken kregen we al bij ziekenhuis. Rolstoel was zo besteld en de volgende dag geleverd. Echt fijn.

goede en snelle levering

het bed werd netjes door de chaufeur opgebouwd bedant voor de goede service

Top!!!!!

Netjes gebeld, voordat ze kwamen. Duidelijk uitleg en heel erg vriendelijk. Alle vragen die wij stelden hebben ze duidelijke beantwoordt. Van A-tot Z alles afgehandeld! Complimenten!!! Mvgr

Snelle en correcte levering

De bestelde artikelen werden snel en correct geleverd en zagen er ook prima uit. Ook het ophalen na de leenperiode was goed geregeld.

Dik tevreden

Snelle levering dank jullie

direct raak

Was op zoek naar een artikel dat ik bij mijn lokale leverancier niet direct kon krijgen. bij Vegro direct leverbaar, nog snel ook en tegen een goede prijs..

faxnummer op indicatieformulier klopt niet

Na 10x proberen te electronisch beveiligd te faxen, en steeds een foutmelding van de lijn is bezet, gebeld, "het is druk U moet het gewoon blijven proberen". gevraagd of het faxnummer 071-4093039 wat op hun website op het indicatieformulier staat wel klopt, Blijkt dus niet het goede nummer te zijn! Het zou fijn zijn als de Vegro via zorgdomein bereikbaar is voor professionals.

Snelle en nette levering

Duidelijk, snel, vriendelijk en het bed ligt heerlijk ondanks de pijn die ik heb in mijn heup!

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken. Nette en vlotte bezorging. Spullen waren schoon geleverd.

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.