heel goed

ik ben uitstekend geholpen .

Uitstekende service en goed functionerend produkt.

Gewoon top geregeld en netjes

Snel geleverd echt top

Snel en vriendelijk oersoneel

Goede ervaring, netjes op tijd, snel in elkaar gezet en vriendelijk personeel

Makkelijke website, snelle service

Website navigeert makkelijk. Nog even via de app contact gezocht. Vriendelijk en behulpzaam. Volgende dag al bezorgd. Netjes en op tijd. Echt een aanrader!

Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service

Complete keuze in webshop en eenvoudig te bestellen

Grote keuze, heldere informatie, eenvoudig te bestellen en snel geleverd

Goed, snel en duidelijk geholpen

Telefonisch goed te woord gestaan. Alle bestellingen netjes en snel geleverd.

Snelle service.

Aardige bezorgers.

Gewoon goed

Avonds besteld de volgende ochtend in huis

Alle artikelen van goede kwaliteit.

De service is TOP! Klantenservice aan de telefoon super vriendelijk en behulpzaam. Niet geïrriteerd als je een fout hebt gemaakt en deze recht moeten zetten. De service van hulpmiddelen brengen ook super! 2 bezorgers gehad en beide ontzettend vriendelijk.

Geweldige service

Makkelijk te bestellen. Snelle levering

Keurig netjes

En vervolgens de volgende dag vroeg afgeleverd Kanjers !!

Zeer snelle handelingen met alles wat gewenst is

Duidelijk website, snelle levering, uitermate vriendelijke bezorgers.

Aanrader

Fijn dat we een rolstoel kunnen lenen van een halfjaar, snel geregeld allemaal. Mijn vriend is alleen heel lang, de rolstoel-beensteun past alleen niet. Verder goeie service!

Slecht advies

Slecht advies betreft gipszak . Niet waterdicht veel te groot Water loopt naar binnen . Geschikt voor een olifant.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede service, snelle levering, vriendelijke hulpvaardige medewerkers

Makkelijk bestellen en heel snel geleverd

Vanuit het revalidatiecentrum heb ik de spullen die ik nodig had via de site besteld. De volgende ochtend werden de spullen die ik wilde lenen al thuis bezorgd.

Zeer goede ervaringen

Ik heb alleen maar goede ervaring met vegro. Leen op dit moment een hoog/ laagbed, een decubitus matras en trippelstoel. Geen gedoe maar heel vriendelijk

vakkundig en aardig.

Ik ben uitstekend en vriendelijk voorgelicht.

Snel en goede service

Snelle levering en perfect afgeleverd

Service geweldig!

Snel geleverd en goede artikelen. Erg vriendelijke bezorgers. Zeer tevreden!

Gebruiksvriendelijke website en snelle levering.

Gebruiksvriendelijke website en snelle levering.

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.