keurig en netjes

zeer nette bezorging en een vlotte bezorging

snelle levering en redelijke prijs

Geweldige service!

Alles op voorraad wat wij nodig hadden en snelle levering.

Perfecte levering

Mijn artikel is duidelijk te bestellen en perfect op tijd geleverd. Ook is de communicatie duidelijk en goed.

Snelle levering en een prima oplossing

snel en probleemloos geleverd

goed en snel geleverd

Al een aantal keer bij vigro kraamspullen geleend en altijd zeer tevreden geweest! Wordt de volgende dag al geleverd en ben daar erg blij mee!!

kapot linker voor wiel

kapot linker voor wiel monteur Vegro heeft het afgelopen maandag verholpen

Product was niet op voorraad.

Product was niet op voorraad. Medische artikelen zijn eigenlijk altijd direct nodig, dus een andere oplossing moeten zoeken. Vanuit Vegro ook geen alternatief o.i.d. geboden.

gevraagde wordt geleverd

Goede kwaliteit

Prettig contact goede service

Ben heel tevreden over Vegro. Mijn bestelling was goed verpakt en snel geleverd.

Mijn bestelde artikelen waren snel geleverd. Wat nie top voorraad was kreeg ik netjes een mail en werden vrij snel nageleverd.

Vriendelijke bezorger. Goed product.

Zie hier boven.

Snel

Vegro is snel en houdt zich aan de afspraken

Prima levering en ook het ophalen

Alles ok

Super geregeld

Het bed is super snel geregeld en na het overlijden de zelfde dag nog opgehaald dank hier voor

Heel goed geholpen met de spullen die nodig waren tijdens de ziekte van mijn man .en snel op halen na zijn overlijden.

Super snelle levering van alles wat nodig is, behulpzaam en kundig.

Erg kundige mensen behulpzaam zijn ze ook en de benodigde spullen worden de dag erna geleverd

Snel en goed advies

Filiaal Hilversum, goede adviezen, adequate hulp.

Niet ontvangen

Niet ontvangen/ of late levering

Goede ervaring

Goede en snelle levering van de rolstoel

Dag voor niets thuis gewacht

Volgens de site was de bestelde rolstoel op voorraad. Via mail bevestigd dat hij geleverd zou worden op een bepaalde dag. Díe dag voor niets thuis gebleven en gewacht, want ‘ chauffeur constateerde dat de rolstoel er toch niet was’ Dan krijg je geen bericht en moet je zelf achteraan bellen. ( dus maar elders rolstoel gekocht )

Alles is goed gegaan

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.