Gemakkrlijk

Handzaam

Goed geholpen en goede service

Snelle goede bezorging

Prima tot nu toe

Prima product, snelle levering

Vlot geleverd en prima product

Geweldig prima service

Snelle levering Goede service Aardige bezorgers Snel geïnstalleerd Top!

Snelle goede levering

Ik had tijdelijk een douche kruk en een rollator nodig. Binnen een dag geleverd!

Zieke moeder

Bed voor in de huiskamer gevraagd. Binnen 1 dag was het geleverd.

Was goed en correct

Rollator besteld om te gebruiken tijdens en ná mijn revalidatie. Binnen 2 dagen afgeleverd bij het revalidatiecentrum waardoor de ergotherapeut 'm helemaal goed op mijn lengte kon afstemmen. Rij er nu mee door m'n eigen huis

Zonder papagaai niet uit bed

In het ziekenhuis realiseerde ik me dat ik wel een postoel had besteld maar hoe moest ik uit bed komen zonder papagaai - website opgezocht - besteld - werd de volgende dag bij de bovenbuurman gebracht zoals ik gevraagd heb- 2 dagen later nocht ik naar huis snel geleverd en ooknog in het gevraagde tijdvak

heb een paar artikelen gekocht en die voldoen naar verwachting

Heel aardige en kundige chauffeur die de matrassen kwam afleveren Lag ze netjes in de ledikanten en nam de oude mee

Goed bereikbaar, snel geholpen

Snel en vriendelijk, behulpzaam de artikelen thuis bezorgd!

Goede service en netjes naar de klant toe Blijf hier zeker bestellen als ik een hulpmiddel nodig heb

Netjes

Goede en vlugge service.

heel goed

doen wat ze zeggen

Alles netjes op tijd.

Zeer tevreden.

Snel en correct geleverd.

Goede service met bezorging

Bestellen goed, keurig berichtje met bezorg tijd. Goede service door bezorger, netjes alles uitgelegd.

Degelijk en goed materiaal.

Nette en vlotte levering. Duidelijke uitleg vakkundige medewerker.

geweldig

Er wordt mee gedacht in de zorg van mijn moeder wat erg plezierig is

Gewoon goed en als er iets stuk is wordt het direct vervangen of gemaakt.

Prettig geholpen

Ik heb contact met de klantenservice van Vegro gezocht om wat advies te krijgen over het bestellen van hulpmiddelen. Ik ben erg prettig en deskundig geholpen en de medewerker dacht heel goed met mij mee. De levering ging vervolgens heel snel en stipt. De hulpmiddelen zelf zijn degelijk.

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.